Október 18,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Vacsora

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 779,267 forint, még hiányzik 2,220,733 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor miniszterelnök szerdai brüsszeli programja a Patrióták pártcsalád munkavacsoráján zárult – tájekoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Az informális találkozón részt vett mások mellett Andrej Babis, a cseh ANO pártelnöke, Jordan Bardella, a francia Nemzeti Tömörülés elnöke, Matteo Salvini az olasz Liga vezetője, Geert Wilders, a holland Szabadságpárt elnöke valamint a Patrióták pártcsalád vezetői – mondta a sajtófőnök. (MTI)

Sajnálom, amiért nem tudhattuk meg, hogy mit fogyasztottak a patrióták, mert az legalább annyira közérdekű és érdekes lenne mint maga a tény, hogy együtt vacsoráltak. Itt jelezném, hogy magam is együtt vacsoráltam – speciel nem a patriótákkal -, lecsót ettem tükörtojással és friss kenyérrel. Volt még a menüben sajt, szalámi, szőlőlé és sör, mindenki kedve szerint válogathatott. A vacsorán részt vettek a családom éppen arra bóklászó tagjai. Közlöm a közvélemény, a társadalom és az ország megnyugtatására, hogy igazán finom volt a vacsora.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.