Október 18,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A szégyen és a tehetetlen düh

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 779,267 forint, még hiányzik 2,220,733 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na kérem tisztelettel, az amúgy is felfokozott helyzet tovább fokozódik, az imperialista erők támadnak, az illiberális ígéretek földje folyamatosan veszélyben van a magyarokra leselkedő a magyarok fényes jólétét tönkretenni akaró gaz Nyugat és a kommunista árulók miatt. Úgyhogy elő a jól bevált és jó sokba kerülő (nem nekik, hanem nekünk) fegyverrel, mehet bele a vaktöltény, és lehet megint hangosan a levegőbe puffogtatni. Ez azért jó, mert semmilyen értelmes, valódi, tényszerű eredményt nem kapunk, de el lehet verni egy rakást pénzt és van min csámcsogni hetekig. Igen, ez a nép pénzéből finanszírozott álszondázás, előre szájba rágott helyes válaszok alapján, ami a Párt számára értékes információkkal szolgálhat arra vonatkozóan, hogy mennyien vannak még, akik álló cövekkel, alhasi vérbőséggel még mindig a sütőtökszíntől jönnek gerjedelembe, és rontanak neki bárkinek, ha a sütőtök színű harci zászlót lobogtatják a szemük előtt, ahogy azt teszi Júdás Viktor torreádor 14 éve. Olé!

Nem kérdés, hogy a vakhitű, egy vérből való beltenyészet mélyen egyetért azzal, amit Rogánék pontokba szednek neki, aztán az elvtársak kérkedhetnek a gaz Brüsszellel szemben, hogy na ugye, hogy a magyar emberek ezt akarják. Onnan tudjuk, hogy jön az újabb parasztvakítás, hogy Kocsis Máté – mostantól legyen Verdás Máté – fideszes frakcióvezető rezzenéstelen arccal mondta bele a kamerába a kihelyezett esztergomi legénybúcsú után. Ennyit bírtak összeizzadni: a Fidesz felszólította a Fideszt, hogy konzultálni kell a néppel, a Fidesz pedig engedelmeskedik. 

„Ha Magyarország semleges gazdaságpolitikát folytat, akkor az uniós átlag felett növekedhet a gazdaság. Ez jó alapot ad a kormánynak arra, hogy emelje a béreket, beindítsa a vállalkozásokat és új lakhatási intézkedéseket vezessen be. Ahogy minden fontos ügyről, erről is meg kell kérdezni az emberek véleményét. A frakcióülésen azt javasoltuk a kormánynak, hogy indítson nemzeti konzultációt”.

Helyes. Megint ki lesz tapétázva az ország (amúgy ki az a kretén, aki nem akar béremelést), és ezzel a gond le lesz tudva. Kormányozni nem kell, elég a konzultálás arról, amit már amúgy is eldöntöttek. Mindeközben az Európai Néppárt egy Facebook-bejegyzésben azt írja, hogy Júdásnak ideje lenne elhúzni a vérbe. „Magyarországot újra közelebb kell hozni Európához, és esélyt kell adni a rossz vezetés okozta károk helyreállítására”. Júdásnak mennie kell! Hát igen. Ha mást nem is, üzengetni lehet ennek az elszabadult hajóágyúnak, ahogy ő is ezt teszi folyamatosan. Csak így tovább, végül is akár egész Európát tele lehetne plakátolni az eltorzult fejével, ahogy ő is tette azt Sorossal, Junckerrel, von der Leyennel, és az összes többi politikussal, akik valaha bírálták Európa genomjának korrupt, diktatórikus politikáját.

Apropó helyzetfokozódás: Vlagyimir Putyin benyújtotta az orosz parlament alsóházához azt a törvényjavaslatot, ami kimondaná: Oroszország és Észak-Korea katonai szövetséget köt, vagyis ha az egyik tagállamot megtámadják, akkor a másik fél katonai segítséget nyújt neki. Jól van akkor, megérkeztünk szerintem, alakul a molekula, erősödik a keleti blokk, ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát, és nemzetközivé lesz holnapra a világ! Tudhat valamit a mi jövőbe látó orákulumunk, aki szerint a Nyugatnak annyi és most a Kelet jön. Mondjuk ahogy elnézem, megint tankokkal és rakétákkal érkezik, de az nem számít, főleg azért nem, mert mi békepártiak vagyunk és keresztényekként féljük az istent. Nemhogy fegyvereket nem szállítunk, de rájuk se merünk nézni, de hogy nem csinálnánk azt, amit Ukrajna, az kurvaélet. És Orbán Balázs. 

