Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A hatalom foga és az ő fehérje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye

Budapest, 2018. április 13., péntek (OS) – Az országgyűlési választások vesztesei a magyar emberek megérdemelt nyugalmát megzavaró tüntetéseket szerveznek a demokrácia és államiságunk ellen. Az ellenzéki pártok részvételével, a Soros NGO-k támogatásával és a LIBE bizottság jól időzített hazugságainak napvilágra kerülésével vannak, akik saját népük kétharmados akaratával is képesek szembe fordulni.

A valóság az, hogy gyászfelvonulást tartanak az ultraliberális eszmék végelgyengülését észlelő, hatalomra éhező álszövetségek. 
Európában a többség erkölcsét a zsidó-keresztény alapokra épülő kultúra határozza meg. Aki ezeket az erkölcsi alapokat elutasítja, annak felhívjuk a figyelmét a jogállamiság szabályaira és ennek betartására kérjük a rendfenntartó erőket is.
A bolsevik-kommunista ellenforradalmi hagyományokkal élni veszélyes forgatókönyv. A magyarországi ellenzéki pártoknak, a vereség tapasztalatait elemezve nem hőbörgésre, hanem átgondolt megújulásra van szükségük. A brüsszeli bürokráciának pedig előbb-utóbb tudomásul kell vennie, hogy az európai emberek otthonukat ajtóról ajtóra fogják megvédeni az illegális bevándorlás és a terrorizmus ellen. Az uniós összlakosság tudja és vallja, hogy a haza minden előtt és a nemzetállamok szuverenitása nem kerülhet kufárok kezébe. 
Békesség a menetelőknek! 

CÖF-CÖKA vezetősége 
     
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (MTI-OS)

Tüntetés a demokrácia és az államiság ellen. Ez önmagában akkora hülyeség, hogy nem is igazán tudok szavakat találni rá. Talán keresni sem érdemes. Tüntetni a legalapvetőbb demokratikus jog. Kétségbe vonni a választás tisztaságát, annak végeredményét, elvárni, sőt, megkövetelni a hatalomtól a választás tisztaságának biztosítását nem csupán alapvető jog, alapvető kötelesség is.

A demokratikus jogaikkal élni kívánó honfitársainkat egy közpénzből el- és fenntartott szervezet bolsevista-kommunista ellenforradalmároknak titulálja, ez nem csupán szánalmas, hanem undorító is. Sorost ebbe belekeverni egyenesen vérfagyasztó ostobaságra vall. A demokratikus jogaikkal élni kívánó honfitársaink ellen uszítani pedig egy jogállamban bűncselekménynek minősül.

Azt tudomásul kell venni, hogy szemben a szervezetten buszoztatott, jól megszervezett békemenettel, akik a holnapi tüntetésen ott lesznek, azok ellenszolgáltatás és külső nyomás nélkül, saját akaratukból, saját erőből, saját pénzből és saját elveik melletti kiállásból lesznek ott. Szemben a békemenettel nem lesznek külföldről importált résztvevők, nincsenek közpénzből fizetett hirdetések, sem közpénzből fizetett buszkonvojok. Civilek lesznek és az ő dühük lesz. Ha sokan lesznek, az azt jelenti, hogy sokan dühösek. Az nézőpont kérdése, hogy a pártok tagjai, vezetői civilként jelennek meg, vagy az összes megjelent civil politizálni óhajt-e. Én ez utóbbit tartom jobb definíciónak és feltétlenül helyeslem. A polgároknak joga és kötelessége politizálni. Aki mást állít, az hazudik. Az egyharmados felhatalmazással kétharmados hatalmat bitorló kormánypárt és annak csatolt részei örvendezzenek a megszerzett kétes győzelemnek, akik pedig ezt nem fogadják el, bátran tüntessenek, mert ez alkotmányos joga mindenkinek. Akkor is, ha jelenleg nincs Alkotmánya az országnak és a demokrácia utolsó bástyáit igyekszik felszámolni a kormánypárt.

Igen, minden polgárnak joga és kötelessége politizálni. Ha eddig is megtettük volna, nem jutottunk volna ide, akkor még ma is többpárti demokrácia lenne, nem egypárti diktatúra közpénzből. A CÖF tehát ne minősítgessen senkit, örvendezzenek egymásnak a következő békemeneten és fogadják el, hogy még nincs módja a kormánynak betiltani a polgárok véleménynyilvánításának ezt a módját. Még nincs.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!