Október 18,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Könnybe lábadt szemű rajongás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 813,665 forint, még hiányzik 2,186,335 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jóreggelt! Hétfő van. Vagy kedd. Tökmindegy. Minden egyes nap, amikor időre kell felébredni, az hétfő. Nem rinyálok, csak mondom, hogy nekem általában az év minden napja ilyen, ezért is neveztem el minden napot hétfőnek. Remélem, jól telt a húsvét, mindenki azt cselekedte, amit a keresztény erkölcsök megköveteltek. Sajnálom, hogy tegnap reggel sikerült belegázolnom az oldalunkon szolgálatot teljesítő erkölcsi mimózák lelkivilágába (mondjuk egyetlen tetves állításommal nem szálltak vitába, de puffogtatták az eltartott kisujjú sértődött dumát arról, hogy nekem semmi sem szent és bezzeg ezek ilyenek). Oppardon. Az igazság az, hogy egyáltalán nem sajnálom, viszont végtelenül taszít, amit művelnek. Mert senkinek az ünnepébe nem hánytam bele, csak kifejeztem mélységes undoromat a szelektív részvétnyilvánítások, valamint az emberi életek és halálesetek gyomorforgató relativizálásával kapcsolatban. Ez történt. Nem gyaláztam a NER vallás híveit, és nem okádtam rá az ünnepi asztalukra. Erről ennyit.

Ha jól értem, akkor véget ért az ünnepi hosszú hétvége, visszatérhetünk az utcai harcosok mindennapi életének kerékvágásába. Vagy valami hasonló. Mielőtt mutatnék valami egészen szörnyűségeset, szeretném megköszönni Szonjának, hogy a tegnap reggeli locsolóversemet az alábbi fotóval hálálta meg. Feldobta az egész hetemet, hátha az önökét is feldobja, ezzel a fotóval el is búcsúzom a húsvéttól. De legalábbis megpróbálok.

Jó, azért azt még elmondom, hogy kicsit meg vagyok sértődve, amiért Németh Szilárd, a nemzet gasztronómiai birkozóbajnoka és állócsillaga csak a nyolcaska pöcegödréből táplálkozó magyar embereknek küldött húsvéti receptet (nem, nem Mekdáneldsz), önöknek meg nem. Viszont. Miután másodszor is nekifutottam a bő zsírban tocsogó finomság elkészítési módjának (a rezsikolosszus mellső végtagjaival szemléltetve), úgy vélem, jobb ez így mindenkinek. Mielőtt most már tényleg magunk mögött hagyjuk eme fokozott táplálkozással egybekötött sátoros ünnep fáradalmait, és mielőtt az ország leghíresebb felcsúti polgára elhúz Kazahsztánba a sajátjai közé, még van itt valami:

Most hagyjuk a Ki unokáját kedveli, családját is szereti. Ki családjáért megtesz mindent, szereti a hazát, Istent! típusú topkommenteket, álgyamegazistendrágaminiszterelnökúr. Szerintem ez merénylet. A nyomorult gyerek nyilván nem tehet az anyja kifinomult ízléséről, de itt az újabb bizonyíték arra, hogy akármennyi pénzt össze lehet harácsolni, füsölt lazaccal lehet enni a kaviáros pacalt, vannak dolgok, amelyeket az atyaúristen minden pénzével sem lehet megvenni. Hát hogy néz ki az a szerencsétlen, biodíszletnek használt miniszterelnöki onoka? Hogy van az elszalajtva? Mit vétett, hogy ilyen bazári módon űznek csúfot belőle? Hihetetlen. Őszintén megsajnáltam. De a lényeg, hogy a pórok könnybe lábadt szemmel imádják a kétrét görnyedt nagypapás figyelmességet. Valami itt nagyon mellément. Sebaj. Vannak, akik spontán módon elaléltak a gyönyörűségtől:

Erre varrjunk gombot. Két óra alatt 18 ezer lájk. És ez hír, ebből írnak újságot. Hogy a népek rajonganak a Facebookon, baszki. Ez így tökéletesen leírja az ország mentális állapotát. Ha az unokájával egykorú gyerekeket fenekelne el a térdére fektetve, ők akkor is rajonganának. Végül is a felelős emberi létezés alternatívája ez. Imádják a bálványt, csodálják minden lépését, akut lelki orgazmusuk van attól, hogy húsvétkor meglocsolja az unokáját. Micsoda karakter, micsoda ember, köszönjük, hogy szolgálhatjuk az adóforintjainkkal és az utolsó lélegzetvételünkkel, tekintetes úr, egyben bocsánatot kérünk, hogy mi is élünk! Egyenesen bűn ez, tudva, hogy soha nem fogunk tudni felemelkedni azokra az erkölcsi magaslatokra, ahol ön tenyészik 30 éve. Ha a saját szemünket lopná ki a fejünkből, mi akkor is fejet hajtanánk és izzadó tenyérrel rajonganánk. Pfejjjj.

