Szeptember 22,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Nagyon kell ám vigyázni a melegben, mert könnyen megszúrhatja az ember agyát a nap

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,878,330 forint, még hiányzik 1,121,670 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ami még nem volt, az majd lesz. Pardon. Ami volt, az újra lesz, csak másképp. Ami volt, de szarul működött, vagy nem működött szarul, de jól se – ki tudja? -, az most új brandet kap és tejelni fog. Nemzeti Anyatejbank. NAB. 

A siker titka a család, nem más. A siker titka Pintér, egyben a garancia is arra, hogy akkor mostantól nemzetileg folyni fog a te. Kiapadtak a források, vagy eddig ebből még nem húztak hasznot az elvtársak? Mert a vérünket már szívják mindenféle értelemben, úgyhogy miután Tiborcz beette magát mint egy rossz kullancs a vérplazma bizniszbe, gondolom, ebben is meglátták a nemzeti lehetőséget. Mert ami előtt ott virít, hogy nemzeti, az az övék, az az ő klientúrájuk gazdagodásának záloga. Vagy előbb, vagy utóbb, de biztosan az lesz. Nemzeti bank, dohánybolt, sport, útdíj fizetési szolgáltató, kaszinó, színház, hírforrás, televízió, minden. Ha nemzeti, akkor ott húzódik a háttérben egy vastag NER-szál és valamelyik milliárdos senkiházi.

Egyébként Pintér biztosan képben van ezzel is, láttuk, az oktatással se nagyon bíbelődött, oda baszott, ahova köllött. Én a helyükben feltalálnám azt a szoláriumot, ami nem barnítja, hanem fehéríti a bőrt, akkor lenne csak gyönyörű az élet. Mennyi migránst át lehetne varázsolni fehér emberré, aztán irány Semjén doktor nemzeti keresztelő egyháza, és hipp-hopp kész is lenne az ideális európai munkaerő. Vagy ha simán felállítanák a nemzeti identitás hivatalt is, akkor a sok leszbikus nőt és meleg férfit vissza lehetne varázsolni heteróvá, és máris két legyet lehetne ütni egy csapásra. Júdás feltalálhatja a tökéletes árja európai legyártásának világszabadalmát. Mekkora öröm lenne ez, főleg ha Mészáros Lölő lenne a végrehajtó, miután természetesen Rogán Antal  meg a feltalálója a csodaszernek. De ha még tovább akarnák facsarni a narancsot, akkor nem csupán megtermékenyítésre, hanem csecsemő táplálásra alkalmassá tennék a spermát, az lenne az igazi vircsaft! Magyar babába magyar cumit! Magyar gyerekbe apatejet, úgyis oly sok itt a g*ci.

De fordítsuk komolyra, nem akarok öncélúan ízléstelenkedni. Szóval hirtelen rájöttek, hogy apadnak a mellek, kiszárad a nemzeti homokozó utánpótlása, pedig Európa legdurvábban családbarát kormánya tekergeti az ország kerekét 14 éve, mégis rés keletkezett a pajzson. Persze lehetett volna inkább a védőnői hálózatot fejleszteni, előbb azt tökélyre vinni, és nem egy nyugdíjas maffiózóra bízni ezt a szakpolitikai kérdést. Is. Már ha egyáltalán politikai síkon kell ezt kezelni. Nekem az a gyanúm, hogy nem, éppen ezért bűzlik ez az egész műsor. Is. De majd megmagyarázzák, ha netán sok lenne az okvetetlenkedés. Addig is áldassék a narancs, a NER érlelje!

Ha ez nem lett volna elég fejfájásnak nekem, találtam egy zsibbasztó hírt a Világgazdaság nevű portálon, úgy tűnik, az efféle bombasztorik nem érik el például a Deutsche Welle vagy a Financial Times ingerküszöbét, ott ezek szerint elsikkadnak a lényeg felett. A lényeg márpedig az, hogy

a mennyországban árul telkeket egy egyház! Mindössze száz dollárba kerül egy négyzetméter a mennyben – ha hihetünk az egyház ajánlatának.

Ezt írja a fideszes propagandalap. Hogy mi a franc van? Ott tartunk, hogy a nemzeti-keresztény-konzervatív gyökérzetű állampárt udvari lapja, megkérdőjelezi, hogy hihetünk az egyháznak? Az egyháznak? Hát Isten őket úgy segélje, 2000 éve abból élnek, mindent azért tesznek meg, hogy nekik higgyenek az emberek. Hát persze, hogy hinni lehet. Csak azt lehet, elvtársak. Lehet menni telket venni, most jó áron van: a telkeket négyzetméterenként már száz dollárért is meg lehet venni. Az ajánlatot bemutató kiadványban – részletezi a vg.hu – a felhők között látható egy nagy ház, ami mögül arany sugarak bukkannak elő. A képen egy négyfős család is szerepel, és fel vannak tüntetve a fizetési lehetőségek is, mint a Visa, a Mastercard, a Maestro, a RuPay, de a Google Pay és az Apple Pay is használható a telekvásárláshoz. Egy ingatlanos influenszer, Armando Pantoja szerint ez minden idők legjobb ingatlanbefektetése, és arra is felhívta a figyelmet, hogy az egyház már most is több millió dollárral rendelkezik. Egy afrikai influenszer, Uncle Solomon bizarrnak írta le a lehetőséget, amely egyébként nem az első hasonló eset. Egy dél-afrikai egyház tavaly sikeresen győzte meg követőit, hogy a Földön adják el földjüket, jószágaikat és más eszközeiket, és a mennyországban vásároljanak ingatlant.

Na tessék. A hívek helyében én sietnék, mert a végén még ott is felvásárol mindent – ha nem is az anyaszentegyház – az Orbán-klán. Vagy megérzi a vérszagot Antal meg újdonsült, zárkózott neje, Barbara, és ezen is nagyot akarnak majd kaszálni. Mint a letelepedési kötvényeken kaszált az egész Rogán-kör. Mert megmondta Júdás ama június elsejei választási békemenetelő beszédében a Tankcsapdát idézve, hogy aki a pokolra kíván jutni, annak balra második ajtó! Aki meg a mennybe, annak a Mennyország Tourist a legjobb szolgáltatást nyújtja. Ugye. Hát tudott valamit a zenekar, szó se róla, ennél szebben meg sem énekelhették volna a jövő hülyeségét, amiről én soha nem értesültem volna, ha a KESMA nyúlványa nem gondoskodik róla(m). Különben gyanítom, hogy már vannak itthon is jelentkezők, csak még nem tudják, hogy hol, kinél kell regisztrálni, pontosan hol, kinél lehet benyújtani az igényt a felhők feletti örökpanorámás telkekre. Beszarsz. Nagyon kell ám vigyázni a melegben, mert könnyen megszúrhatja az ember agyát a nap. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszer bukni fog!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.