Október 16,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Néhány kérdés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 759,044 forint, még hiányzik 2,240,956 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A gazdasági semlegesség az, ami lehetővé teszi jövőre a 3-6 százalékos gazdasági növekedést – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Menczer Tamás emlékeztetett, hogy a Fidesz-KDNP-frakció, kétnapos, esztergomi ülésén felkérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a gazdasági semlegességről, a béremelésről, a családok, a kis- és középvállalkozások támogatásáról, a megfizethetőlakhatásról és a munkáshitelről.

Azért most, mert a válságok megváltoztatták a világot, és az lesz sikeres, aki az új helyzetre a legjobb választ adja – mondta. Hozzátette, a brüsszeli válasz a blokkosodás, a gazdasági és kereskedelmi hidegháború, ami szankciókhoz, inflációhoz, energiaár- és élelmiszerárrobbanáshoz vezetett. A blokkosodás káros Magyarországnak, mert az ország a nyugati blokk szélén helyezkedne el – szögezte le.

Kifejtette:

a magyar válasz a gazdasági semlegesség, ami azt jelenti, hogy nem vagyunk senkinek alárendelve, csak a magyar érdek szerint járunk el, és minden irányba folytatjuk a beruházási, gazdasági, piaci, energetikai együttműködést. Ez teszi lehetővé jövőre a 3-6 százalékos gazdasági növekedést, a növekedés pedig a kkv-k támogatását, a családtámogatásokat, a megfizethető lakhatást és a munkáshitelt

– sorolta.

Azért van szükség a nemzeti konzultációra, arra, hogy a magyar emberek, ha egyetértenek a kormány céljaival, támogassák azokat, mert látható, hogy Brüsszelben más utat szánnak Magyarországnak, és a baloldal Brüsszelhez csatlakozott – hangsúlyozta.

Emlékeztetett arra, hogy vannak már eredmények, amelyeket a kormány és a magyar emberek közösen értek el; ilyen az egymillió új munkahely, a 13. havi nyugdíj, a fiatalok adómentessége, a családtámogatási rendszer, az eddigi eredmények megvédéséhez és az új célok eléréséhez ismét egyetértési pontokat kell kialakítanunk, új egyezségre van szükség a kormány és az emberek között. Magyarország képes a megfogalmazott célok elérésére, „meg tudjuk csinálni, és ha a magyar emberek támogatnak bennünket, meg is fogjuk csinálni” – fűzte hozzá.

A Kossuth rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában Menczer Tamás többek között arról beszélt, hogy a múlt szerdai, európai parlamenti vitán világosan látható volt, hogy megalakult a Manfred Weber, Ursula von der Leyen és Magyar Péter alkotta tengely, és Dobrev Klára is ott „mozgolódik mellettük.”

Von der Leyen és Manfred Weber teljes erővel támadja a magyar szuverenista kormányt, és helyzetbe akarják hozni Magyar Pétert, aki bármit végrehajt, amit kérnek tőle – mondta. Manfred Weber elvárja Magyar Pétertől, hogy támogassa a háborút és a bevándorlást, és Magyar Péter nem tehet mást, mert „fogott ember”, a mentelmi joga Manfred Weber kezében van – jegyezte meg.

„Ugyanaz a szándék a tengely minden szereplőjénél, a magyarok békéjét, biztonságát és gazdasági érdekeit megvédő, szuverenista Orbán-kormányt meg akarják buktatni, és egy bábfigurákból álló, irányítható kormányt akarnak iderakni”

– fogalmazott.

Ezt nem hagyjuk, de akkor tudunk a brüsszeli támadásoknak ellenállni és a gazdasági céljainkat elérni, ha a magyar emberek megerősítenek bennünket, amire jó lehetőség a nemzeti konzultáció – tette hozzá a kommunikációs igazgató. (MTI)

Csupán néhány kérdésem van. Csak én unom ezt az ócska dumát? Hányszor lehet még eladni ezt a gagyi hazugságkupacot? Hány fideszes beszélő fej fogja még elmantrázni a propagandagyár nem különösebben jól sikerült alkotását? Tényleg ennyire kiégett a pártközpont hazugsággyára, hogy egyetlen új ötletük sincs?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.