Szeptember 21,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ha szétkenegetik a fekáliát, akkor ők már nem lesznek büdösek?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,829,150 forint, még hiányzik 1,170,850 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Fogalmam nincs, hogy lehet annyira bebaszni egy nemzetikereszténykonzervatív fideszesnek (vagy bárki másnak, aki nem a kereszttel és a politikai vallási áhítattal, az egyedül üdvösnek tekinthető családmodellel és a jobboldali morális fölénnyel kel meg fekszik), hogy az illető (értsd: fehér, heteroszexuális hím) kezet emeljen egy nőre, és másnap ne emlékezzen semmire. Ezt valószínűleg nem most fogom tudni megfejteni, már csak azért sem, mert még soha nem sikerült filmszakadást előidéző mennyiségű alkoholt bevinni a szervezetembe, ráadásul még soha nem emeltem kezet bántalmazási célzattal senkire, és most már nem is szándékozom elkezdeni. Pedig ha lenne ilyetén szakmai tapasztalatom, akkor arra is volna némi rálátásom, hogy a Magyar Péter bulizási, ivási, szórakozási, pláne a nőkkel kapcsolatos viselkedési szokásait elborzasztó, megbotránkoztató, elítélendő, káros és tolerálhatatlan bűncselekményként keretező propagandakormánypárt 45 éves, újdonsült, ám máris megbukott EP-képviselője, bizonyos Győrffy Balázs (nős, egy fiúgyermek édes jó apja) miképpen keveredhetett balhéba egy budapesti szórakozóhelyen, és milyen állapotban kellett lennie ahhoz, hogy orvosi ellátást igénylő sérülést okozzon egy ott bulizó fiatalnak.

Bár érzem az egésznek a méltatlan legalját, azért hozom szóba mégis ezt a sokadik ocsmány, a fideszes politikai kereszténység államvallássá emelésén megfeszítve izzadó, a családvédő, gyermekvédő, mindenkit mindentől megvédő jóemberség szerepében tetszelgő, életvitelszerűen a a morális pánikgombon pöffeszkedő Fidesz-KDNP valódi természetéről már megint csúnyán lehullott rongyos, lehányt leplet, mert újfent látszanak a gyomorforgató jelei annak, hogy a közéletből való eltakarodását, az összes betöltött pozíciójáról való lemondását (szevasz, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara) bejelentő Győrffyt (nem mintha nem ez lenne a minimum minden egyes tetves esetben, amikor valaki lebukik) azonnal megpróbálja kvázi hőssé átmaszkírozni az állampárti propaganda és az állampárt erkölcsileg egysejtű ordibálóemberei.

Pont ugyanaz a kellemetlen, fojtogató érzés kerülget, mint amikor február idusán a gazdájuk pillanatnyi érdekeinek megfelelően lemondatott Novák Katalinból és Varga Juditból azonnal megpróbáltak hőst, mártírt, már-már áldozatot, de mindenképpen párjukat ritkító jellemóriásokat faragni, akik szemben a baloldali fertőben dagonyázó tudjukkikkel, vállalták a felelősséget a becstelenségükért. Pedig semmilyen felelősséget nem vállaltak, azért volt muszáj lemondatni őket, mert nyilvánosságra került, hogy egy évvel korábban mit műveltek, és Rogán szondái csúnyán kilengtek. A főmaffiózó, az elsőszámú neresztény erkölcsi lángoszlop egyenesen odáig vetemedett, hogy azt mondta: a távozó két asszony kisujjában több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve. Egyáltalán nem az volt az elsődleges, pláne kizárólagos megrökönyödés, felindultság tárgya, hogy több kiszolgáltatott, egy életre megnyomorított gyermeket hagyott maga után a bicskei ragadozó (azt hagyjuk is, hogy az Orbán-família hány szálon kötődött V. János köztörvényes rohadékhoz és a jóságos K. Endre bácsihoz, derék reformátushoz, aki hosszú éveken át falazott neki), hogy volt aki vonat elé vetette magát, mert már nem bírta elviselni a sorozatos erőszakot és bántalmazást és segítség sehonnan nem érkezett, hanem akkor is az volt a téma, hogy bezzeg a másik oldal, amelyhez képest Novák és Varga erkölcsi iránytű, példamutató erkölcsi magasles.

Ahogy akkor se voltam hajlandó megérteni, pláne elfogadni, úgy most se leszek hajlandó meg se próbálni megérteni (és mindenkinek, aki a Gellért-hegyi kereszt miatt aggódik, annak javaslom, hogy tegye át a fókuszt a valódi problémákra), mi köze bárki másnak ahhoz, hogy a Fideszt nagyon nagy arányban ilyen silány minőségű emberek alkotják, mint Győrffy Balázs. Akik simán rákenik a vak komondorra, hogy szarrá verték a feleségüket; akiknek harsányan nemzetikeresztényfideszes családos emberként belefér a luxusjachtos ungabunga fizetett prostituáltak gyűrűjében; akik az ereszen csúsznak le a rendőrség elől menekülve a melegorgiáról, miközben homofób rigmusokat kiabálnak és fércelnek bele az alaptörvénybe, vagy akik úgy gondolják, hogy pedofil bűnözőknek falazó erkölcsi hulladékoknak jár az államelnöki kegyelem. Mi köze van akármilyen oldalnak, vallásnak, hitnek, meggyőződésnek, ideológiának, párthovatartozásnak, cipőméretnek, szemszínnek ahhoz, hogy egy ivarérett, nős családapa, egy újdonsült EP-képviselő, a NEMZETI Agrárgazdasági Kamara elnöke albán szamárra issza magát csütörtök éjszaka egy fővárosi szórakozóhelyen, súlyos testi sértést okozó verekedésbe keveredik, majd közli, hogy nem emlékszik semmire? És hát nem ez is derék református? Nem ez is presbiter volt (és tán még mindig az)? Hát dehogynem. Mi közünk van nekünk és bárkinek, bármilyen oldaliaknak ahhoz, hogy a Fideszt ilyen alakok alkotják?

