Október 16,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Egy vérbő demokráciában nem lehet azt mondani az árulóra, hogy áruló?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 668,625 forint, még hiányzik 2,331,375 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Még mindig itt csengenek a fülemben azok az öblös, ragacsos hazugságok, bezzegezések és másokra mutogató hárítások, amelyekkel Júdás az Európai Parlamentet kábította, és igyekezett a saját rajongótáborát lázba hozni múlt szerdán Strasbourgból. Ezért arra gondoltam, tegyük egymás mellé a következő két fejleményt, az egyik egy állítás, a másik egy tényállás:

  • „A magyar demokrácia jól van, vérbő és erőteljes”. (Orbán Viktor, Strasbourg)
  • Kövér László házelnök 14 millióra forintra büntette Gyurcsány Ferencet a parlamenti szóváltásuk miatt – jelentette be a DK elnöke a Facebookon.

És tegyünk még ide néhány kijelentést, amelyek szintén múlt szerdán hangzottak el az Európai Parlament plenáris ülésén, ahol Orbán bemutatta az EU soros elnökségi programját:

– „Adja vissza a pénzünket, állítsuk le a lopást, itt az ideje, hogy európai elfogatóparancsot adjunk ki”. (Daniel Freund, zöldpárti politikus)

– „Orbán rezsimjének alapja a lopások és csalások láncolata, ez pedig sokba kerül a magyar adófizetőknek”. Nem ismerek olyan európai országot, ahol egy gázszerelőből egyik percről a másikra milliárdos lesz. (Valérie Hayer, liberális politikus)

– Ócska propaganda terepévé vált az ülés, és bár megszokta a korrupcióval kapcsolatos vádakat, de ez nem több, mint baloldali propaganda. Az európai egység nem azt jelenti, hogy mindenkinek be kell fognia a száját, aki máshogy gondolkozik. (Orbán Viktor)

Tényleg, bazdmg? Akkor Gyurcsánytól miért vette el a szót Testes? És az hagyján, hogy kikapcsolta a mikrofonját – miközben Strasbourgban neki senki nem kapcsolta ki a mikrofonját, amikor folyékonyan hazudott -, de 14 millióra büntette? Ezt meg hogy? Egy vérbő demokráciában nem lehet azt mondani az árulóra, hogy áruló? Hát mi a picsa van itt? Csak nem magasról leszarni tetszik a demokráciát?

A 14 millió forintos bírságot érő ominózus állítás egyébként így hangzott:

„A magyar kormányfő eladta önmaga becsületét, végül eladta hazája becsületét, és eladta hazája függetlenségét és önállóságát”, ezért Magyarországnak áruló kormánya és áruló miniszterelnöke van.”

Én nem tudom, melyik demokráciában művelhetne akár csak hasonlót egy házelnök, én ebben a kijelentésben semmi olyat nem vélek felfedezni, ami ellentétes lenne a szólásszabadsággal, vagy bárkit bármiben sértene. Főleg, hogy érvekkel alá volt támasztva a mondanivaló. Egyébként annak idején Gyurcsány Ferenc és pártja az én voksommal került a Parlamentbe, és egyebek mellett azért szavaztam rá, hogy ezeket szóvá tegy az illetékeseknek, akiknek kutya kötelessége végighallgatni a nép által delegált képviselőket. Azt nem mondhatja se Gyurcsány, se más, hogy ez a kormány és kiemelten annak feje egy becsületes, a hazája és a népe érdekeit minden körülmények között a saját hatalmi-politikai érdekei fölé helyező államférfi, mert ez egyszerűen hazugság lenne. Mindaz, amit Gyurcsány Ferenc elmondott, még így is szalonképes és kulturált megfogalmazása volt annak, amit pártállástól és politikai szimpátiától függetlenül rengetegen gondolnak ettől a politikai útonállóról. Aki – ha egy rosszabb pillanatomban kap el, illetve, ha ez rajtam múlna, már rég bilincsben vezetnek ki a teremből, az kurva élet. Az a minimum lett volna, hogy leordítom a fejét, bár a pofátlan, provokatív, cinikus, lenéző hazugságait hallgatva ennél sokkal vadabb ötleteim is támadtak volna.

