Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz szilárd elmebaja köti az ebet a karóhoz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Fullba nyomják a kretént a fiúk, nincs megállás. Németh Szilárd & Co. megint megfúrta a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülését. Hogy Szilárdunknak ne kelljen a saját kútfejét használnia, biztosra ment a pártállam: a sajtóosztály közleményben magyarázta el, hogy a fideszesek miért nem mennek be dolgozni. A teljes foglalkoztatottság által sújtott földi paradicsomban csak a nagyon hülyének nézett kisembernek kell bejárnia dolgozni, a közpénzt zabáló választott képviselőknek nem.

Szóval az elmebaj ma már ott tart, hogy mivel Soros még nem, de az emberei már ott ülnek a nemzetbiztonsági bizottságban, ezért ők, a fideszesek nem mennek be az ülésre. Ímhol az egyenközlemény, jól időzítetten a rezsibiztos közösségi oldalán:

Az alapvetés ugyanaz, mint két hete volt, amikor Szilus előadta a hattyú halálát: akkor bevonult, hogy kivonulhasson. Most már annyira sem futotta. Mert a fideszes alapvetés szerint ebben az országban a Fidesznek és külön Németh Szilárdnak joga van bárkire rábökni és nemzetbiztonsági kockázatnak minősíteni. Mert csak. Igaz, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal átvilágította a sorosista Szél Bernadettet és megállapította, hogy semmiféle kockázatot nem jelent, a Fidesz szilárd elmebaja köti az ebet a karóhoz. Amíg Szél Bernadett részt vesz a bizottsági üléseken, ők nem fognak. Ezzel blokkolják a bizottságot a munkájában, amely határozatképtelensége okán képtelen ellátni a feladatát: a többi mellett a titkosszolgálatok parlamenti ellenőrzését.

A hétről hétre elhatalmasódó elmebajban odáig fajultak, hogy immár ezt állítják:

Szél Bernadett újabb bizonyítékát adta annak, hogy a Soros-hálózat zsebében van. Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának tagjaként azt kezdeményezte, hogy a testület decemberi ülésén a titkosszolgálatok által részben bemutatott Soros-hálózatról szóló jelentést és dokumentumokat teljes terjedelmükben adják ki neki. (…) Felháborítónak és megengedhetetlennek tartjuk, hogy Szél Bernadett visszaélhessen nemzetbiztonsági bizottsági tagságával. Hiszen nem tudhatjuk, hogy az az alapján megszerzett, a Soros-hálózatról szóló titkosszolgálati dokumentumokat és bizalmas információkat mire akarja felhasználni.

Szörnyű, borzasztó, hallatlan és felháborító. Szél Bernadett, aki tagja ennek az átkozott bizottságnak, aki az állami hatóságok szerint semmiféle kockázatot nem jelent (!) szeretné megtudni, hogy az elvtársak konkrétan milyen alapon hülyítik az embereket évek óta. Ebből tehát az következik, hogy Szél Soros zsebében. Akkor mondok én valamit: nem örülök annak, hogy látványosan bekattant morális rövidnadrágok ezt művelik ezzel az országgal, mert ez tragédia. Ezzel együtt annak egy kicsit örülök, hogy látványosan menekülnek, és már csak a pártközpontban előrefércelt, üvöltően kretén közlemények mögé bújva nagy az arcuk. Évek óta nem kormányoznak, hanem összeesküvés-elméleteket gyártanak és naponta ötvenszer elmondják ugyanazt a hazugságot, ami reményeik szerint ezáltal igazzá válik.

A logikát és józan észt foltokban sem tartalmazó toporzékolás hevében a lényeg megint átszivárgott az izzadságszagú igyekezeten. Ha Szél Bernadett Soros zsebében van (nincs), ha létezik a nem létező Soros-terv, amit Szél Bernadett végre akar hajtani (nem akar), és Szél Bernadett akkora kockázatot jelent (nem jelent), hogy Németh Szilárd rettegve menekül előle, akkor Szél Bernadett már pontosan vágja, hogy mit tartalmaznak azok a titkosszolgálati dokumentumok és bizalmas információk, amiket dugdosni kell előle. Nemdebár, Szilárd úr, te intellektuális csődhalmaz? Mondom ezt annak dacára, hogy egyébként Szél Bernadettről, és az ő rezsimváltó elképzeléseiről is megvan a véleményem.

Lehet ezt még egy darabig csinálni, hogy nem dolgozunk, hanem butítjuk az országot, hogy nem dolgozunk, de felvesszük a tiszteletdíjunkat, hogy nem dolgozunk és a titkosszolgálatok szabadon garázdálkodhatnak addig is. Elő lehet kapni a naftalinból szocialistákhoz kötődő ügyeket, és a kamerák előtt meg lehet hurcolni bárkit, aki útjában áll a rezsimnek. Sőt, ezzel még választást is lehet nyerni áprilisban. De hogy ez a mocsár el fogja nyelni az elvtársakat, az hétszentség. Erre a tömény hazugságáradatra, erre a dühöngő elmebaj-szemétdombra már semmit nem lehet építeni.

Ebben az egész szemfényvesztő, abszurd és mindenkire nézve méltatlan történetben az a legfontosabb szál jelenleg, hogy hisztizhetnek, vinnyoghatnak reggeltől estig – a dolgozni nem hajlandó Németh Szilárd közben kiállt a sajtó elé és felmondta újra, a pártközpont közleményét -, azon a tényen ez nem változtat, hogy az ország első emberét és annak pereputtyát a szervezett bűnözés dögszaga lengi körbe. Ez pedig mindennél aggasztóbb, egyben mindennél nagyobb nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Hogy bűnszervezetbe tömörülve szétlopták az ország fejlődését szolgálni hivatott pénzek egy részét, és úgy próbálják erről elterelni a figyelmet, hogy mindenkit gátlástalanul besároznak, aki az útjukba akad. Hogy közben szabotálják a parlamenti munkát és már a demokrácia látszatára sem adnak, mind azt jelzi, hogy a végjáték elkezdődött. A hátradőlésre mindazonáltal nincs okunk. Ahogy azt elég egyértelműen sejteni lehet: a végkifejlet ocsmány lesz és mindenkinek fájni fog.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!