Szeptember 22,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Akkor ezek szerint Rogán meg a haverjai állják a cechet?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,878,330 forint, még hiányzik 1,121,670 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kérem tisztelettel, tegnap kiderült, hogy hajdobálás tekintetében nem csak egy miniszterasszonysága volt Varga Judit személyében és egy Sándor-palotá(né)ja Novák Katalin személyében Magyarországnak, hanem Júdás Viktor is beállt a sorba, márpedig ő még mindig miniszterelnök. A Németországból bejelentkező despota, úgy hajigálta az ősz tincseit, mint egy agg rocksztár valami lepusztult csehóban, miközben meggyőzően krákogva adta elő a nyájnak, hogy tulajdonképpen miért lesz nekik továbbra is ugyanolyan szar az életük, amilyen eddig is volt, és miért nem köszön be a lichthof ablakon a várva várt jólét. Nagyjából azért, mert Manfred Weber egy homofób… bocsánat, hungarofób és persze alapból háborúpárti migránssimogató libernyák, akihez képest Ursula von der Leyen csak egy ministráns kislány. Azért, mert Manfred Webernek egyetlen, a szívéhez közel álló célja van: hogy ártson Magyarországnak”. Ezt onnan is lehet tudni, hogy miután a Fidesz megnyerte június 9-én az EP-választást, „migrációs bírsággal büntették Magyarországot”.

Az igen. Mindezt a Schmidt Mária által nem létezőnek nevezett ország, nemlétező fővárosában adta elő olyan átéléssel, hogy aki nem ismeri és nincs tisztában azoknak a hazugságoknak a történetével, amelyek tegnap is elhagyták a cserepes, sebesre rágcsált száját, simán el is hiszik neki. Függetlenül attól, vagyunk néhányan ebben az országban, akik pontosan tudják, elutasítják vagy napi szinten cáfolják azt a hazugságcunamit, amit ez rendre előad. Többek között abban a médiumban is, amit 14 éve kisajátított a köztől és mindenféle értelemben a magáévá tett.

Menj borbélyhoz, bazdmg – mondaná a Csinibaba Simon bá’-ja, miközben elénekli a Reszket a Hold a tó vízén című örökzöldet. Szerintem a Hold nem reszket, hanem egyenesek bujkál ez elől a hazudozó elől, aki folyamatosan rá hivatkozik egy ideje. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy űrhajóst is azért küldünk az űrbe, hogy kitűzzön egy sütőtökszínű zászlót, és megnézze, hogy tényleg jól látszik-e minden onnan, ahogy azt doktorminiszterelnök úr konstatálni szokta. 

Közben a Mercedes állítólag egy olyan beruházást hoz létre Magyarországon, ami 3-4000 új munkahelyet teremt, úgyhogy a fritzek  úgy általában, meg az egész árja multikulti brigád ne rohadjon meg, csak Weber? Mert szerintem ha Weber hungarofób, akkor Júdás meg germanofób (ami mellett persze egy rakás más fóbiája is van), akárhogy is ekkora zavaros, ellentmondásos ökörségeket beszélni ennyire rezzenéstelen arccal, igen kevesen tudnak. Miközben ennél sokkal fontosabb, hogy a Fidesz 11 EP-képviselője (13-ról emelkedett a számuk 11-re) árvaként, a senkiföldjén, súlytalanul lebeg a bűnös Brüsszelben, pedig nem ez volt a terv, nem ezt ígérte. A Brüsszel elfoglalásáról szóló terv csúnyán megbukott, már akkor is hiú ábránd volt, amikor erre Rogán kampányt épített. És amikor legfeljebb csak sejthették, hogy mekkora bírsággal zárul a menekültekkel szembeni bánásmód miatti kötelezettségszegési ügy. Miután a kormány magasról tett a nemzetközi jogra, a közös uniós menekültügyi szabályokra, ezért mint tudjuk, az Európai Unió Bírósága összesen 200 millió euróra (mostani árfolyamon közel 80 milliárd forintra) büntette Magyarországot, ami naponta egymillió euróval tovább emelkedik. Volt szemforgatás és fogaknak csikorgatása.