Persze, egy valamennyire intelligens ember, aki ráadásul demokratának is vallja magát, nem fajul tettlegességig, de sajnos olyan durván túltolták az elmúlt tizenöt évet, hogy most már biztosan van az a pont, amikor az ember tehetetlenségében olyan eszközökhöz folyamodik, amelyek nem helyesek. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy hol tartana a világ, ha egyes személyek vagy csoportok soha nem basznának oda azoknak, akik erre ezerszer rászolgáltak? Mondom még egyszer: azoknak, akik konzekvensen provokálnak, hazudnak, visszaélnek a néptől kapott bizalommal, vagyis a hatalmukkal, akik lopnak tőlünk, hülyének néznek, és mégis mindig nekik áll feljebb. Bármit is gondolok róla már jó ideje, de Gyurcsányért is rohadtul ki lehetne és kellene menni az utcára. Nem azért, mert földhöz vágja az a 14 millió, hanem mert amit Testes művelt, nettó hatalommal való visszaélés, önkényeskedés, diktatórikus hatalomgyakorlás. Hogy szólásszabadság van, meg demokrácia van, meg mindenki elmondhatja a véleményét. Aha. Csak kurvára nem nálunk. Itt olyan vastag diktatúra van, mint a picsa, ráadásul könyékig matatnak a zsebünkben a nertársak.

Úgyhogy lehet hisztizni, de az Európai Parlament 80%-a teljesen jogosan kritizálta azt, ami itt folyik, csak ezek hiszik azt, hogy mindenki hülye és nem tudja, mi történik Orbán Magyarországán. Nem a lófaszt nem. Pontosan kiderült, hogy nagyon is naprakészek a Júdás és a sleppje által elkövetett nem vérbő, hanem vérlázító napi disznóságokkal. Nagyon kíváncsi lennék, mit tett volna Daniel Freunddal Testes, ha itt mondta volna, hogy nemzetközi elfogatóparancsot adjanak ki a kollégiumi haverja ellen? Bebörtönözte volna, ha már halálra ítélni nem tudja?

Az amúgy szintén szórakoztató lett volna, ha nem lenne ilyen vérbő ez a unortodox orbáni demokrácia, hogy Júdás a szélsőbaloldalnak azt üzente, hogy a kormánya támogatja a szakszervezeteket. Elvtárs, nincsenek már szakszervezetek! Szétvertétek a szakszervezeti törvényt, és szinte mindenhol a saját kitartottjaitok üldögélnek. Minden csak látszat, bazdmg! Demokrácia? Azt sem tudod, mi az. Pontosabban hogyne tudnád. Ameddig volt demokrácia, te nemigen rúghattál labdába, de miután kinyírtad, kibelezted és a nevedre írattad a fél országot, mindenhol azzal villogsz, hogy itt micsoda kurva nagy a demokrácia, hogy te nem hallgattatnál el másokat, te nem szálltál meg minden közintézményt, fogalmad nincs, hogy lett milliárdos a pereputtyod, te valójában nem is uralkodsz az országon, az mind-mind baloldali propaganda.

Akkor mi van a török szultánnak bemutató honfitársaddal, akit a haverod testőrei bántalmaztak, mégsem volt semmi következménye, amikor meg a kitörés napi náci dzsemborin fejbe basznak egy-két neonácit, akkor ti nagyon demokratikusan sittre vágtok mindenkit. Talán nem kellene Budapestet náci gyülekezőhellyé meg keleti diktátorok találkozóhelyévé degradálni, nem? És az rendben van, hogy kínai rendőröktől hemzseg a mi nagyon szuverén országunk, mert idelátogat a Kínai Kommunista Párt vezetője, és kínaiak igazoltatnak meg intézkednek azokkal a magyar polgárokkal szemben, akik itt élnek és adóznak? Szerintem Gyurcsány megengedően, jóindulatúan, azaz rosszul fogalmazott: te nem áruló vagy, hanem hazaáruló, és abból is a leghitványabb. Az egész bandáddal együtt. És kurva kevés lesz ide, hogy azon csámcsogtok, hogy Magyar Péter a zsebében turkált, vagy hogy melyik nőjének mit mondott, mikor. Ráadásul úgy, hogy te meg ki sem szállsz a zsebedből, úgy vonulgatsz és játszod az eszedet harminc éve, mint egy vajda, de érdekes, az valahogy nem került be még soha a híradóba.

Rátok semmilyen írott vagy íratlan szabály, törvény nem vonatkozik, innen is látszik, hogy ez egy vérbő diktatúra, egy gusztustalan banánköztársaság, egy kifosztott, nemhogy szuverén, de mindenféle irányból másoktól függő, a kormánya révén zsarolható, szerencsétlen ország. Tőlem vedd el a szót, Testes, csak tessék!

Ceterum censeo: az orbáni rendszer bukni fog!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.