Szeptember 22,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Mint egy hollywoodi filmben, játssza a főgonoszt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,878,330 forint, még hiányzik 1,121,670 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Baszhatjuk. Baszhatjuk és harmadjára is baszhatjuk.

„Nagyra értékeljük, Putyin elnök úr is nagyra értékelte Orbán úr ezen erőfeszítéseit. Nyilvánvaló, hogy az érintett felek között egy egész sor nézeteltérés van, de Orbán úr valóban nagyon komoly kísérletet tesz arra, hogy megértse ezeknek a nézeteltéréseknek a lényegét, amit nagyra értékelünk.” (Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvívője)

Baszhatjuk. Tehát miután ez ott nyáladzott és hajlongott a Kremlben, idétlenül vigyorogva az egészhez, mint a tejbesütőtök, bazdmg, a geci haverja vagy tartótisztje, vagy mit tudom én, hogy kije (mindenesetre mióta ez az elvetemült vezeti az országot, azóta kurvajó barátja), szóval ez a véreskezű diktátor hétfő reggel véletlenül lebombázott egy kijevi gyerekkórházat. Hétfőn reggel Oroszország nagyméretű rakétacsapást hajtott végre Ukrajna ellen, ennek során az egyik H-101-es „cirkálórakéta” a kijevi gyermekkórházba csapódott.

Nem oda akarták, de oda sikerült, hogy rohadjanak meg. Kit érdekel? Vagy lehet, hogy mégis, de természetesen senki nem gondolja, hogy ez a drága jó ember, ez a volt KGB-tiszt, ez a botoxos hetvenes erős ember ilyesmire vetemedne. Nem gondoljuk, ugye? Jó, hát a szüleiktől elrabolt ukrán gyerekeket majd átnevelik tisztességes orosz állampolgárokká, ha csak nem ölték meg őket, de azt, hogy gyerekkórházat bombázna, az ki van zárva. A Magyar Nemzet néven futó Magyar Pravda már nyomta is a híveknek a sokatmondóan sejtető tudatmódosítást tudósítást és világmagyarázatot a következő címmel: 

Mégsem az oroszok bombázták a kijevi gyermekkórházat?

Még többet sejtető alcím:

Számos közzétett fotó és videofelvétel megerősítette, hogy a pusztítást egy ukrán rakéta lezuhanása okozta.

Tehát magyarul: ott tart a júdási propaganda közpénzből kiválóan hazudozó, szóban forgó médiuma, hogy az ukránok saját magukat lövik, és egy álhírterjesztő vadbarom orosz propagandahazugsága alapján kvázi kikérik maguknak még a feltételezést is, hogy oroszok lőtték volna ki Ukrajnára és a kijevi gyerekkórházra a rakétát. Érted? Az ember esze megáll, még akkor is, ha nem ma álltak a moszkovita dezinformáció szolgálatába, bár az kétségtelenül egy nehezen megugorható aberráció, hogy Ukrajna megtámadta saját magát. Beszarsz. És ezt simán, szemek rebbenése nélkül le merik írni azoknak a lelkes Orbán-szavazóknak, akiket egyébként is lassan másfél évtizede kábítanak konteókkal, álhírekkel és összeesküvés-elméletekkel, miközben a valóságot és a tényeket fekete paravánnal takarják ki előlük.

