Július 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A doki pedig szemrebbenés nélkül belenyomja az emberekbe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,631,618 forint, még hiányzik 1,368,382 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt már tudjuk néhány napja, hogy Orbán Viktor a kínai vakcinára vár, mert ő abban bízik. Azt is tudjuk a propagandamédiából és a különféle beszélő fejektől, hogy az ellenzék rohadnaismeg, a jómagyarok halálát akarják ők, ezért uszítanak a kínai vakcina ellen. Holott mindenki, aki csak megszólalt azt mondta, előbb legyenek meg a hivatalos hatósági vizsgálatok és engedélyek – és ezeket az engedélyeket még véletlenül se Szijjártó Péter vagy Kósa Lajos adja ki -, aztán majd bízunk mi mindenfélében.

Lehet, hogy a kínai vakcina jó, de hogy onnan nem biztonságos semmit venni, az ismét bebizonyosodott. Ahogy szemrebbenés nélkül eladtak a világnak – köztük persze a nagyszerű magyar fürkészeknek és portyázóknak is – minőségi maszkok és lélegeztetőgépek helyett szemetet, ugyanezt megteszik az oltóanyaggal is. Az MTI hír egészen pontosan ezt a félelmet támasztja alá. Haladjunk lépésenként. Kínában csak úgy lehet oltóanyagot gyártani? Akinek eszébe jut, az csinál, és ezt a hatóságok nem ellenőrzik? A következő kérdés: ezek a kínai bűnszervezetek ORSZÁGOKKAL tárgyalnak? Nem a helyi bolhapiacon, a sikátorban, a kocsma elsötétített hátsó szobájában cserélnek gazdát ezek az ampullák, hanem kormányoknak adják el? Máshogy nem tudom elképzelni ugyanis azt, hogyan jutna be egy (meg nem nevezett, tehát akár európai) országba oltóanyag. Azt nem lehet áthozni a vámon kistáskában. Ahhoz engedélyek, szerződések kellenek. A vakcinát a legtöbb (ha nem az összes) uniós tagállamban központilag kezelik, onnan osztják el az oltópontokra. Az nem úgy van ám, hogy áll az oltóponton az orvos kivont fecskendővel, jön egy gyanús furgon, amiből kiraknak valamiket, a doki pedig szemrebbenés nélkül belenyomja az emberekbe.

Általában is ostobaság félinformációkat megosztani, most főként az. Ha ugyanis nem mondják meg, mely országokat figyelmeztettek – tehát vélhetőleg hová került a hamis vakcinából -, akkor kivétel nélkül mindenki gyanakodni fog, hogy az ő országa is érintett. Ezek után egyáltalán nem kell a kormánynak azon csodálkoznia, ha az országlakók fenntartással kezelik a kínai oltóanyagot. Sőt, az ilyen félinformációkkal maguk is aktívan tesznek azért, hogy ez így legyen.

Értesítették a kínai hatóságok azokat az országokat, amelyeknek egy kínai bűnszervezet hamis oltóanyagot adott el a koronavírus ellen – mondta el Vang Ven-pin, a kínai külügyminisztérium szóvivője keddi sajtótájékoztatóján.

Vang hangsúlyozta: fokozzák az érintett országokkal folytatott bűnüldözési együttműködést annak érdekében, hogy megelőzzék a hasonló bűncselekmények elterjedését. A szóvivő arról nem közölt tájékoztatást, hogy mely országok kaptak a hamisított vakcinából.
    A Hszinhua kínai állami hírügynökség hétfőn arról számolt be, hogy a kínai hatóságok több mint 80 embert vettek őrizetbe koronavírus elleni hamis oltóanyagok előállításának gyanújával. A bűnszervezet tagjai a gyanú szerint sóoldatot árusítottak vakcinaként szeptember óta. A hatóságok az akció során mintegy 3000 dózist foglaltak le a hamis termékből. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!