Szeptember 21,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


A Sith bosszúja, avagy a Jedi visszatér Európa trónjára

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,829,150 forint, még hiányzik 1,170,850 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csodálatos műsor, elképesztő show és kegyetlen küzdelem várható a következő egy évben. Én már tűkön ülve figyelem a nyitányt. A Nagy Fehér Mágus harca az Unió fekete mágusai ellen, akik mögött a 93 éves Sith Nagyúr, Darth Soros áll. Vajon kinek a valósága fog győzedelmeskedni, ki tudja jobban ráhajlítani a saját valóságát a másikra? Ami eddig történt, gondolok itt arra számtalan kötelezettségszegési eljárásra, 7. cikkely szerinti eljárásra, az EBESZ jelentésekre, stb, csak előjáték volt, most azonban a Sötét Nagyúr taktikát változtatott és támadást indított, ami akár döntő összecsapáshoz is vezethet.

Az Európai Parlament kinyilvánította (kétharmados többséggel), hogy nem szeretnék, ha az ifjú jedi lovag, Szent Orbán Jézus Viktor Skywalker ülne be jövőre az Unió elnöki székébe. Micsoda arcátlanság! Sőt, Igazságtalanság! Igazságtalanságügyi főmágusunk VarGaladriel sámánasszony rögtön kikelt ez ellen és kivont kardal válaszolt, ahogy azt megszokhattuk, mégpedig azt, hogy az Európai Parlament döntéseinek nincsenek jogkövetkezményei. Azt is megtudtuk tőle, hogy azért e támadás, mert jól beijedtek, hiszen a magyar elnökség legfőbb célkitűzése az lesz, hogy lecsapolja a brüsszeli korrupció mocsarát, amiben köztudottan a Sötét Nagyúr ork-keltetői is működnek. 

Szeretném külön felhívni a figyelmet arra, hogy VarGaladriel mindent gondját félresöpörve rögtön kiállt hazánkért, pedig van szegénynek épp elég gondja. Nemrég hagyta el a férje (lehet, hogy átcsábították a sötét oldalra?), vagyis sérült a nőisége. Ilyen helyzetben járna neki egy kis szabadság, hogy kompenzálja ezt a sérülést. Ki kellene kapcsolódnia, flörtölnie kellene, randiznia, szexelnie, hogy a férfi energiák visszaállítsák a női energiáit. Mert ez jár neki. Ráadásul ő egy nagyon attraktív fiatalasszony, és nem utolsósorban igen csak jó parti. De ő inkább feláldozza saját személyes igényeit és érdekeit a haza oltárán. Igazán példamutató. Remélem a sérülése nem fog gondot okozni a sötét erők elleni harcban.

Szóval megkezdődött az igazi összecsapás. Sötét erők támadása alatt állunk. Fokoznunk kell a felkészülést, mert ez aztán olyan veszélyhelyzetet teremthet, amire még nem volt példa, pedig volt részünk már épp elégben. Viktor Skywalker Mester rögtön össze is hívta a védelmi bizottságot. Részleteket még nem ismerünk, de a következő vészhelyzeti intézkedések várhatóak: fel kell készülni a fekete mágia okozta sérülések tömeges megjelenésére, ami azt jelenti, hogy az egészségügyben dolgozóknak napi 24 órát kell majd dolgoznia, természetesen önkéntes alapon, amit majd Sándor Mester felügyel. Bevezetik a keresztény-kommunistaszombatot, ezenkívül minden orvosnak el kell tudni látnia legalább 163 beteget napi szinten, és akár minimum 24 műtétet is el kell tudni végeznie. Az ápolószemélyzetnek elég napi 5 műtétet végrehajtani. Ha ez is kevés lesz, majd a renitens, pályaelhagyó tanárokat vezénylik át az egészségügybe.

Ha már tanárok, meg kell érteniük, hogy az önző kis béremelési igényeikkel várniuk kell a végső győzelemig. Addig pedig nekik is áldozatot kell hozniuk, vagyis szeptembertől önkéntes alapon kötelező tanítaniuk az eddigi fizetésük 35%-ért. Még nagyobb hangsúlyt kell kapnia a hittannak, a testnevelésnek, a magyar történelem eddig eltitkolt részeinek, és az Orbán-Skywalker család titkos történetének. A nyugdíjasok azért megkapják a 14. havi nyugdíjat is, igaz hogy veszélyhelyzeti hozzájárulás címén ebből egy kicsit vissza kell fizetniük, azaz az éves nyugdíjuk 65%-át. Ezt a százalékot a tejtermékek inflációjához hangolják, szóval még várható némi változás e téren.

