Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A cél nem teljesült

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Potápi Árpád, a miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerint 2010 óta az a kormány célja, hogy egy gyenge országból egy életerős, cselekvőképes országot varázsoljon. Ez már csak azért is vicces, mert 2010 óta minden történt, csak az ország erősebbé tétele nem, hiszen a széthúzás sokkal nagyobbá vált az elmúlt évtizedben, mint volt azt megelőzően valaha is. A feleket egymásnak ugrasztották és elérték, hogy sokan haragudjanak a határon túliakra azért, mert sokan úgy szavaznak Magyarországon, hogy adójukat nem ide fizetik, mégis beleszólnak a politikába. Orbán az országot kommunistákra és nemzetiekre osztotta fel, ez olyan törést okozott, ami talán évtizedekig velünk marad majd. Jó kis országfaragás lett ebből, nem is vitás.

A cselekvő nemzet éve lesz 2022 – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az idei év tematikus programjait ismertetve csütörtökön Budapesten.

Potápi Árpád János hangsúlyozta: a legfontosabb nemzetpolitikai alap egy erős Magyarország létezése, mert az a határon túli magyarság számára is egy biztos pont. Egy olyan érdekképviseletet jelent, amely ki tud állni a határon túli magyarok érdekében különböző fórumokon, a magyar Országgyűlésben, Brüsszelben és Közép-Európában is – tette hozzá. Hangsúlyozta: a kormány célja már 2010 óta az, hogy Magyarországot egy gyenge országból egy életerős, cselekvőképes és erős Magyarországgá tegyék.(MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!