Január 18,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz úgy döntött, a magyar emberek még mindig nincsenek eléggé rommá hülyítve

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 804,828 forint, még hiányzik 2,195,172 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok mindenkinek! Akinek nem muszáj, maradjon nyugton, csak nekem van hétfő. Egyáltalán nem tölt el jóérzéssel, de állítom, hogy ilyen súlyosan, ízléstelenül és pofátlanul retardált kormánypártja a legócskább afrikai banánköztársaságoknak, de talán még a legvirágzóbb félázsiai diktatúráknak sincs. Ez a színvonal egyszerűen kétségbeejtő. Valahogy egész héten nem találtam a napi fekálián átlendíteni képes humorérzékemet, de tegnap amikor megláttam ezt a beszélő fejet és ezt a minden egysejtűnél magasabbrendű élőlényre (mimagyarok) nézve méltatlan bazári mutatványt, a mélységes életundor átcsapott a fejem felett:

Egy kétharmaddal megnyert parlamenti választás után szűk másfél évvel, egy 53%-os, elsöprő, minden eddigi rekordot megdöntő EP-választási eredmény után három hónappal a rezsiutalványon kívül ez a Fidesz válaszási programja: kilökik ezt a nyomorultat a mikrofon elé, hogy kezdje elölről a gyurcsányozásba csomagolt kerítéslebontást. És a Halász János nevű szégyene az emberiségnek örömmel és bárgyú, buta pofával áll a rivaldafényben, és felolvassa a papírjáról, hogy az elmúlt napok történései alapján úgy döntöttek: a magyar emberek nincsenek még eléggé rommá hülyítve, úgyhogy jöhet az újabb adag figyelemelterelő, agyi ökölbeszorulást okozó hazugságkampány. Hogy többek közt mi történt az elmúlt napokban, egészen pontosan mit nyilatkozott Gyurcsányné, amitől kétoldali idegrohamot kapott az állampárt? A magyar embereknek tudniuk kell a Fidesz hazugságairól, úgyhogy iderakom (bár ők maguk is hivatkoznak erre a kijelentésére ITT):

Vagyis miközben a Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a figyelmet arra, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat – ahogy Halász János, soros hasbeszélő állítja -, az igazság az, hogy Dobrev Klára elmondta: a kutya nem akarja lebontani a kerítést. De ez még hagyján. Az igazán nagy kérdés az, hogy mi a franc értelme volt a Fideszt demokratikusan felhatalmazni az ország vezetésére, ha a Fidesz nem tudja megvédeni a magyar embereket Gyurcsányék nem létező (!) terveitől? Miután az egész tavalyi parlamenti választási kampányuk kimerült abban, hogy Soros emberei összefogtak, hogy lebontsák a francos határkerítést (és azért kellett rájuk, a Fidesz-KDNP-re szavazni, mert ők nem hagyják, nem engedik, megvédik), másfél év után megint ugyanezt a penészes, újrahasznosított, újramelegített mocskot hányják a disznóknak nézett magyarok elé. Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára egészen pontosan milyen minőségében fogja lebontani a határkerítést és kiiktatni a határvédelmet? Ha Gyurcsányék le akarják bontani a határkerítést (nem akarják), és ez annyira komoly veszély, hogy a magyar embereknek joguk van tudni róla, akkor ez azt jelenti, hogy Magyarországot egy alkalmatlan, hazug kormány vezeti, amelyet egy 10%-os ellenzéki párt rángat pórázon? Ha erről van szó, akkor ez egy szánalmas beismerő vallomása annak, hogy Magyarországot a Fidesz nem képes kormányozni, a magyar embereket nem képes megvédeni még a nem létező démonoktól sem. Ha nem erről van szó, akkor még szomorúbb. Mert akkor a Fidesz tíz év után sem tett le arról, hogy értelmi fogyatékosnak tekintse a saját szavazóit, akiknek a rezsiutalványon, kiló krumplin, meg a miniszterelnök hitelfelvételre ösztönző családvédelmi akciótervén kívül ennyi az üzenete: Gyurcsányék.

