Szeptember 17,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A bűnös bosszúja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,026,680 forint, még hiányzik 1,973,320 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Mindenkit pusszantok az immár papíron is hivatalosan diktatúrában. Vagy hát az időkorlát nélküli rendeleti kormányzásban, aminek pont úgy nem lesz vége, ahogy a migrációs válság okozta nemtomminek sem. Merthát indokolt az is a mai napig, mint tudjuk. Meg is hosszabbítják állandóan, de tök jogszerű meg minden. A rendeleti kormányzás is jogszerű, demokratikus választáson került hatalomra Orbán Viktor, én meg befoghatom a pofámat. És mindenki más is. Jólvanakkor.

Rémhírt kivételesen nem akarok sem kelteni, sem terjeszteni és nem is fogok. Mesélek inkább a papucsállatkák agyszerkezetéről. Jó? Jó.

Van ugye dicső vezérünknek az a nagy ellensége. Mármint neki csak ellenségei vannak, kivételt csak a Türk Tanács tagjai képeznek. És persze az ő ellensége a mi ellenségünk is, az csak természetes. Tehát helyesebb így: van dicső vezérünknek az egyik ellensége. Rengeteg bűne van neki, például az, hogy Orbánnak hálásnak kellene lennie, mert nélküle nem jutott volna el külföldi egyetemre, a cimborái egy része mehetett volna kapálni, hogy éhen ne dögöljön – konkrétan Kövér Lászlóra gondolok. Mindig, meg-megállva -, a remek kis pártját is nehezen rakta volna össze, ha nem kap technikai eszközöket Magyarország ellenségétől. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a legdühödtebb gyűlöletet úgy lehet kiváltani a torz lelkű egyedekből, ha szívességet tesz nekik az ember. Azt soha az életben nem bocsátják meg.

Most nem fogok mesélni a fideszes stratégia hírhedt gurujáról, mert szerencsére megszabadult tőle az emberiség, ámde itt maradt a fideszes gyűlölet szimbóluma, az Amerikába szakadt hazánkfia, aki gazdag, öreg és zsidó. Tehát tökéletes céltábla. Namost az történt, hogy ez az ember úgy határozott, hogy 1 millió eurót – nagyjából 358 millió forintot – ad Budapestnek a járvány elleni küzdelemhez. Ez a szülővárosa, amúgy is a fővárosra hárulnak most a legnagyobb terhek, van pénze, hát ad belőle. Végtére adhatott volna Csányi is, Széles Gábor, Mészáros Lőrinc, Tiborcz István vagy akár Rogán Antal is, de ők most nem értek rá, Soros György pedig tudott időt szakítani a dologra. Vagy talán az urak is adakoztak, de olyan szemérmesen, hogy nem nagyon tudunk róla.

Amikor megláttam a hírt, bármiben bátran fogadtam volna, hogy a hiénák hamarosan csaholni kezdenek. Nagy bánatomra egyáltalán nem tévedtem, de az a végtelenül primitív, előre kiszámítható, ötlettelen óbégatás, amit előadtak, meghazudtolt az állatfaj meghatározásában. A hiéna elég összetett és intelligens jószág, ezért módosítom a kijelentésemet: mégsem a hiénák csaholnak, hanem a papucsállatkák.

Nem az egész országnak és még véletlenül sem a magyar egészségügynek, vagy a válság miatt nehéz helyzetbe került magyar családoknak juttat pénzügyi segítséget Soros György. A milliárdos tőzsdespekuláns egymillió euróval kizárólag Karácsonyék zsebét tömi ki – derült ki a Nyílt Társadalom Alapítvány közleményéből. (PestiSrácok)

Ezt annyira lehetett tudni előre, annyira gondolatszegény, olyan kiszámítható, annyira ócska, gagyi szar, amennyire csak lehet. Ha a drága propagandisták ennyire pontosan tisztában vannak azzal, hogy a magyar egészségügynek is szüksége lenne segítségre, ha tudnak arról, hogy a válság miatt magyar családok kerültek nehéz helyzetbe, akkor mi a lófaszért nem a magyar kormányon kérik számon a dolgot? Soros György a saját pénzéből annak ad, akinek akar. A magyar kormány meg nem válogathat, KUTYA KÖTELESSÉGE gondoskodni a magyar egészségügyről és az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került családokról is. Rohadjak meg, ha láttam a lakájmédiában akár csak egy kósza felvetést is ilyen vonatkozásban. Arról már nem is beszélve, hogy Soros NEM Karácsonyék zsebét tömi, hanem az ország fővárosát segíti. Annak az országnak a fővárosát, melynek Orbán Viktor a miniszterelnöke.

Soros említést sem tesz a vidéki magyar városokban élők gondjairól. A milliárdos kizárólag a főváros problémáival foglalkozik.

Itt szeretném jelezni a srácoknak, hogy vidéken nem csak városok vannak, hanem falvak, sőt, tanyák is. Az ott élőknek is vannak gondjaik. Mindez azonban nem Soros György problémája és a megoldása sem Soros György feladata, hanem Orbán Viktoré. Rajta tessenek számon kérni. Habár valószínűleg ez meg is fog történni, bár nem a lakájmédia, hanem az emberek fognak válaszokat követelni.

Soros Györgyöt lehet kedvelni, lehet nem kedvelni. Azonban a segítségét megköszönni illenék, nem pedig ilyen ócska, véresen demagóg hörgéssel uszítani a híveket. Már csak azért is, mert eléggé hülyék azok maguktól is, igazán nem szorulnak a pártpropaganda segítségére.

Jó ébredezést mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!