Szeptember 22,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Úgy látszik, itt mindenki meghülyült. Vagy még ennél is sokkal rosszabb a helyzet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,878,330 forint, még hiányzik 1,121,670 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gyerekek! Melyik Feri? Az. Amelyiknek a nemiszervéről az hírlik, ami. Nem én mondtam, bár mondhattam volna én is. Tökéletesen jól rímel arra a Ferire, aki olyan felfokozott hisztibe verte magát a pártja által vezetett pártszövetség gyalázatos választási szereplése után, hogy a fal adta a másikat. Legalábbis azoknak, akiknek eddig nem igazán volt választási lehetőségük itt az árnyékos oldalon, ahol 14 év alatt összefújta a szél a Júdás ellen szövetkezők kisebb és még kisebb pártjait, amelyek nem tudtak felülkerekedni azon a feladaton, hogy megszorongassák a dundi despotát. Mert lejt a pálya, mert despotáék átírták a törvényeket, mert meleg van, mert hideg van, mert a demokratikus keretek hiánya, mert a csúnya, gonosz sajtó, mert a telihold, mert az árapály, mert sok a szúnyog (ami a szó szoros értelmében, érezhetően szívja a vérünket), és mert úgy általában minden.

Aztán jön egy csávó, aki megmutatja, hogy közpénz és média nélkül, vesztes pozícióból, a nagy büdös semmiből is lehet valami nagyobbat gurítani. Mert az nem egy egetverő összeg, hogy megdolgozzuk a vidéket, hogy elvegyülünk az átlagemberek között, hogy ha kell, este tízig válaszolgatunk a kérdéseikre, miután egy 20 éves teherautó platójáról elmondjuk, mit akarunk és mit kéne tenni ahhoz, hogy esetleg változzon valami.

Hát mit képzel Koppány? Mit képzel Magyar, aki három hónappal a választás előtt borította a papírformát, és a legnagyobb ellenzéki pártból egy 10 százalék alatti árnyéktömörülést hajtogatott, majd szimbolikusan rátette őket a Tisza vizére, és mosolyogva integetett nekik, miközben elsodorta őket a víz? Ez csak egy geci lehet, egy áruló. Egy antidemokrata, egy romboló. Amit Feri 2011 óta felépített, azt ez kilencven nap alatt minden különösebb erőlködés nélkül rombolta le. Bocs, még azt sem kellett, mert ledőlt az magától, mint magas Déva vára. 

Amit Kőműves Ferenc összekapirgált, az a választás utáni órákban eltűnt, pedig a feleségét is befalazta a pártba, hátha az megfelelő és elegendő kötőanyaga lesz az erődnek. Nem jött össze. Pedig eljátszották még a jó zsaru-rossz zsaru szerepét is, de ez sem jött be. Pedig egy idő után már a karaktergyiloktól, lejáratástól, a valóság manipulálásától, összefércelt felvételek elkészítésétől sem riadtak vissza. Ez a tendencia egyébként most is nagy erőkkel zajlik, a Demokratikus Koalícióhoz köthető felületeken inkvizítorként üldözik a kritikus hozzászólókat, és úgy vágják ki őket mindenhonnan, mint a férges almát a kosárból, nehogy az illető összezavarja a híveket.

Miközben dagadó erekkel a nyakán Feri azt sugallta Rónai Egonnak, hogy van egy rakás ember, aki nem veszi észre, hogy átbaszták, és miközben a Bibliából is bőszen idézett, Mózes könyveiről és Jézus 12 apostoláról és a rájuk épülő 2000 éves egyházról delirált valami zavarosat, arra gondoltam, hogy szerintem nyugodtan lehetne az MLM-szekták bíbor-gyémánt rangú csúcsszimbóluma. Ferinek az a baja szerintem, hogy akár beismeri magának, akár nem, a DK-piramis alulról elkezdett megszűnni, és a felsővezetők egyedül maradtak a megfoghatatlan ígéreteikkel és a hitvány minőségű politikai termékeikkel. Miközben például Barkóczi Balázs vagy Gréczy Zsolt indokolatlan felsőbbrendűségüktől megrészegülve olyan önbizalommal esnek neki bárkinek, aki nem úgy gondolja, ahogy ők, hogy a fideszesek tőlük vehetnének leckét.

