Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz már lényegében fizetőssé tette az egészségügyet, miért dolgozna most ezen a baloldal is?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz ismét erős közleménnyel jött ki, amit ezúttal talán nem a titkárnőjüknek jegyeztek le. Szerintük a baloldal fizetős egészségügyet és indiai szemműtéteket akar bevezetni. Nem viccelek kérem szépen, egészen komolyan ez áll a fideszes közleményben, amelyet az MTI-hez juttattak el. A gond csak az, hogy az egészségügy már most is fizetős, már ha az ember nem akar meghalni az otthonában, miközben arra vár, hogy felszabaduljon egy időpont és megvizsgálják őt egy kórházban. Ha az ember élni szeretne, akkor ellátogat egy magánklinikára, amely nem ingyen van és amelyet egyre több kormányközeli figura birtokol. Nem véletlen, hogy a NER-közeli figurák meglátták a lehetőséget a magánegészségügyben, hiszen a kormány pont erre játszott. Tönkretették a már egyébként is borzasztó egészségügyet, amely papíron ugyan nem fizetős és nincs vizitdíj sem, de a valóság ezzel szemben valami egészen más. Az indiai szemműtétekre pedig inkább nem is reagálnék, hiszen az önmagában is elég nevetséges.

A baloldal fizetős egészségügyet és indiai szemműtéteket akar bevezetni – reagálta a Fidesz Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció szakértőjének hétfői kijelentéseire.

Komáromi Zoltán hétfőn – a Párbeszéd és a Momentum politikusaival közösen tartott – online sajtótájékoztatón egyebek mellett azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök fizetőssé tette a magyar egészségügyet, és ezt a “lopakodó átalakítást a szemünk láttára végezte”. A Fidesz erre úgy reagált: “teljesen mindegy, mit ígérget a baloldal kampányban, ezt már 2006-ban is bebizonyították, amikor végighazudták a kampányt, majd kormányra kerülve jöttek a megszorítások és a kórházbezárások”.

Hozzátették, a baloldal ma is fizetős egészségügyre, a vizitdíj és a kórházi napidíj ismételt bevezetésére, az egészségügy drasztikus magánosítására, és kórházak bezárására készül. “Kijelölt miniszterelnök-jelöltjük már odáig megy, hogy a nőknek azt üzeni, hogy a szüléshez sem kell orvos, a szembetegek meg menjenek műtétre Indiába. Nincs két baloldal, egy baloldal van” – áll a Fidesz reagálásában. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!