Szeptember 8,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Krákogva, hörögve, büntetlenül okádni a mocskot bele a világba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 425,173 forint, még hiányzik 2,574,827 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akárhonnan nézem, azt látom, hogy Júdás teljes testsúlyával térdepel az ország mellkasán, és próbálja kiszorítani belőle a szuszt. A Nyulak szigetén. Ahol nem lehettek most nyulak. Mármint nem lehetnek nyulak ők, akik oda sereglettek, hogy tátott szájjal hallgassák végig a háborúellenes nemzetvédő despotát. Azt vélelmezem, hogy Mars szeletet nem árultak (Mars a háború istene a római mitológiában), mert a pszichózist elnézve nem kizárható, hogy ha valaki evett volna belőle, azonnal háborúpártivá változott volna, legalábbis ha az ókori mondakörig mennénk vissza az időben. Júdás is visszatekintett egészen a tatárjárásig, amikor is Margit addig imádkozott, hogy az illetékesek eltakarodtak, ekkor ő elfoglalta a Nyulak szigetét, ami így lett Margit-sziget. 

Szóval megint volt itt minden, mint egy tusványosi búcsúban: fegyverek, vér, atom, halál, lövöldözés, erőszak, sorkatonaság, stb. Már leírni is unom és szégyellem, hogy milyen rezzenéstelen pofával hazudik ez az alak. Akkorákat hazudik, hogy hallgatni is fizikai fájdalom, de van ennél szörnyűbb is: állítólag jövő héten milliókhoz fognak bekopogtatni a pártkatonák. Mozgósítás céljából uszítani fognak. Én csak azt nem értem, hogy ha a saját elmondása szerint ők a legnagyobbak, legszebbek, legerősebbek és mindenben a legebbek, akkor mi a francnak kell ilyen brutálisan riadóztatni? Akkor minek kell ilyen öblösen hazudozni, uszítani és hergelni? Minek kell rettegést és nemzethalált vizionálni egy szimpla EP- és önkormányzati választás előtt? Minek ennyire verni a csatadobot, ha nekik csak hátra kell dőlni, mert a baloldalon amúgy is minden pofon jó helyre megy? Úgy gondolom, hogy ha nincsenek is nagy bajban, azért van ebben a választásban egy kurva nagy adag bizonytalansági faktor. Talán nem is önkormányzati szinten, mert azért a falvakban még ők az urak, de az EP-választáson remeghet a léc, hogy a következő párt mekkora távolságra lesz. Ha nem így lenne, akkor nem személyesen rohangálna, suttyomban fel-alá az országban, akkor nem házalna a hazudozásaival és csúsztatásaival. Nem sűrűn voltak ilyen helyzetben az elmúlt tizennégy évben, a főpolgármesteri pozíció Szentkirályi feketekampánya ellenére (vagy éppen azért bukják), még ha a közgyűlés összetétele cifra is lesz, és bár a vidék és különösen a végek egyértelműen sütőtök színűre festik majd a térképet, azért az EP-mandátumok számában nem lehetnek biztosak az utolsó pillanatig. Ami szerintem annyiból gáz, hogy ha 13 képviselővel nem sikerült megállítani Putyin háborúját, akkor tizenkettővel vagy tízzel hogy fogják?

Nem fogom most (sem) felsorolni a masszívan hazug állításait, vádjait és rágalmait, amelyeket tegnap belehörgött a mikrofonba, de azon képtelen vagyok túltenni magam, hogy ott tart az elborulásban, hogy ő nem küld magyar fiatalokat Ukrajnába elesni a frontra. Mintha szó lenne ilyesmiről, bazmg. Meg nem fognak tömegsírokban nyugodni magyar fiatalok, és nem fognak zokogni a magyar anyák és feleségek az elhullott magyar testvéreink miatt. Atyaúristen. Meg hogy a több vádpontban elítélt parókás bohóccal együtt elfoglalja Brüsszelt és egy olyan tengelyt hoz létre, ami megakadályozza a világháborút és békét teremt ősszel. Beszarsz. Ha 2022-ből indulunk ki, akkor sajnos lehet, hogy megint működni fog ez az egysejtű fakocka kommunikáció. Akkor pedig baszhatjuk. Ha ez a gusztustalan, aljas hazugságcunami hatni fog, akkor tényleg meneküljön ki merre lát.

