Szeptember 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz mozgósítja a polgári-nemzeti-konzervatív szavazóit

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,861,529 forint, még hiányzik 1,138,471 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület által szervezett Polgári Gondola című rendezvényen szónokolt, ahol egy igen szép kampánybeszédet mondott el. Mind polgárilag, mind nemzetileg. Szerinte a legfőbb feladat az önkormányzati választások előtt az, hogy mozgósítsák a polgári-nemzeti-konzervatív szavazókat. Ez azokat az embereket jelenti, akik boldogan migránsozzák le akár még szomszédaikat is, a haza érdekében  vidáman szúrják ki a település vendéglősének autógumiját, illetve hadra foghatóak akkor, amikor Karácsony Gergelyt, Márki-Zay Pétert vagy épp Hadházy Ákost kell szapulni. Ők már bizonyították polgári-nemzeti-konzervatív mivoltukat, ezért a kormány számít rájuk.

Gulyás szerint – óriási meglepetésre – az ellenzék arra készül, hogy megdöntse a kormányt. Mégis mi másra készülhetne? Komolyan érdekelne Gulyás véleménye erről a témáról. Esetleg beállhatnának a Fidesz mögé és támogatásukról biztosíthatnák Orbán Viktor miniszterelnökurat? És noha Gulyás szerint a kormány bárkivel nyitott az együttműködésre, azért jobban teszik a települések, ha fideszes városvezetőt választanak meg maguknak, hiszen könnyű belátni, hogy eredményesebb lesz az együttműködés azokkal, akik nem a kormánnyal szembeni háborúhoz szükséges eszközként tekintenek az önkormányzati tisztségekre.

Nem fenyegetés ez, dehogy. Ez a nemzeti kormányzás.

A polgári-nemzeti-konzervatív szavazók mozgósítását említette a három hét múlva esedékes önkormányzati választások előtti legfőbb feladatnak egy szombati budapesti sajtótájékoztatón a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely.

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) által szervezett Polgári Gondola előtt a miniszter arról beszélt, hogy “az ellenzéki pártok a kormány megdöntését tűzték ki célul az önkormányzati választáson”, amiből az következik, hogy elutasítanak mindennemű együttműködést. Gulyás Gergely elmondta: a kormány minden települést támogat és számára minden település fontos, de könnyű belátni, hogy eredményesebb lesz az együttműködés azokkal, akik nem a kormánnyal szembeni háborúhoz szükséges eszközként tekintenek az önkormányzati tisztségekre.

Az önkormányzati választásokon hagyományosan alacsonyabb a részvétel, mint az országgyűlésin – jegyezte meg a politikus, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy előfordult ugyan, hogy az ellenzék nyerte a helyhatósági megmérettetést, de az akkor megválasztott vezetők mindent megtettek, hogy saját közösségük érdekeit képviselve együttműködjenek a kormánnyal.

“Nem teljesen értjük”, hogyan lehet egy a Jobbiktól a Demokratikus Koalícióig terjedő összefogásnak az a célkitűzése, hogy ne csupán megnyerjenek helyhatóságokat (…), hanem onnan, háborús hídfőállásokat kiépítve, totális harcot hirdessenek a kormánnyal szemben – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Hangsúlyozta: a kormány bárkivel nyitott az együttműködésre, és azt remélik, hogy hasonló hozzáállású vezetőket választanak három hét múlva a polgárok. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!