Január 18,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A bátor 133+2 bónusz dolgozik szorgalmasan

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 804,828 forint, még hiányzik 2,195,172 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt! Szépen emelkedik az euro árfolyama – vagy a forinté zuhan, nézőpont kérdése -, nő a vírusfertőzöttek száma is, bár az legalább limitálva van. Napi 12-13 ezernél akkor sem lesz több, ha minden teszt pozitívnak bizonyul. Vagy annyinál, ahány tesztet éppen aznap végeznek. Azt nem tudom, ma feltalálták-e az oltás ellenszerét, netán kiderült valami gyógyszerről, hogy az a tuti vagy a múlt héten volt tuti, azóta kiderült, hogy tök hatástalan. Azt sem tudom, ma mi a hivatalos álláspont arról, hogy hányszor lehet megfertőződni. Mindenesetre hordom a maszkot, tartom a távolságot és sikálom a kezemet. Ok nélkül nem lődörgök, bár erre egyébként sem volt időm eddig sem.

Lázár János szintén bizonyára nagyon elfoglalt, bár az is biztos, hogy nem az köti le az energiáit, amivel mi itt a Szalonnán foglalatoskodunk. Nem tud nem szemet szúrni, hogy egyre gyakrabban bukkan fel a médiában. Most olyannyira felbukkant a Válasz Online című portálon, hogy Stumpf András egyenesen nagyoperát írt róla. Az inetrjúból egy emberarcú, elveihez hű, művelt, okos, megértő, barátnak és politikusnak is tökéletes alak bontakozik ki, akinek ami a szívén, az a száján, aki hűséges a párthoz, de az ország érdeke az első. És akinek eszébe sem jutna soha megpuccsolni Orbán Viktort, tudja, hol a helye és mivel szolgálhatja a legjobban a hazáját, élvezi a vidéki életet, de majd egyszer vissza akar térni az országos politikába. Több csomag papírzsepkendőt (tudom, hogy b, de így sokkal autentikusabban hangzik) elhasználtam az interjú olvasása során, és elhittem minden szavát. Na jó, ez nem teljesen igaz, de nem lennék meglepődve különösebben, ha netán mégis úgy hozná a sors, hogy valakinek át kell vennie Orbán Viktor trónját és az a valaki történetesen Lázár János lenne, akkor Stumpf Andrásnak kevesebbet kellene küzdenie a napi betevőért.

A magyar egészségügy európai viszonylatban is jól állja a sarat, ezért is döntött a kormány az ápolói és orvosi béremelésről, minden egészségügyben dolgozó soha nem látott fizetésemelést kap ebben a ciklusban – minderről Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese beszélt napirend előtti felszólalásában hétfőn az Országgyűlésben. A parlamentben szó volt még a baloldali álhírgyártásról, valamint az erzsébetvárosi DK-s képviselő áramlopási ügyéről is.  (Origo)

Nem hiszem, hogy túl sok mindent hozzá akarnék tenni Halász János szavaihoz, nem is érdemes. Ez úgy kerek és úgy tökéletes, ahogy van. Azt ugyan változatlanul nem tudjuk, mi a hatásos szer a koronavírus ellen – igaz, a nátha ellenszere sincs még meg -, de hogy van élet az agyhalál után, az teljesen biztos. Mi több, naponta bizonyított tény.

Nem erről, csak úgy eszembe jutott Veres Andrásnak, a püspöki kar vezetőjének és Novák Katalinnak a vitája a lombikprogram körül. Amennyire tudom, a katolikus papok nem egyszerűen csak nem alapíthatnak családot, de szexuális életet sem élhetnek. Így aztán rohadtul nem is tudhatják, mit jelent a család, a gyerek. Van persze annak egyfajta csiklandós bája, hogy egy szüzességi fogadalmat tett pasas szeretne dönteni mások élete és teste fölött, de szerintem a világon semmi köze nincs hozzá. Nem csupán két ember magánéletéhez nincs köze, de ahhoz sincs, hogy igénybe veszik-e az orvostudomány adta lehetőséget, ha más módon nem lehet gyerekük. Ha annyira hatékonyak a keresztény módszerek (fogalmam sincs, ezek mik lehetnek), akkor csak remélni merem, ha esetleg Veres püspök úr bármikor megbetegszik, nem az orvostudományhoz fordul, hanem szaporán imádkozik. Mert szerintem egy szívbillentyű csere éppen úgy durva beavatkozás a természet rendjébe, mint a lombikbébi program. Legalábbis azon a beteges nyomvonalon haladva, amit a püspök propagál nagy erőkkel, egyáltalán nem gondolva arra, hány ember lelkébe gázol bele közben. Az már az én teljesen magánvéleményem, hogy aki azért ellenzi a lombikbébi programot, mert a be nem ültetett, ám megtermékenyített petesejteket esetleg megsemmisítik, az nincsen tisztában egy gombostűnyi sejthalmaz és a vágyva vágyott kisbaba közötti különbséggel. Aki ennyire ostoba, az ne adjon tanácsokat. Lehetőleg senkinek. De főleg ne sértegesse azokat az embereket, akik maguk is egy lombiknak és az orvosoknak köszönhetik a saját vagy gyerekük életét. Egyszerűen annyi történik, hogy a megtermékenyítés nem méhen belül, hanem azon kívül jön létre. Ha jól tudom, viszonylag magas az ikerterhességnek induló terhességek aránya, de többnyire egy magzat kezd el fejlődni, a többi – a ritka kivételektől eltekintve – elhal, felszívódik. Még a méhen belül is. Ezen az alapon a legtöbb ember eleve gyilkosnak születik, hiszen megöli az ikertestvérét még a születés előtt. Ez legalább olyan kapitális baromság, mint amit Veres hirdet.

Varga Zsolt Andrást tegnap titkos parlamenti szavazáson 135 igen szavazattal választották meg a Kúria új elnökének. Tehát a bátor 133+2 bónusz dolgozik szorgalmasan. Ideje, hogy mi is nekilássunk a munkának. Mondom én, az első cikk megírása után. Kellemes ébredezést mindenkinek! Hamarosan jövünk és beszólunk. És hamarosan elmondjuk, milyen változások vagy egyáltalán mi várható a Szalonna, a Szalonnázó és a szerkesztőség életében. Kell némi idő, mert nem egyszerű döntések ezek, nem csak rólunk szól, hanem az olvasókról is. Úgyhogy kérünk egy kis türelmet. Addig is, jó ébredezést!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!