Az, hogy ide züllött ez az ország és egy választási kampány ma lényegében arról szól, hogy kinek van több pénze arra, hogy manipulálja, átverje, az őrületbe kergesse azokat, akik erre fogékonyak, egész egyszerűen felfoghatatlan. Hogy az ép észt, a racionalitást, a logikát, a gondolkodás képességét késsel és lángszóróval irtották ki a lakosság nagy százalékából, tényleg megér egy-két tanulmányt majd a jövőben. Hogy Orwell 1984-e és megannyi más utópisztikus jövőkép ennyire kézzelfoghatóan meg tudjon jelenni ma, 2024-ben Európa közepén, arra nincsenek szavak. Az, hogy egy ország miniszterelnöke ilyesmiket üvöltözzön a Duna partján, és nem esnek le egyesével a csillagok, nem hasad meg a föld a lába alatt, mind azt jelenti, hogy itt bizony mindent meg lehet tenni. Büntetlenül. És lehet hivatkozni Istenre, hazára és ránk, magyar állampolgárokra. El lehet minket ítélni, hazug vádakkal illetni, mindennek elhordani és megbélyegezni, mert neki márpedig mindent szabad. Krákogva, hörögve okádni a mocskot bele a világba. Büntetlenül. Megtankolni a narancssárga sportkocsit a réten és száguldozni a végtelenbe és sokkal tovább. Az ellen a Brüsszel ellen, amit tizennégy éve állandóan meg akar állítani, meg akar buktatni és le akar győzni. És soha nem ér a végére. Tizennégy éve folyton alulmarad az ígéreteivel. Hát bazdmg, sok sikert, a sebesült Ficóval és a pápával karöltve. Menjetek. Menjetek békével harcolni Brüsszel ellen, foglaljátok el Brüsszelt csellel és ármánnyal, fegyverek nélkül, lőjetek vaktölténnyel az ellenségre, közben nénózzatok, mint a hülyegyerek a homokozóban, aki mentőautós matchboxot tologat pelenkában. Játsszatok indiános és cowboyos debil játékot, fakarddal és számháborúval, cserkésszetek és fürkésszetek. Gyújtsatok tüzet öngyújtó nélkül, és lépdeljetek egyszerre, mert nem lesz béke estére. Ezt se én mondtam. 

„Mi, magyarok nem először állunk szemben fenyegető haderőkkel” – mondta Júdás, és hogy a honfoglalás óta az ország sok háborút nyert, és „még mindig mi vagyunk itt”. A miniszterelnök szerint eljött az „ördögűzés” ideje, mert a másik opció a világháború, így „most kell megmutatni Soroséknak, hogy hol lakik a magyarok Istene”Tényleg hol lakik? Csak nem a Karmelitában, csak nem a hatvanpusztai erődben? Mi a lakcíme a magyarok istenének? „A magyar baloldal Soros zsoldjában áll, ő pénzeli a médiájukat, az ő embereivel vannak tele a választási listáik. Aki ott nem lép egyszerre, nem kap dollárt estére.” Ezzel szemben Orbánéknak eszük ágában sincs így engedelmeskedni. Arra jutott, „elég abból, hogy Soros Brüsszelnek kibicel, menniük kell”. Takarodjanak a megszállók, takarodjon innen mindenki, csak ők maradhatnak.

Rohadt nagy kár, hogy a szigetet nem lehetett eloldozni a két hídtól és leengedni őket Mohácsig, vagy a Fekete-tengerig így békéstül, tesztoszterontól felfűtötten, mekkora megkönnyebbülés lett volna ez sokak számára. Csak ezt a keménymagot, csak ezt a pár ezer ultrát és a főszónokot. Kell még egy gól nekik, és akkor nyertek, akkor megint továbbjutásra állnak majd a hülyeség döntőjében. Durva lesz még ez az egy hét, durva napok elé nézünk, és én annyira várom már, hogy vége legyen. Annyira várom már.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.