Február 4,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz már a magyar nép nevében követel? Milyen alapon?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 113,165 forint, még hiányzik 2,886,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője ismét “tájékoztatót” tartott, ahol is emlékeztetett a kormánypártok az elmúlt napokban többször is felszólították Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, hogy válaszoljon az európai uniós ügyészséghez csatlakozást sürgető aláírásgyűjtése során felmerült aggályokra. Megy tehát a toporzékolás, amikor nem arról van szó, hogy mondjuk az ellenzéki pártok szólítják fel arra Rogán Antalt, hogy számoljon el a letelepedési kötvényekkel, vagy Farkas Flóriánt arra, hogy mondja meg, hova tűnt a több mint 1 milliárd forint, amit egy felzárkóztatási programra kapott? A kormánypárt politikusai, szóvivői és táskahordozói egyetlen egyszer sem válaszoltak súlyos, az embereket valóban érdeklő kérdésekre, hiszen megtehették. Kétharmaddal azt csinálnak amit akarnak.

Ha Hadházynak elszámolnivalója van, az az aláírásgyűjtésben résztvevők felé indokolt, nem pedig a Fidesz irányába, hiszen kötve kiszem, hogy tőlük bárki is aláírta volna az íveket. Azt pedig már csak megjegyezném, hogy ismerve Hadházy utóbbi években megnyert pereinek számát, én nem biztos, hogy hazugságot állítottam volna egy közleményben, miszerint: A Fidesz teljességgel elfogadhatatlannak tartja, hogy Hadházy politikai haszonszerzés céljából külföldre juttatta magyarok adatait.

Hol a bizonyíték? Na de lássuk a teljes közleményt:

Hadházy Ákos politikai haszonszerzés érdekében külföldre juttatta magyarok adatait – mondta a Fidesz-frakció szóvivője vasárnapi debreceni sajtótájékoztatóján. 

Halász János emlékeztetett: a kormánypártok ez elmúlt napokban többször is felszólították Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, hogy válaszoljon az európai uniós ügyészséghez csatlakozást sürgető aláírásgyűjtése során felmerült aggályokra. 

Elsősorban arra a kérdésre várnak választ, hogy kikhez kerülhettek magyar állampolgárok adatai. “Az ellenzéki képviselő sumákol, nem képes érdemi válaszokat adni” – fogalmazott a frakciószóvivő, aki szerint ez azt bizonyíthatja, hogy Hadházy politikai haszonszerzés érdekében külföldre juttatta azokat az adatokat, amelyekhez az aláírásgyűjtés során jutott hozzá.

“Egy homályos adatkezelő segítségével több százezer magyar állampolgár adata kerülhetett illetéktelen külföldi kezekbe, és ez felháborító” – hangoztatta Halász János, hozzátéve, a kudarccal végződött aláírásgyűjtést a baloldali pártok – különösen az MSZP és a Momentum – is támogatták. 

Hangsúlyozta: már a kezdetektől fogva gyanús volt, hogy valójában adatbázis-építés és politikai haszonszerzés állhat a háttérben, és az ügy kapcsán további aggályok is felmerülnek. “A Fidesz teljességgel elfogadhatatlannak tartja, hogy Hadházy politikai haszonszerzés céljából külföldre juttatta magyarok adatait” – közölte Halász János.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!