Október 16,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Sokan már el is mentek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 668,625 forint, még hiányzik 2,331,375 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gajdics Ottó: Itt minden szar, itt minden rossz. Semmi nem működik, itt nem lehet élni. Itt levegőt sem lehet kapni, csak elmenni lehet. Hát ezt a hülyeséget hallgatjuk 14 éve.

Horn Gábor: Sokan el is mennek.

Gajdics Ottó: Menjenek is, akiknek mennie kell.

Normális helyen egy ilyen kijelentésért megütné a bokáját szinte bárki. Mert hát emlékezzünk csak Gyurcsány Ferenc egykori kijelentésére, amelyet természetesen kiragadtak a szövegkörnyezetéből és olyan jelentést tulajdonítottak neki, amely egyébként hazug volt. Itt viszont nem erről van szó, hiszen Gajdics ezt komolyan is gondolta, mivel elege van azokból, akik nem elégedettek a kormány 14 éve tartó uralkodásával. Nem elégedettek azzal, hogy az unió már konkrétan forrásokat von meg, a Norvég Alapok már pénzeket sem juttat Magyarországra szintén a kormány tevékenységének köszönhetően, és az Erasmus+ program jóformán megszűnt létezni Magyarországon. Lehet, hogy itt nincsenek menekültek és az LMBT lobbinak nevezett tevékenység sem szemmel látható, de mégis milyen sikerként könyvelhetőek el ezek? Orbán Viktor 14 év alatt ennyit ért el? Nincsenek fontosabb dolgok annál ebben az országban, mint hogy kinek mi a szexuális beállítottsága, vagy honnan érkezett?

Sokak szerint vannak fontosabb dolgok, hiszen képzett fiatalok tömegei hagyták el és hagyják el ma is az országot. Sőt, ma már a középkorúak és idősebbek is nekivágnak a nagyvilágnak ha úgy érzik, hogy még van bennük annyi, hogy összepakolják az életüket és újrakezdjék valahol máshol. Számtalan olyan beszámolót olvashat az ember – ha olvasgatja a még létező kommentszekciókat -, hogy lassan már írástudatlan bolti eladókat kell felvennie sok munkáltatónak, mert a képzett, iskolázott emberek többsége vagy elhagyta az országot, vagy Budapestre költözött, hiszen ott legalábbi olyan emberekkel élhet együtt, akik egy szellemi szinten vannak velük. Persze ott is laknak olyanok, mint Gajdics Ottó, vagy Bayer Zsolt, de akkor is elmondható, hogy aki még nem hagyta el az országot, az többségében ide költözött, hiszen itt legalább nem egy tolvaj, hazaáruló politikai vezetés az, amely meghatározza az életét. Itt lehet olyan barátokra is szert tenni, akik nem állnak neki Orbánt dicsőíteni és hasonlóan gondolkodnak az életről.

De nem mindenki találta meg a számításait Budapesten, és inkább külföldre költöztek. Most ezeknek az embereknek, vagyis azoknak, akik még csak ezen gondolkodnak üzent Gajdics, hogy menjenek csak szépen el az országból, hiszen rájuk kvázi nincs is szükség. Itt hazaszerető, dolgos magyar emberekre van szükség, akik egyetértenek Orbán Viktorral és politikájával, valamint családot vállalnak ezekben az ínséges időkben, amikor fehér, keresztény, nemzeti csemetékre van szükség. Aki nem így gondolkodik, az takarodjon csak a romlott Nyugatra és váljon meleggé, valamint simogassa csak a migránsokat jókedvében. Nyilván Gajdics nem akarja elhagyni a hont, mivel a kormány jól megfizeti azért, hogy lehazaárulózzon mindenkit és a tv-ben ordibáljon, mint valami elmeháborodott. Neki ez a stílusa, kvázi védjegye, amely jól láthatóan tetszik sok Orbán-fanatikusnak, hiszen elég megnézni a kommenteket ezzel kapcsolatosan és azt láthatja az ember, hogy olyanokra van szüksége a Fidesznek, mint Gajdics, vagy épp Bayer, akik gusztustalan stílusban, valódi vita helyett leordítják a másik fejét és győztesként jönnek ki egy párharcból. Legalábbis ezt gondolják és hiszik.

Viszont azok, akik ezt sokszor másként látják, akik már valahol máshol nézik ezeket az adásokat. Németországban, Ausztriában, Svédországban, ahol a minimálbér sokszorosa a magyarnak, a fizetésekből meg lehet élni, az egészségügy és oktatási rendszer nincs romokban, nyaranta pedig még akár üdülni is el tudnak menni az emberek. A romló Nyugaton a többség sokkal jobban él, mint a kereszténység végváraként jellemzett Magyarországon, ahol lehet, hogy kerítés védi a déli határt, de ez nem csak védelmet nyújt, mint inkább bezárja az országot egy kalitkába. Sokan ugyanis, akik elhiszik a kormány hazugságait soha nem tapasztalták meg azt, hogy milyen tud lenni egy olyan ország, amelyet nem egy elvetemült dilettáns vezet, hanem egy olyan kormány, amely sokszor kompromisszumokra kénytelen más pártokkal annak érdekében, hogy meghozzon egy döntést. Normális helyen nem egyetlen párt dönt az ország irányáról és sorsáról, hanem egy koalíció, ahol a politikusok véleményeket ütköztetnek és a legjobbnak tűnő, legtöbb ember által támogatott ötlet lesz az irányadó.

Nálunk Orbán Viktor dönt gazdasági kérdésekről, bel- és külügyi kérdésekről, de vélhetően még  oktatási és egészségügyi kérdésekről is. Vannak persze miniszterek, akik név szerint felelősek ezen döntésekért, de sokszor ők csak azok az emberek, akik hivatalosan rábólintanak ezekre, nem pedig a valódi döntéshozók. De hát egy diktatúra mindig is így működött, ebben semmiféle változás sem tapasztalható. De mint azt olvashattuk Gajdics Ottótól, akiknek mennie kell, azok menjenek csak. Sokan már megfogadták ezt a tanácsot kedves Ottó, ne aggódjon.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.