Itt tartunk. Meg ott, hogy a kormányinfón barkóbázniuk kell az újságíróknak a jogász végzettségű jóllakott óvodással, aki rébuszokban beszél, fenyegetőzik, minden egyes szót kiforgat az eredeti jelentésből, és úgy védi a gazdája rég elveszett, de inkább soha nem volt becsületét, hogy rendesen fájdalmas nézni. Különösen, hogy most rátekeredtek a független sajtóra az SZVH (Szuverenitásvédelmi Hivatal) erejével, és elkezdték őket basztatni annak ellenére, hogy a jóllakott óvodás fél éve még azt hazudta, hogy nem lesz ilyen. Hát lett. Miközben most az a másik irány, az új propagandamantra, hogy tulajdonképpen a háborúval takarózva szankcióval sújtanak mindenkit, akinél szerintük extraprofit keletkezik. Csodálatos. Nem tudom, talán lemaradtam róla, de mióta állunk mi háborúban és kivel? Oké, most Brüsszelt meg Sorost meg a NATO-t, meg a fasz tudja, még kiket ne vegyük ide, mert mióta Doktor Genya fújja a kétharmados passzátszelet, azóta ezekkel egyfolytában harcolunk. Hanem kivel állunk amolyan rendes háborúban? Olyanban, mint az ukránok, akiket ennek a vállalhatatlan szarházinak a puszipajtása több mint két éve megtámadott és esze ágában nincs leállni, ameddig meg nem szerzi Ukrajna minimum felét. Na, ott lehetne ilyen sarcot kivetni, itt nagyon nem indokolja ezt semmi.

Apropó! A Nagy Béke Projektmenedzser, aki miután szimbolikusan kitűzte magára az EU elnöke kitűzőt és úgy jár-kel a világ légifolyosóin mint Palpatine császár egy messzi-messzi galaxisban a legnagyobb csillagrombolójával, valamiért leszarja mindazt, amit itthon hagyott. Mint aki jól végezte a dolgát, miután kifosztotta az országot, átíratta a vejére, a disznószerelőjére és még pár kétes alakra a vagyonunkat, most elindult meghódítani a világot. Ez a túlsúlyos, talajmenti despota, aki amerre jár, rombol, bomlaszt és szart kavar, most éppen világuralmi célokat tűzött ki maga elé. Magyarországot már szétbarmolta, kifosztotta, most jöhet az egész világ. A Kijev-Moszkva-Peking-Washington tengelyen előadott béketáncával párhuzamosan megalakította gyorsan a fasiszta-náci frakcióját az Európai Parlamentben.

Egyébként is eddig is csodálatra méltó volt az az alja teljesítmény, amit véghez vitt úgynevezett politikai pályafutása során, de most majd a NATO-ban kezd el kombinálni. Én kurvára naiv vagyok ezek szerint, vagy túl sok filmet néztem ebben a témában, de nekem úgy rémlik, hogy a titkosszolgálatok ennél sokkal kisebb kavarások miatt is simán likvidálnak bárkit, aki ellenük fordul. Ez meg mint egy hollywoodi filmben, játssza a főgonoszt, és tulajdonképpen az egész világ premier plánban nézi, hogy mit művel teljesen büntetlenül. Hogy az EU is ekkora balfaszok gyülekezete legyen, hogy az amerikai katonai szövetség egy ilyen Moszkva-Peking turné után hogy meri egyáltalán beengedni ennek az áruló ügynöknek a gépét a légterébe, felfogni nem tudom. Azt végképp nem tudnám felfogni, ha még a Fehér Házba vagy a Pentagonba is beengednék. Ezt a két lábon járó biztonsági kockázatot, ezt a hasznos idiótát, aki tényleg elhitte magáról, hogy ő itt valaki, és ezek meg ráhagyták, és ez lett a vége.

Ilyet szerintem a modernkori történelemben Adolfon kívül senki nem nagyon mert megtenni a saját szövetségeseivel, az kurvaélet. Jó, most hagyjuk a különböző afrikai diktátorokat és harmadik világbeli hadurakat, akik összevissza ígérgetnek meg hazudoznak, bár teljes meggyőződéssel állítom, hogy még azok is komolyabban vehető úriemberek ehhez képest. És ennek a palinak átadták a soros elnökséget karácsonyig! Ezek tényleg ennyire hülyék, vagy ez is valami terv része? Nagyon remélem, hogy tudják, mit csinálnak, és azt is, hogy kivel állnak szemben. Mindenesetre kemény fél év elé nézünk, és még az is benne van a pakliban, hogy novemberben a parókás bohóc újra debütál a legmagasabb világi hely színpadán. Na, akkor lesz itt ereszd el a hajamat. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszer bukni fog!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.