Mert ugye most centire ugyanaz történik, ami februárban is történt. Jönnek a dúlt keblű, szégyent nem ismerő, egyenpropagandául bégető droidok, a Bohárok, Trombitások, Apátik és egyéb civilizációs, morális zsákutcából kitolatni képtelen, közpénzből uszító rongyemberek, és a Fidesz átlátszó, hamisan csengő, hiteltelen magyarázkodó közleményét Rogán kottája szerint továbbfejlesztve bezzegeznek. Hogy a patrióták, a jobboldaliak, de bezzeg az erőszakos Magyar Péter. Most nem a baloldal úgy általában, most nem Gyurcsányék kiemelten, most Magyar Péter az országre leselkedő legnagyobb veszély (Rogán is megmondta), most rá kell kenni a saját háztáji, nemzetikereszténykonzervatív mocskot. Mert ha szétkenegetik a fekáliát, akkor ők már nem lesznek büdösek? Dehogynem. Büdösek hát. Orrfacsaróan és egyre inkább. Azt írta a Fidesz nevű Facebook-oldal, hogy nem tűrjük az erőszakot, pláne nem a nőkkel szemben! Ez fölöttébb fura. Ha ez így van, akkor a főzseni vajon miért dicsekedett azzal, hogy nőügyekkel nem foglalkozik, és vajon a Fideszben miért tűrték évekig, hogy Varga Judit évekig bántalmazó házasságban éljen? Ja, várjunk csak. Esetleg hazudtak? Ja, hogy ebben is hazudtak? És Magyar Péternek akkor mi köze van ahhoz, hogy a fideszes Győrffy matarészegen nőket ütlegel, és önkívületi állapotban olyan súlyos testi sértéssel (és egyéb bűncselekményekkel) végződő verekedésbe keveredik, hogy azonnal muszáj volt elindítani a nyomozást az ügyében?

Akinek még maradt egy csepp esze és önbecsülése, az talán nem áll neki megsajnálni ezeket az erkölcsi fáklyák szerepében tetszelgő, önmagukból kifordult embereket. Akiknek folyamatosan ebben a színlelt, mondvacsinált, a kirakatnak szóló kereszténykonzervatív álságban kell élniük. Ugyanis nem kötelező. Senkinek nem kötelező ebben az ótvaros, szemforgató, mindenki más fölött ítélkező, szenteskedő, konstruált világban élni és eljátszani a szerepet éveken keresztül. Eljátszani valamit, amik nem vagyunk, amihez közünk nincs. Mert akkor ez van. Egyszer kiesnek a szerepükből, egyszer egy kicsit elengedik magukat, aminek következtében az igazi jellemük, habitusuk és énjük felülkerekedik a látszaton, és már el is bukták a hazugságokkal, megalkuvással kikövezett luxuséletüket. Nekem meggyőződésem, hogy ugyanaz történt, mint Novák és Varga esetében. Ez az agresszív barom békésen élvezte a másnaposságát, majd egyszer csak csörgött a telefonja, és szóltak neki, hogy mindenről le akar mondani. Most azonnal. Így megy ez, amikor a Párt és az uralkodó dönti el, hogyan élhetsz, mennyit lophatsz, kinek mit hazudhatsz, kit verhetsz meg és mikor mész a levesbe. Ilyen az önálló gondolatok és akarat nélkül élő, bármire képes, szervilis, ostoba fideszes élete.

Ha esetleg valakiben felmerült, hogy már megint kritika nélkül tolom Magyar Péter szekerét, azt kérem, próbáljon visszaemlékezni arra, hogy bár a kegyelmi ügybe belebukott Varga minden tőle telhetőt megtett, és minden Rogán által elvárt műsorszámot előadott Hajdú Péter kanapéján, hogy egy szenvedő, éveken át súlyosan bántalmazott nő benyomását keltse, és ugyan az ország egy része, nemcsak a fent említett szarlapátoló szakmunkások titulálták nőverőnek Magyar Pétert, maga Varga Judit ismerte el, hogy soha nem ütötte meg, ő viszont többször is megütötte a volt férjét. Mielőtt valakinek akárcsak megfordulna a fejében, hogy a szarlapátoló különítménynek talán igaza van: van némi különbség aközött, aki tényleg, bizonyíthatóan szaros és aközött, akit mindenáron be akarnak kenni fekáliával, de semmilyen bizonyítékuk nincs rá. Ez nem Magyar Péterről szól, hanem mindannyiunkról. Akik nem szoktunk filmszakadásig vedelni, nőket bántalmazni, és nem is mentegetjük a bizonyított alávalóságot lejáratási célzatú, bizonyítást soha nem nyert, mocskos sejtetésekkel és sugalmazásokkal. Lehetne azt is, hogy egyszer és mindenkorra nemet mondjunk a védhetetlen gazemberségek relativizálására, a másokra mutogatásra, az emberségünk kibelezésére. Lehetne az is végre, hogy elzavarjuk ezt a morális pánikgombon terpeszkedő hitvány, nőverő, pedofilmosdató politikai keresztény bandát, és a bűnt nem aszerint  ítéljük el vagy mentegetjük, hogy ki az elkövető és hogy bezzeg mások mit csináltak.

A címlapképen a csontrészegen nőket verő Győrffy baloldalon található, a fotográfia a XV. Szakma Sztár Fesztiválon készült 2022-ben (Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.