Nem is olyan rég – ha jól emlékszem, és ha már ennyire rímelnek a jelenre a régmúlt slágerei – Júdás bőszen kérte ki magának Strasbourgban, hogy bárki összehasonlítsa a magyar ’56-os szabadságharcosokat Ukrajnával. „Semmi közös nincsen ’56-ban meg az ukrán–orosz háborúban. Úgyhogy a magyar szabadságharcosok nevében minden fals, félrevezető történelmi analógiát visszautasítok” – mondta az ember, aki két évvel ezelőtt elsőként vont párhuzamot a két esemény között. Sebaj, másnap Készpénz Péter már landolt is Szentpéterváron, és már ott smúzolt a ruszkikkal. Sőt, pofázott is egy öblöset az orosz dezinformációs és propaganda célokra fenntartott médiumnak, amit aztán visszautasított. Nem ő, hanem a beosztottja. Kicsit utánanéztem, hogy kik voltak a Kádár-éra alatt külügyminiszterek. Sík Endre, Péter János, Puja Frigyes de még Várkonyi Péter sem jártak együtt összesen annyiszor a Szovjetunióban, mint Péter miniszter az elmúlt 10 év alatt, mióta a főnöke kinevezte ebbe a pozícióba. Pedig ha valamikor, a Kádár-korszakban aztán be voltunk kötve rendesen a vörösök valagába. Mégsem kapott egyik sem orosz baráti érdemrendet. Na erre varrjatok gombot! És ti vádoljátok ezt a szerencsétlen, szuverén, horogkeresztény bandát azzal, hogy ők oroszpártiak lennének? Ugyan már, ez is egy aljas libsi rágalom, mint ahogy az is, hogy Júdás párhuzamot vont valaha is 1956 és az orosz-ukrán háború között. 

Hogy miket terjeszt Lavrov Péterről a RIA Novosztyi? Hogy a jelenlegi helyzet elkerülhető lett volna, ha a NATO 2021-ben megvitatta volna Oroszországgal a biztonsági garanciákról szóló szerződéstervezetét? Hogy micsoda? Hogy ő örült volna, ha létrejön a párbeszéd, mert úgy talán most nem lennénk ebben a helyzetben? Hogy azt állítja a moszkovita hírügynökség, hogy Péter miniszter azokra a 2021-ben megfogalmazott követelésekre utalt, amelyek értelmében a NATO-nak az 1997-es pozíciókba kellett volna visszavonnia az infrastruktúráját, illetve megtiltotta volna Ukrajna NATO-tagságát? Kamu! Ez nem így volt, szemenszedett hazugság! Ő ilyet soha nem mondana, Isten őt úgy segélje. Najó, fordítsuk komolyra. Az a baj, hogy nemcsak hogy mondta, de komolyan is gondolta, emberek! Attól tartok, ez az igazság, bármennyire is nonszensz és vérlázító, amit állít. Konkrétan a Kreml propagandája ez. És ha ez így lenne, akkor mi most nem lennénk NATO-tagok, a ruszkik már rég bekebelezték volna Ukrajnát, és a dolgok jelen állása szerint mi is újra a legvidámabb szovjet barakk lennénk. Amúgy Vlagyimir milyen alapon követel bármit is? Milyen párbeszéd? Itt legfeljebb undorító ultimátumról lehet beszélni, az oroszok soha nem akartak valódi párbeszédet. 

És akkor nem elég Szijjártó, a Somkuti nevű NER-szolga arcából is kiesett egy sarlóra meg egy kalapácsra emlékeztető duma:  „Milyen jó, hogy ’56-ban nem segítettek bennünket, mert lehet, hogy mi is úgy jártunk volna, mint az ukránok” – ezt bírta mondani az Ukrajnát támogató nyugati országokról Somkuti Bálint hadtörténész, biztonságpolitikai elemző, a MCC kutatótanára (szevasz, Orbán Bazsi) pár hete az Ultrahang podcastjában. Hát tényleg milyen jó. A zsidók sem tettek semmit, a zsidókért sem tett senki semmit, gázkamrában is végezték rengetegen. Az osztrákok sem tettek semmit, aztán jött az Anschluss, amikor a nácik a Harmadik Birodalomhoz csatolták a német nemzetiszocialista uralom alatt a labancokat. 1938. március 12-én a német hadsereg, a Wehrmacht bevonult Ausztriába, ám harcokra nem került sor. Bizony, így is lehet. A lengyeleket se akarta megtámadni Adolf bácsi, aztán mégis gondolt egyet, és elfoglalta Lengyelországot, majd kitört a világháború, mert egy valamirevaló ország lakosai – ha a vezetése adott esetben nem is – szembeszállnak a megszállókkal. Általában. Már ahol van olyan, hogy nemzet.

Szóval nem tudom hova fog kifutni ez a műanyagkeresztény hazaárulás, de az ember pofájáról leég a bőr ezek miatt, konkrétan a szégyen és a tehetetlen düh mardos mindenkit, akinek ezeket el kell viselnie a feje felett. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz itt október 23-án.

Ceterum censeo: az orbáni rendszer bukni fog!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.