Ez a torz, kificamodott ízlésvilág érhető tetten az egész morálisan túltáplált fideszkeresztény jobboldalon, tessék parancsolni. Szép? Nem szép. Gusztustalan? Hát ha engem kérdeznek…

A fenébe is, hát nem megmondta Novák Katalin női princípium, hogy abba kellene/kellett volna hagyni a dzsungelharcot legalább az ünnep erejéig? LoCSÓKodás… édesanyám!!!!!!!!!????!!! Idáig érzem az izzadságszagot, de nekik nem gáz. Hogy húsvétkor is a Brüsszel-Moszkva párhuzamon feszülnek. Vagyis Orbán nem despota, de Brüsszel Moszkva. Nem, ezt sem kell túlgondolni. Akik az onokás fotográfián könnybe lábadtak, azoknak ez is bőven elég és így tökéletes.

Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni

– ezt már a külügyek minisztere toporzékolta tegnap a locsolkodó főnöke kottájából, miután Jean-Claude Juncker a Berliner Morgenpost című német lapnak adott interjúban keményebb fellépést ígért az Európai Uniót vagy a közösség javaslattevő és végrehajtó intézményét, az általa vezetett Európai Bizottságot érintő álhírekkel szemben és az álhírekkel házaló Orbánt is példaként említette. Aki Putyinhoz hasonló módszerekkel befolyásolja a választókat. Gondolom, mivel a sufnijogász doktorminiszterelnök két locsolkodás és hátizsák pakolás között nem ért rá, ezért megint bármire bevethető teremfutballistát kellett mozgósítani. Szerinte az európaiakat nem kell terelgetni, ahogy azt Juncker gondolja, ez az emberek lenézése. (Értem: vagyis az, hogy nem hazudunk és nem hülyítjük, nem vezetjük félre az embereket, az lenézést jelent. Teljesen világos.) Továbbá az európai emberek pontosan tudják, hogy mit akarnak, és a májusi választáson el is fogják mondani. Tény viszont, hogy Jean-Claude Juncker európai vezetőként megbukott. A briteket nem tudta bent tartani a közösségben, a migránsokat pedig nem tudta az uniós határokon kívül tartani. Vagy úgy, Szijjártó. Azt én nem tudom, hogy van ember, aki elhiszi, hogy Európát egyetlen politikus irányítja egyszemélyben, az Európai Bizottság elnöke, aki egymagában felelős azért, mert a briteket ugyanolyan politikai szélhámosok vezették bele a felelőtlen kreténség szakadékába, amilyenekhez hasonlók megélhetési kalandorok itt azt hazudják, hogy ők majd elintézik, hogy Európa olyan vezetőket válasszon, amilyeneket ők szeretnének. De ilyen nyíltan és büszkén hirdetni, hogy aki nem kamusztorikkal és összeesküvés-elméletekkel dönti szellemi nyomorba az embereket, az rohadjon is meg, az mégiscsak szép.

Ha valakit érdekel, Orbán tavaly 1 032 241 forintot adományozott az állampártnak, amely ezzel majdnem 2,5 milliárd forint bevételre tett szert. Úgy gondolom, hogy havi 86 ezer forint nem döntötte romokba a családi költségvetést, bár ez majdnem annyi, mint amennyi a megtakarítása. Azért a plebejusság látszatát még szánalmasan őrizgeti, a könnybe lábadt szemű rajongóknak ez a kacsamese pont elég is. Csak akkor honnan a fenéből van lóvé luxusrepülőzésre? Ja, mindegy, az senkit nem érdekel. A világ 2057-ik leggazdagabb embere sem ő, hanem a táskásszemű disznószerelője. És különben is: a világ leggazdagabb legjobban kereső politikusaihoz képest sincs sehol, nem fért fel a a legtöbbet kereső huszas listára. Bezzeg Merkel, Kurz és a többiek. Azon gondolkodtam, hogy ha a hivatalos keresete több lenne, akkor vajon kevesebbet lopna (törvényesen) a strómanjai által? Szerintem ha ébren vagyok, ne álmodjak, nem igaz?

A végére: ITT egy érdekes cikk arról, hogy akik nem Orbán Viktorok, azokat hogyan szopatja meg az állam és a párt. Nincs semmi, amin akkorát kaszálna az állam, mint a szegények adója. Semmi nem akkora üzlet  az államnak, mint az áfa. Ami pedig világrekordot döntött még 2012-ben, amikor 25-ről 27%-ra emelték. Amivel nem csak az a baj, hogy ha ilyen irgalmatlanul magas, akkor sokkal jobban megéri elcsalni, hanem hogy a magyar adórendszer rengeteg pénzt szed be olyan helyzetekben is, amikor indokolt lenne a könnyítés. Najó, de ha értelmes dolgokkal foglalkoznának, akkor kevesebb energia jutna a nép agyát zsibbasztó emeletes baromságokra, tehát jól van ez így. Különben is Tállai megmondta már régebb, hogy azért kell ekkora áfát fizetni, mert így a családok jobban járnak. És tényleg. Így legalább a 2 éves gyerek is fizet a közös kasszába, hogy legyen miben könyékig matatni az elvtársaknak.

Nincs több mondanivalóm egyelőre, Semjén Zsolt minden jóérzést szájbarúgó horogkeresztény ünnepi hörgéséről majd később. Köszönöm a megtisztelőt. Minden más később lesz, tartsanak velünk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.