Szeptember 26,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz erős és sikeres országot épít, mondá Kovács Zoltán

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,518,604 forint, még hiányzik 1,481,396 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kovács Zoltán máris borzasztóan boldogan nyilatkozott az ügyben, hogy a Fidesz megnyerte a győri polgármesterválasztást. A helyi főorvos sikere úgy kellett a pártnak, mint egy falat kenyér, hiszen a Borkai botrányt követően az ember azt hihette volna, hogy megingott az emberek bizalma a helyi Fideszben. De ez nem így volt, hiszen újra kormánypárti polgármestere van a városnak. A – Hollik István – szerint becsületbeli ügyet megnyerték, ezzel új korszak kezdődik a város életében. Az pedig külön szép, hogy az MTI a közlemény végén ugyan megjegyzi, hogy Borkai Zsolt korábbi polgármester lemondása miatt kellett kiírni az újabb választásokat, csak épp azt felejtik el megemlíteni, hogy mi volt a lemondása oka. Komolyan úgy hiszik a pártközpontban, hogy az embereknek fogalmuk sincs a Borkai-botrányról?

Új korszak kezdődik Győr életében Dézsi Csaba András, a kormánypártok jelöltjének polgármesterré választásával – értékelte a kisalföldi városban tartott vasárnapi voksolás eredményét a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn Budapesten.

Hollik István újságírók előtt úgy fogalmazott: a kormánypártok számára ez nemcsak választás volt, hanem becsületbeli ügy is. A politikus a kormánypártok nevében köszönetet mondott minden győri választópolgárnak, aki részt vett a vasárnapi időközi polgármester-választáson, és fontosnak gondolta, hogy beleszóljon Győr jövőjébe. Külön megköszönte azoknak, akik Dézsi Csaba Andrást támogatták szavazatukkal.

Hollik István kiemelte: a választás eredménye egyértelmű, a Fidesz-KDNP jelöltje fölényesen megnyerte. Dézsi Csaba András megválasztásával új korszak kezdődik Győr életében – jelentette ki. Hozzátette: személyesen is ismeri a most megválasztott városvezetőt, és biztos benne, hogy a győriek bizalmát “kőkemény munkával” fogja meghálálni. Kérdésre válaszolva a kommunikációs igazgató azt mondta: a Fidesz-KDNP mindig is arra törekedett, hogy erős és sikeres országot építsen.

Mindig remélik, hogy az elvégzett munkával kiérdemlik a választópolgárok bizalmát. Ugyanakkor hangsúlyozta: a győri polgármesterjelölt kiváló választás volt, Dézsi Csaba Andrásról mindenki tudja, hogy lokálpatrióta, egész életét Győr fejlesztésének szentelte, hétszer választották meg önkormányzati képviselőnek, és sikeres, aktív szívsebész.

Jó jelölt kell és keményen kell dolgozni, hogy kiérdemeljék az emberek bizalmát – foglalta össze Hollik István, hozzátéve: a kormánypártoknak ez iránymutatás a jövőre nézve. Dézsi Csaba András a vasárnapi választáson a voksok 56,14 százalékát szerezte meg (23 932 szavazatot kapott). AZ MSZP-DK-Momentum-Jobbik-LMP jelöltjeként induló Pollreisz Balázs a szavazatok 39,05 százalékát kapta (16 646 voksot).

A névjegyzékben 101 629-en szerepeltek, közülük 42 943-an szavaztak, a részvételi arány így 42,25 százalékos volt. Győrben azért volt szükség időközi polgármester-választás kiírására, mert a tavaly október 13-án megválasztott Borkai Zsolt lemondott tisztségéről. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!