Október 18,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

DÜHÖNGŐ


Háztartási népszavazási-kezdeményezés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 779,267 forint, még hiányzik 2,220,733 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az az érzésem, a jelenleg létező ellenzéki pártok nem tanulnak. Leginkább semmiből és semmit. Hogy megkönnyítsem a dolgukat és támaszt nyújtsak nekik ebben a cudar politikai közegben, valamint a dönteni nem tudó honfitársaimnak is segédkezet nyújtsak, ezennel grátisz összeállítok egy népszavazást.

Nem kérek hatszázmilliót tanulmányokra, sem másfél milliárdot előkészítésre (kisebb összegeket szeretettel várunk a Szalonna oldalán található támogatás-gomb alatt), sem a felbecsülhetetlen értékű, innovatív és atombiztos tanácsaimért nem kérek egy vasat sem.

Nem kell mást tenni, mint tanulni a kormánypárttól. Íme, az ajándék népszavazás:

  1. Akarja-e ön, hogy a fejére gyújtsa valaki a házat, vagy inkább Matolcsy György elszámoltatását szeretné?
  2. Mit választana inkább: két éktelen nagy seggberúgást, vagy Pintér Sándor előéletének tisztázását, az olajakták megnyitását?
  3. Szeretné-e ön, ha három doni kozáknak öltözött piréz migráns megerőszakolná a családját, vagy inkább felmentené Polt Pétert a hivatalából?
  4. Mihez ragaszkodna inkább: Kálmán Olga negyven órán keresztül saját költeményeit dalolja el fejhangon balalajka-kísérettel, vagy oszlassa fel a köztársasági elnök a Parlamentet?
  5. Akar-e ön több napon keresztül fél lábon állni egy félig telt latrinában, vagy inkább induljon ügyészségi vizsgálat a korrupt politikusok ellen?
  6. Kíváncsi-e ön a tulajdon vékonybelére működés közben úgy, hogy egy nővérkének öltözött KDNP-s politikus érzéstelenítés nélkül kihúzza azt az ön emésztőcsatornájának alsó nyílásán keresztül, vagy inkább bíróság elé állítaná azokat a politikusokat, akik több pénzt költenek, mint a fizetésük?
  7. Vannak, akik szerint a magyarok az űrből jöttek. Akarja-e ön, hogy kínai melegítőben, a fején egy tesco szatyorral kilőjjük egy hordozórakétára kötözve, hogy személyesen is meggyőződhessen az állítás igazságtartalmáról, vagy inkább lemondatná Orbán Viktort?
  8. Mit választana inkább: Balog Zoltán emberminiszter minden este üljön az ágya mellé és mongol gyermekdalokat dúdolva ringassa álomba önt, vagy a közérdekű adatok titkosításának tilalmát és a teljes nyilvánosság elé tárását?
  9. Szeretne-e ön lemondani a fizetéséről, nyugdíjáról, minden ingó és ingatlan vagyonáról, valamint mindkét veséjéről a köz javára, vagy inkább a demokrácia visszaállítására szavazna?
  10. Akar-e ön derékig érő hóban, egyetlen szál tüllszoknyában Habony Árpádról készült művészi aktokat árusítani a Hősök terén, vagy inkább felülvizsgálná a választási törvények szabályszerűségét?
  11. Mit tartana ön hasznosabbnak: ha a televízióból is ismert – a Ligetvédőktől a Ligetet védő – kopaszok elvinnék moziba az ön kiskorú lánygyermekét, miután önt legyőzték szellemi párbajban, vagy inkább a közpénzek költésének teljeskörű átláthatóvá tételét?
  12. Akar-e ön hasig érő jeges vízben állni 24 órán keresztül, miközben Hoffmann Rózsa megtanítja Önnek a Toldi-trilógiát, vagy inkább egy demokratikus, békés, fejlődő országban szeretne élni?

Na, ilyesmire gondoltam. Szerintem bármelyik kérdést sikerülne népszavazásra kiírni, a kormány garantáltan megbukna. Akkor pedig végre elkezdhetnénk eltakarítani a romokat és felépíteni az életünket.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.