Október 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz szerint egy demokratikusan megválasztott parlament többségének döntése: diktátum

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,898,056 forint, még hiányzik 1,101,944 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Minden előttük álló kihívást abszolváltak, felszámolták a szegénységet, a gyermekszegénységet beleértve, végre csak az nem dolgozik, aki nem akar, csak az nem eszik, aki nem éhes, csak az nem engedhet meg magának minden nyáron egy összkomfortos nyaralást, aki utál nyaralni, dübörögve újraindították a gazdaságot, hamarosan visszatérített személyi jövedelemadóból és hasító nyugdíjprémiumból dőzsöl a lakosság, úgyhogy a kipihent és felelős kormánypártnak ideje végre megint az érdemi problémákkal foglalkozni. Márpedig azt külön Semjén Zsolttól tudjuk, hogy a Fidesz-KDNP számára nem azok a húsbavágó kérdések, amelyek a békés, toleráns, jóléten alapuló társadalmi együttélést célozzák, hanem példának okáért az, hogy a horogkeresztény családvédelmi intézkedéseik miatt Brüsszel megtámadta őket, úgyhogy hatalmas felindulásukban ezt még a pápának is elpanaszolták, aki állítólag leszögezte, hogy a család az apa, anya, gyerek, pont.

Hogy Ferenc pápa mondott-e ilyet, vagy sem, azt a Vatikán nem erősítette meg, úgyhogy Semjén becsületszavára vagyunk kénytelenek hagyatkozni, miközben azt olvassuk, hogy a szabadon és demokratikusan megválasztott Európai Parlament demokratikus többsége ma, egy az LMBTQI-emberek jogaival kapcsolatos állásfoglalásában rögzítette egyebek mellett, hogy az EU minden tagállamának el kellene ismernie az azonos neműek házasságát és élettársi kapcsolatát, és az eltérő nemű párokkal azonos módon kellene azokat kezelniük.

Skandalum, botrány, mindmeghalunk. 2021-ben van magát komolynak tartó politikus és párt, aki és amelyik azért van magából kikelve, az ellen harcol az összes korrupt rezdülésével, és azzal akar 2022-ben választást nyerni, hogy valamennyi embert ugyanazok a jogok illetik meg. Rohadtul kiábrándító és unalmas, de a Fidesz-KDNP nácoid-fásisztoid arcai nem hagyják magukat átverni. Az Európai Parlamentben az abszolút kisebbséghez tartozó Fidesz az állásfoglalás elfogadása előtt sietett hisztériába vágni magát: Hidvéghi Balázs, az állampárt EP-képviselője a szavazás előtt megkongatta a vészharangokat a Facebook-oldalán megosztott propagandavideóban, azzal hergelve a híveket, hogy

újabb „LMBTQ-diktátumot” fogadnának el az Európai Parlamentben.

Vagyis a Fidesz szerint egy demokratikusan megválasztott parlament többségének döntése diktátum, ami ellen hangosan őrjöngve tiltakozni kell, mert a Fidesz szerint Brüsszelnek semmi köze ahhoz, hogy az EU minden állampolgárát azonos jogok illetik meg. Aha. Hidvéghi:

  • Az itteni baloldali többség már megint arra készül, hogy olyan kérdésekben fogadjon el állásfoglalásokat, amelyekhez Brüsszelnek semmi köze nincs”;
  • Helyettünk akarja meghatározni, hogy mi mit tartsunk családnak, mit tartsunk házasságnak, hogy hogyan neveljük a saját gyermekeinket, és mit tanítsunk nekik az iskolában”.
  • az egyik pontban azt követelik, hogy minden tagállam ismerje el a transz szülők jogait, egy másik helyen pedig azt mondják, hogy a tagállamok a saját alkotmányukra sem hivatkozhatnak akkor, amikor családról vagy házasságról van szó, hanem kötelesek elfogadni a legújabb „brüsszeli őrültségeket”;
  • Az Európai Parlament azt akarja, hogy minden tagállam szó nélkül alávesse magát ennek az „ideológiai ámokfutásnak”, azokat pedig, akik nem hajlandók engedni a „zsarolásnak”, elvonásokkal és pénzmegvonással fenyegetik;
  • Mi azt tudjuk mondani, Magyarország kiszámítható és megbízható partner az európai együttműködésben, ha az a kölcsönös tiszteletre alapul. Mi elfogadjuk mások véleményét a saját ügyeikben, de nem fogjuk megengedni, hogy csak ránk tartozó kérdésekben Brüsszel vagy az Európai Parlament diktáljon nekünk”.

Tehát az emberi jogok eltiprása csak a Fideszre tartozik, világos. Jó. Ameddig mindenkinek kötelező lesz a saját életét érintő dolgokban ugyanazt gondolni, mint amit a demokratikusan megválasztott Fidesz gondol, azért az igazán fontos kérdést tegyük már fel, bármennyire unalmas is: milyen hatással van Hidvéghi Balázs, a Fidesz és az általuk hergelt nép életére az, hogy a melegek is házasodhatnak? 

Miben töri ketté a  fideszkeresztények életét az, ha a családegyesítés során a szivárványcsaládok ugyanolyan jogokat élvezhetnek, mint a heteroszexuális párok?

Mitől lesz kevesebb és miért nyomorodik meg a fideszkeresztények lelkivilága, ha a családokat az egész EU-ban egységesen kezelik, és a tagállamok között mozgó családok gyermekei nem válhatnak hontalanná?

Azon kívül, hogy mit ír egy kétezer éves könyv, hogy mi következik az isteni tanításokból, és hogy mit súgott állítólag Ferenc pápa Semjén fülébe a család definíciójáról, konkrétan milyen kár éri a heterokeresztényfideszeseket azzal, hogy az Európai Unió minden egyes polgárát – még a buzikat is – centire ugyanazok a jogok illetik meg?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!