Katonaságunk már elég felkészült, hála az elbocsájtott katonai vezetők helyére beültetett pártbiztosoknak. Már elindult ugyebár a szittya rugalmasságra való képzés, és hamarosan megindul a sötét mágia elleni védekezésre képező továbbképzés is. Az oktatók kilétét még nem ismerjük, de feltételezhető, hogy ez a feladat Szilárd és Lajos Mesterekre hárul.

Úgy tűnik, ebben a harcban szinte egyedül maradtunk, hiszen Vlagyimir Yoda Mester el van foglalva azzal, hogy a saját bolygóját megvédje Darth Biden támadó ukrán orkjaitól, de azért biztosította Skywalker Parancsnokot, hogy az erő vele van. Sajnos Recep Tayyip Windu Mester kicsit kimerült a legújabb győzelme során, még regenerálódnia kell, de még így is számíthatunk rá. Ahogy nagy mágusunk fogalmazott, török, magyar, a két nagy és örök barát. Ettől függetlenül Kengyelfutó GyalogPeti Mester kereszt(ény)ül-kasul körbe száguldja az ismert galaxist további szövetségesek megnyerése érdekében. 

Az itthoni helyzet, a hazánkba beépült ellenségek ellenére egész jónak mondható. Viktor Skywalker Mester nagy, fehér, keresztény mágiája szinte teljesen hatástalanította Darth Soros orkhadseregét, az úgynevezett árnyékormányosokat, akik egy része már vissza is menekült Brüsszelbe. A még itt tartózkodó Gyurcsány Főorkot pedig már a sajátjai sem veszik komolyan. Valójában már csak egy területen tudnak ellenállást kifejteni egy sötét amulett segítségével, amivel továbbra is blokkolni tudják a tanárok fizetésemelését. Feltehetőleg már Brüsszelbe csempészték az amulettet, szóval tényleg csak akkor törhető meg, amikor végre Brüsszelt is elfoglaljuk.

Az árnyékormányosok mellett is maradt elég ellenség hazánkban. Ez az élesedő kultúrharcból is látható. Még szerencse, hogy ezt a frontot olyan tehetségek vezetik, mint Demeter és Philip Mesterek. Titokban megalapították a Petőfi Bizottságot, aminek célja további technikák, technológiák kifejlesztése az ellenséggel szemben. Nem megerősített információ szerint a Petőfi Bizottság Wass Albert Albizottsága már el is kezdte építeni a hamarosan sorozatgyártásra kerülő Irodalmi Lépegetők prototípusát. Reszkessetek libsi trollok, reszkess Brüsszel!

Tudjuk, a tét óriási. Itt nem csak a magyar, hanem az egyetemes keresztény kultúra fennmaradása a tét és Darth Soros mindent be fog vetni ellenünk. A nazguljait, az orkjait, a trolljait, a droid hadseregét, a speciális LMBTQ brigádjait, akiket nemátalakító mágiával ruházott fel, de mi nem ijedünk meg. Ellenben minden segítséget meg kell adnunk Viktor Skywalker Mesternek. Szükségünk lesz még további imaláncokra, imakörökre és imanégyzetekre. Imaostorokra, imaágyúkra, imalézerkardokra és imaX-szárnyúakra. A minden magyart képviselő Katalin, FőBoszorkányMesterasszony már most gyűjti be a magyarok egységéből kinyerhető mágikus energiákat, hogy tovább erősítse vele vezetőnk erejét. Így a végső győzelem biztosra vehető.

Azokat, akik ezek után is kételkednének a végső győzelemben, a TEK fejvadászai be fogják gyűjteni és majd átdobják őket az ukrán frontra ágyútölteléknek, hogy ezzel is segítsük Vlagyimir Yoda Mestert harcát.

Be fogjuk venni Brüsszelt és Viktor Skywalker Mester végre elfoglalja Európa trónját, ami egyébként jár neki. Na, akkor majd minden jóra fordul. Megtisztítjuk az Uniót a sötét Nagyúr szolgáitól, nem lesz több pénzvisszatartás, nem lesznek mindenféle eljárások ellenünk, sőt az Unió minden pénze hozzánk fog beérkezni és majd a Szent Magyar Kereszténysámán Jedi Tanács igazságosan elosztja azok között, akik megérdemlik. Talán még arra is marad kapacitásunk, hogy Donald Mester harcát is támogathatjuk a galaxis túlfelén. 

Legyen velünk az Erő!

CHF.Scarface

U.I: Lehet, hogy én toltam túl ezt a Star Wars-Gyűrük Ura témát, és az is lehet, hogy egy teljesen más mese játszódik a szemünk előtt. Nem bánnám, ha kiderülne, hogy valójában ez a Kis Gömböc meséje és már a vége felé tartunk.

A címlapkép illusztráció.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.