Október 25,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Mi történik itt?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,799,836 forint, még hiányzik 1,200,164 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezennel karitatív misszióba kezdek. Sok honfitársunk szeretne megszabadulni néhány kiló súlyfeleslegtől, ebben komoly eredmény érhető el, ha kimarad az ebéd. Egyben alkalmat ad a téma eltöprengeni azon, hogy vajon ki találta ki ezt a zseniális karaktert Németh Szilárdnak?

Az ő ötlete lehetett a főző-zabáló-hízó figura, vagy ezt osztották rá?

És mi lehet a cél?

Azokat a szavazókat is meg akarják szólítani, akik csak a hasuknak élnek, és buknak az érdekes összetételű, ám lehetőleg zsírban tocsogó, a szükségesnél tízszer több kalóriát tartalmazó ételekre?

Vagy éppen ellenkezőleg, elrettentő példának kell, és most egy ország nézi, hogy egy egykor normális kinézetű alak hogyan zabálja rommá magát?

Komolyan nem értem, miért tesz valaki ilyet magával. Kérném, hogy senki ne az ember fejét véleményezze, hanem próbáljuk tényleg megfejteni, hogy mi történik itt! Mert én valóban nem tudok rájönni, de érdekelne a dolog célja.

Facebook/Németh Szilárd

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.