Nem, kedves szavazó! Ne keresd magadban a hibát, nem te őrültél meg! Nem! Ez egy gusztustalan hárítási, egyben bűntudatkeltési hadművelet, amolyan szektás stílusban, ami szerintem egyértelműen a legalja az eddigi legnagyobb, nevében demokratikus ellenzéki párt vezetésétől. Nagyon szánalmas az önigazolási kényszerből fakadó sértett hisztériázás, miszerint a DK akkor is lesz, ha elhagyja őket több százezer kiábrándult választó. Én meg úgy gondolom, hogy nem csak Júdásból lehet elege valakinek. Meg lehet unni ezeket a megélhetési ellenzékieket is hosszú távon, és már csak legyinteni, hogy menjetek ti a picsába! Feri erre azt mondja, hogy nélkülük, a távozók, az elfordulók, a csalódottak nélkül is harcol tovább! Hogyan, Feri? Ahhoz, hogy tényező legyél, egyelőre szükség van még azokra, akik beszavaznak a politikába, a parlamentbe titeket. Szavazónak hívják. Hogy mit is mondtál? Hogy várja ki a sorát a slim-fit csávó, és ameddig rá nem kerül a sor, kussoljon? Már bocs, Feri, de ez nem így működik. Elhiszem, hogy fáj, de ez nem egy vállalat, ahol van ranglétra, amit nem lehet megkerülni. Ez egy olyan műfaj, ahol az nyer, akire a legtöbben szavaznak. Vagy te azt hitted, hogy miután elcseszted annak idején, és miután szerinted letöltötted ezért a büntetésedet, majd újra te jössz, mert te vagy a rangidős a fedélzeten? Miért is? Matrózból talán nem lehet kapitány? Miért? Lehet, hogy jobban ismeri a tengert, mint a tiszti kabinban italozó tisztek. Várja ki sorát, mert először még te jössz? Ha mi történik? Ha megboldogul Júdás? Vagy ha nyugdíjba megy, és azt mondja, oké, Feri, meguntam, megszedtem magam, elég volt, te leszel a Magyarország Zrt. ügyvezetője, sok sikert?

Hányszor védtem meg én mindenféle beszélgetések során ezt a demokratát, hányszor vitatkoztam miatta, atyaég! Hát most megmutatta a valódi énjét. Nem mond le, nem vonul vissza, nem lép hátra. Ő a baloldal, ő a váltópárt elnöke, ő a következő a vérvonalban. Te, ez nem a windsori királyság, ahol Károly alig várta, hogy Erzsébet az örök vadász mezőkre távozzon, hogy utána a saját fejébe nyomhassa a koronát. És hát itt van, amit 444-gyel kapcsolatban előadott. Felfoghatatlan: Orbán teljhatalmú uralkodásának tizensokadik évében Gyurcsány politikai ellenféllé/ellenséggé nyilvánítja a teljhatalomtól független médiát. Úgy látszik, itt mindenki meghülyült, vagy ami ennél sokkal rosszabb: igaza volt Magyar Péternek. Ezek ugyanazok, ezek egy kottából játszanak, több szólamban, és aki nem úgy táncol, ahogy ők énekelnek, az egy büdös nagy senki. Mert Feri szerint senkik vagyunk, hej!

Te Feri! Lesújtva konstatálom, hogy elég volt ez a kis pedofil kegyelmi botrányból fakadó malőr, és te is megmutattad a valódi énedet. Nem akartam elhinni és elfogadni sokáig, hogy te ilyen lennél. Sikerült meggyőznöd: te tényleg ilyen vagy. Saját magad paródiájává silányultál, saját magadat lavíroztad ebbe a nevetséges helyzetbe. Sajnálom, ennél többre tartottalak, és bármennyire szar ezt belátni: ezek szerint nem álltak távol az igazságtól azok, akik gyurcsányoztak és/vagy mindenkit összegyurcsányoztak. Egy ilyen önleleplező vallomás után nehéz mit mondani. Júdás mondjon le, Gyurcsány mondjon le. Egyik sem fog, ugyanabból az alomból származnak. És nem, ezek a bűnök nem évülnek el, csak legfeljebb az utókor mond ítéletet majd, nem mi, akik most éppen torkos borzként szívjuk, nyeljük a két gigász ámokfutását. Nekünk nincs időnk, hiába deliráltad önmagad védelmében, hogy van, ahol 20 évig volt hatalmon ugyanaz a párt. Ja. Észak-Koreában és Kubában. De mi kurvára nem akarjuk megvárni, hogy még ennél is jobban beleőszüljünk a nagy várakozásba. Neked szerintem annyi, Feri. Most másodszorra is elkúrtad. Nem kicsit, hanem nagyon.

Ceterum censeo: az orbáni rendszer bukni fog!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.