Szeptember 21,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A Fidesz soha a büdös életben nem képviselte sem a normalitást, sem pedig a moralitást

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,829,150 forint, még hiányzik 1,170,850 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt tudom Önnek mondani, hogy hozzám eljutnak információk a Tisza Párt belső köreiből, mert ott nem zárnak résmentesen a történetek, és az emberek beszélnek. Kétfajta információ jutott el hozzám. Ugye én azt mondtam Magyar Péter kritikájára, hogy egy ilyen beszédet nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint az, amit ő a diszkóban csinált. Jelesül, hogy bántóan fiatal lányok orális kielégítését imitálta, már elnézést kérek. És ugye hozzám kétfajta információ jutott el a Tisza Pártból.Az egyik az az, hogy Magyar Péter, amikor meghallja az én nevemet, idegesen rágcsálja az asztal szélét, mint egy zavarodott óvodás kisgyerek. Ez helyes, helyesnek gondolom, maradjon is így, így is fog maradni, majd teszünk és teszek róla.

Ugyan a Magyar Péter-ügy kapcsán olyan igazán sokat nem lehet tudni, de az egészen biztos, hogy a Fidesz és propagandamédiája úgy viselkedik, mintha ők maguk megtestesült angyalok lennének. Nem arról van szó, hogy Magyar Pétert mentegetni akarnám, de az igazság az, hogy olyan sokat nem lehet tudni arról, hogy mégis mit művelt egy bizonyos szórakozóhelyen. Majd a rendőrség megvizsgálja, ha valóban történt valami, hiszen a hatóságok a Fidesz kezében vannak, ezért ha bármit is sikerül rábizonyítaniuk, akkor nyilván meg is fogják tenni. De visszatérve a bűnökre, a Fidesz lényegében arról lett ismert az utóbbi években, hogy alig van olyan tagja, akit ne lehetne összefüggésbe hozni kétes ügyekkel. Egyes párttagokat félre kellett állítani, mert egészen egyszerűen már nem lehetett megmenteni a politikai pályafutásukat, míg egyeseket még időben meg tudtak védeni.

Rogán Antalról, Lázár Jánosról, vagy épp Pintér Sándorról is igen érdekes pletykák keltek már szárnyra, amelyeket most itt nyilván nem hoznék fel, de aki olvasgat a sorok között, az már találkozhatott ezekkel. De ott van Deutsch Tamás is, vagy épp Farkas Flórián, akik nem ma született bárányok. És ezek a nagyobb nevek, hiszen hány olyan polgármester van, akik nevét alig ismerjük, mégis egy teljes települést tartanak rettegésben? Ezek az emberek a Fidesz tudtával teszik, amit tesznek. Arról nem is beszélve, hogy a legutóbbi fideszes jelölteket megnézve lényegében alapvető fontosságú az, hogy legyen valamilyen kétes ügyük, amellyel aztán lehet zsarolni őket. Ott van az újonnan hivatalba helyezett köztársasági elnök, aki demokratikus országban már igen régen lemondott volna. De nálunk nem, hiszen itt felmérik, hogy mit bír még el a társadalom és mikor jön el az a pont, amikor ki kell hátrálni.

Ez történt Varga Judit és Novák Katalin esetében is, akiket félreállított Orbán Viktor annak ellenére, hogy vélhetően még komoly tervei voltak velük. A mostani helyzetben viszont egyetlen valódi ellenfele van Orbánnak, mégpedig Magyar Péter személyében, akit megpróbálnak teljesen kicsinálni a propagandamédia által. Nem véletlen, hogy ilyen, sokak által annyira nem értelmezhető történetbe kapaszkodtak bele, amelyet az Istennek nem képesek elengedni. Miközben a fél kormányról érdekes pletykák keringenek és vélhetően demokratikus jogállamban már a bíróságon magyarázkodhatnának, addig nálunk azzal van teli a sajtó, hogy Magyar Péter mit csinált egy szórakozóhelyen. Még egyszer elmondom, ha bármi valódi bűncselekményt követett el, az más kérdés, de ennek nyomát sem találta igazán senki, ezért inkább tekinthető semminek az eddigi történet.

Nem lenne érdekesebb Rogán, Szijjártó, Mészáros, Tiborcz, vagy Deutsch körül vizsgálódni? Pláne, ha már morális iránytűről van szó és arról, hogy ki miként viselkedik. Orbánt külön most nem is említeném meg, hiszen ő majd vélhetően egy napon még felelni fog kemény kérdésekre a bíróságon. Viszont addig is, van nekünk egy a NER-ből kivált Magyar Péter, aki a semmiből hozott létre egy olyan politikai erőt, amely már most erősebb, mint az összes ellenzéki párt. Persze Magyar ekézésébe közben Gyurcsány Ferencre is szánnak némi időt, de az ő személye Magyar megerősödése mellett egyre kevésbé érdekes. Most azon kell rugózni, hogy mi van a Dunába dobott telefonon, és hogy miként bulizott Magyar Péter egy szórakozóhelyen. A kérdésem csak az lenne, hogy akkor beszéljünk arról is, hogy mi történt azon a házibulin, ahol Szájer József vett részt? Ott, ahonnan a táskájában drogokkal próbált menekülni a rendőrök elől a volt fideszes EP képviselő? Az oké, hogy az esetet követően eltűnt a politikai életből, de ha már a Fidesz morális mércéjéről van szó, akkor érdemes megemlíteni ezeket a fénypontokat.

De ott volt Borkai Zsolt, vagy Schmidt Pál is. Hát mi lesz az ő történeteikkel? Mert ha a Fidesz valóban kiáll a moralitásért és a normalitásért, akkor ezek az emberek mit kerestek a pártjukban egészen lebukásuk napjáig? Mert hát nem arról van itt szó, hogy hirtelen elkövettek valamit, hanem arról, hogy pontosan tudta a Fidesz is, hogy mit tettek, de ameddig le nem buktak, addig nem volt probléma a viselkedésük. A Fideszt soha nem érdekelte sem a moralitás, sem a normalitás, mindössze a mérhetetlen hatalom megszerzése, majd annak megtartása. Most sem az érdekli Menczer Tamást – a fenti sorok szerzőjét -, hogy valóban zaklatott-e bárkit is Magyar Péter azon a szórakozóhelyen, hanem az, hogy emiatt politikailag megsemmisíthető-e, vagy sem. Ez a Fidesz, a látszat pártja.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.