Október 18,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Patrióta hazaárulók

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 779,267 forint, még hiányzik 2,220,733 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Patrióták készen állnak!

Az Európai Tanács ülése előtt a Patrióták Európáért pártcsalád vezetősége is összeült, ahogy az az európai politika irányát meghatározó frakciók esetében megszokott.

A gyönyörű, frissen felújított brüsszeli Magyar Házban tartott reggeli egyeztetésen részt vett többek között Andrej Babiš korábbi cseh miniszterelnök, az ANO párt elnöke, Geert Wilders, a holland Szabadságpárt elnöke, Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, a Liga párt elnöke, Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés párt társalapítója és nemzetgyűlési frakcióvezetője, Santiago Abascal, a spanyol Vox elnöke, valamint Jordan Bardella, a frakció elnöke.

A munka még csak most kezdődött. Együtt újra naggyá tesszük Európát!

És a fenti sorokat nem más, mint Orbán Balázs posztolta, aki nem mással került be a hírekbe nemrégiben, mint hogy ő már régen megadta volna magát az oroszoknak, ha az ukránok helyében lett volna. Ezzel pontosan a patrióta szó ellenében szólalt fel, mégis úgy érezte a kormány, hogy neki kellene beszámolnia erről az eseményről, ahol Európa szemetét összefújta a szél. Mert hát kik is jelentek meg ezen az új egyeztetésen – innen is üzenjük, hogy örülünk annak, hogy a gazdasági válság derekán volt mint a tejbe aprítani és elkészült a felújított Magyar Ház, amely a vételárral együtt vélhetően 5 milliárd forintjába fájt a magyar adófizetőknek -, ahol az európai szélsőjobboldal apraja-nagyja ott volt. A korábbi cseh miniszterelnök, Salvini, Le Pen és Abascal is. A hazájukban kormány közelébe sem tudnak jutni – Marine Le Pen azért nem volt ettől túl távol -, de jól láthatóan az unión belül társra találtak, hiszen sokaknak a jobboldali pártképviselet már nem elég jobboldali.

Mert Santiago Abascal például szimpatizál Francisco Franco ideológiájával, aki spanyolok százezreinek haláláért felelős. Az tény, hogy még a „sima” jobboldalon is vannak egyesek, akik egyetértenek Franco ideológiájával, de olyan szinten sehol sem jellemző ez, mint a VOX háza táján. Nyilván más ott megjelent szélsőjobbos politikusok is hasonlóképpen gondolkodnak, csak azt nem értem, hogy miért érzik magukat attól patriótának, mert vak nacionalisták? Miért nem szeretheti valaki az otthonát, a hazáját és az ott élőket anélkül, hogy teljesen elmentek volna neki otthonról? Miért nem lehet egy baloldali kormány kvázi patrióta? Azért, mert egy kormány a szociális intézkedéseket helyezi előtérbe és nem feltétlen a pénzügyieket, rögtön hazaáruló lesz? Pedig ha valamelyik felfogás közelebb áll a közjóhoz, az pont a szocializmus – szociáldemokrácia, mielőtt valaki megvádolna kommunizmussal – nem pedig az az irányvonal, ahol valaki attól lesz jó polgár, ha büszkén veri a mellét, hogy ő spanyol, olasz, vagy francia, emellett pedig két mise között szépen megveri otthon az asszonyt.

Véleményem szerint a jelenlegi magyar kormány, minden, csak nem patrióta. A hazaáruló szó közelebb állna a valósághoz, mivel eltérően kezeli a magyart a magyartól. Vannak a jó, nemzeti, patrióta magyarok és az ellenzék, akik hazaárulókból és hazug komcsikból állnak. Miközben erre a két társadalmi rétegre osztotta a szavazókat a nemzeti párt, lényegében 14 éve azon dolgoznak, hogy hogyan lehetne minél több pénzt úgy ellopni a közösből, hogy azért a szavazók még tapsviharral is köszöntsék őket, ne pedig a leváltásukat követeljék. Nos, ezt sikeresen elérték és 14 év lopását követően, ha Magyar Péter – aki ugyancsak tagja volt ennek a maffiának korábban – nem lépett volna előre kényszerből, ez a történet gond nélkül tovább folytatódott volna. Persze garancia még így sincs a változásra és lehet, hogy Orbán Viktor, mint Európa fő patriótája újabb választási győzelmet fog aratni, hiszen lényegében kisajátította a Parlamentet magának. Nemzetileg úgy uralkodik 10 millió magyar felett, mintha minimum köszönetet kellene neki ezért mondanunk. Ellopja a jövőnket, kivérezteti az oktatást, az egészségügyet és a szociális ellátást. Eléri, hogy az EU pénzmegvonással büntesse ne csak a kormányt, de rajtuk keresztül a magyarokat is. Borzasztó külkapcsolatokat épít ki és a magyar emberek fejéből még a gondolatát is kitörli a demokráciának. Tényleg egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan döntést hozott a magyar kormány, amelyek pozitívan befolyásolták a magyarok életét, tehát úgymond patrióta döntések voltak. Ha már ennyire ragaszkodnak ezekhez a kretén szavakhoz.

Semmi patrióta sincs abban, hogy a Covid-járványban tízezrek haltak meg idehaza, mint ahogy abban sem, hogy az oktatást sikerült a béka segge alá letornázni. De abban sem, hogy külföldön Magyarország lassan egyenlő a gyávák és hazaárulók tömegével, amelyhez egyébként Orbán Balázs is sokat hozzátett. Európa egésze az ukránokkal van, miközben mi az oroszok mell álltunk és erre még büszkék is vagyunk. Tényleg mondjon már nekem valaki legalább egy olyan dolgot az elmúlt 14 évből, amelyet a magyar kormánynak köszönhetünk és büszkék lehetünk rá? Nekem ugyanis semmi sem jut az eszembe.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.