A Fidesz kampánya tehát jövő héten indul a szokásos (közpénzből finanszírozott) kampányeszközökkel, például telefonon. Királyság. Hazudni, hergelni rendületlenül, s a haza fényre derül. Nem fog! Itt van például az Akkor is szavazna az ellenzéki jelöltre, ha kiderülne, hogy családon belüli erőszakot követett el, és migránsokat akar betelepíteni? típusú mocsári kérdésekkel nyomuló Amygdala nevű kamu közvéleménykutató cég, amelyik az állampártnak kedvező, tendenciózus, irányított, ócska kamukérdésekkel bombázza telefonon a választókat. Nem most kezdték, de folytatják. Sajnos Halász János erről az övön aluli gerillaakcióról nem számolt be a sajtótájkoztatóján, pedig szerintem a magyar embereknek arról is joguk lenne tudni, hogy miért kell ilyen aljas eszközökhöz folyamodnia egy kétharmaddal kormányzó, sikeres pártnak. Nekem úgy tűnik, hogy pont azért, amiért számos fideszes jelölt mintha szégyellné, hogy ő a Fidesz színeiben indul a soron következő választáson, ezért a pártlogókat apróra kicsinyítve jelenítik meg standjaikon, szórólapjaikon, és abban reménykednek, hogy talán vannak ellenzéki szavazók, akiket át lehet verni, ha a levesestányér méretű fideszes és KDNP-es jelvényeket elrejtik. Vagyis nekem úgy tűnik, hogy a kétharmaddal kormányzó, sikeres párt mítoszát már azok sem hiszik el, akik a kétharmaddal kormányzó, sikeres párt szekerét tolva akarnak újabb mandátumokat szerezni október 13-án.

Tudományos-fantasztikus hírek és örömhírek, bármerre nézek. Zárójel: Polt Péter elsikálóművész neje, Polt-Palásthy Marianna Gabriella egykori Matolcsy Rómeó egykori 5 millió forintos alkalmazottja, holnaptól, szeptember elsejétől hivatalosan is a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEH) elnökhelyettese. Gondolom, káderhiány van, nem találtak mást, aki beleillett volna a profilba. Mármint a KEH feladatainak bővítésébe, aminek része az úgynevezett Állami Számvevőszékkel Való Kormányzati Kapcsolattartásért Felelős Tárcaközi Bizottság létrehozása. Az, bazmeg. Merthogy – kapaszkodjanak meg – az államháztartás kormányzati szintű ellenőrzése hatékonyságának növelése céljából van szükség a KEH és az ÁSZ szorosabb összehangolására, ami Poltné Polt-Palásthy nélkül kurvaélet, hogy nem jönne össze. Vagyishogy a legfőbb ügyésznek csúfolt hajlott gerinc házastársa fontos felelőse lesz a kormány ellenőrzésének. Én a helyükben kétrét görnyedve röhögnék, bár szerintem ezt is teszik. Zárójel bezárva.

És nem, nem, nem készülnek arra, hogy elcsalják a választást, amit tisztességesen aligha tudnának megnyerni. Ezért soha nem is próbáltak tisztességesen nyerni. De most nem erről van szó. Teljesen véletlenül alakult úgy, hogy ötödével nőtt a névjegyzékben szereplő választók száma 16 hónap alatt Harkányban. A tavalyi országgyűlési választásokhoz képest most 750-nel szerepelnek többen a névjegyzékben, miközben a dél-baranyai városban élők száma ez idő alatt alig 170-nel gyarapodott. A független polgármester-jelölt szerint a városvezetés így akarja megmenteni hatalmát, ám a város fideszes polgármestere úgy tudja: a szavazók száma azért nőtt, mert Harkányba szívesen költöznek az emberek. (RTL Klub) Jól van akkor.

És végül a rengeteg egyéb mocsok közül egy igazán megrázót emelnék ki. Miközben a hétfőtől sztrájkba lépni készülő fogorvosokat szemfényvesztésileg megpróbálja az Emmi jobb belátásra bírni (eddig leszarták őket is, két nappal a sztrájk előtt észbe kaptak) a penetráns kórházi körülmények és egy páciens halála miatt felmondott zalaegerszegi szívsebész kollégáinak gyomorforgató válaszlevele rendesen odabaszott.

Alotti Nasri azt írta, hogy júniusi szabadsága idején a közreműködésével bekerült az osztályra egy sürgős szívműtétet igénylő beteg, aki „indokolatlan egy hét tartózkodás után, műtétre várva meghalt”. Két választása volt, vagy nem csinál belőle ügyet és per esetén valami kegyes hazugsággal hozakodik elő a bíróságon, vagy inkább nem vesz ebben részt tovább. Utóbbi mellett döntött. Az Indexnek azt is elmondta: Előfordult, hogy egy szívbillentyűre három beteg várt egyszerre. Voltak éjszakák, amikor imádkoztam, hogy ne essen be egy sürgős eset, mert nem tudom megműteni. Erre a kórházigazgató asszonyság megsértődik, az intézmény becsületét és a jó hírnevét emlegeti, a többiek pedig megírják ezt a levelet. Nem, az elhunyt páciensről egy árva szó nincs benne. Én kérek elnézést mindenkitől ezért a minősíthetetlen ömlengésért. Nem hiszem, hogy ebből a mély morális válságból van kiút.

https://www.facebook.com/zmkorhaz/photos/a.156286064441662/2920659214670986/?type=3&theater

Mélységes hányingerrel ugyan, de veszem a búcsúmat. Használják ki az augusztust, már csak pár óra maradt belőle. Csókpuszi!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!