Ez ráadásul egy 2020-as ítélet, ami ellen fellebbezett a sosem volt jogász, és igen, négy év elteltével született meg a végső döntés az ügyben. Ami természetesen nem az illegális migránsok kötelező befogadása, hanem a a menekültekkel szembeni emberséges bánásmód, valamint tisztességes eljárás szándékos megszegése miatt emelkedett jogerőre. Tudta ezt ez akkor is, csak hát így lehetett eljátszani a bazári majmot a híveknek, hogy ő harcol. Mondjuk ő mindig harcol, csak soha nem győz. Ez a harc is annyira jól sikerült, hogy ezzel a valag pénzzel is minket rövidített meg, mi fogunk emiatt többet fizetni a boltban meg úgy bárhol, ha fizetnünk kell majd a közeljövőben valamiért. Azt mondta, hogy ő már jól kitalálta, hogy azokkal fizetteti meg/ki, akik ebből az egészből mostanig hasznot húztak. Megnyugodtam. Akkor ezek szerint Rogán meg a haverjai állják a cechet, hiszen tudtommal ők seftelnek a mai napig a letelepedési kötvényekkel és tesznek zsebre egy valag dollárt meg eurót azzal, hogy kétes alakoknak adnak állampolgárságot és szabad belépést az Európai Unió területére. Vagy lehet, hogy a kínai akkumulátor-gyárak lesznek a készfizető kezesei ennek a gyalázatos szemétkedésnek, hiszen azok hozzák tankerhajóval az országba az olcsó távol-keleti munkaerőt.

Ezzel szemben bármennyire aktuális, arról egyáltalán nem esett szó tegnap reggel, hogy Varga Judit csak pletykált a volt férjének, Magyar Péternek a konyhában annak kapcsán, hogy Schadl és Völner közbenjárására a végrehajtókon keresztül fosztogatták a jónépet, illetve Tóni, Barbi és Ádám is megnyugodhat, hiszen ők ott sem voltak. Ahogy az várható volt, Polt Péter vádhatósága elsikálta az ügyet, és teljesítette a lehetetlen küldetést jó Bibó kollégista haverja kérésre/utasítására. Közben megint eszembe jutott a hivatalából még gondos sminkesek által belőtt frizurával távozó Novák, aki mára tulajdonképpen visszaténsasszonyosodott, legalábbis azoknak a felvételeknek a tanúsága szerint, amelyek Stuttgartban készültek, ahol családilag szurkolt a magyar válogatottnak. Olyannyira feldühített, hogy még neki állt feljebb és nem volt hajlandó válaszolni a hozzá intézett kérdésekre, hogy muszáj idepakolnom azt a monológot, amit még 2010-ben írt a blogjára a bukott királykisasszony:

„Németországban egy erdő szélén éltünk, csodálatos környezetben, más dolgom sem volt, csak a három gyereket kellett igazgatnom, nevelgetnem, órák hosszat játszottunk, délután piknikeztünk az óriási kertben, aztán levittem őket bokszedzésre, este pedig lementünk a szaunába, úsztunk egyet vagy begyújtottunk a kandallóba, és néztük a fantasztikus tájat. Volt két autónk, István kabrióval járt, és valóban tárva-nyitva hagyta, bárhová is ment. A falusi bolt élelmiszer-kínálata lenyűgöző, csütörtökönként még friss tengeri halat is árusítottak. Reggelente őzek, szarvasok között futottam, és csak hasonlóan jó körülmények között élő emberek vettek körül. (…) A magas életszínvonal mellett is annyi pénzt tudtunk megtakarítani, amit itthon sok-sok év kemény munkájával sem. Aki járt nálunk, többnyire értetlenül fogadta, hogy lehetséges az, hogy eljövünk onnan. (…) Általánosságban tényleg könnyebb az élet Németországban. (…) Szerintem lehet nagyon boldog az ember Magyarországon, lehet kevésbé szigorú a piacgazdaságot, a demokráciát még csak két évtizede gyakorló emberekkel (egyben önmagával) szemben, élhet itt is őszinte és fontos értékek mentén. Én hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a kényszer üldöz el itthonról, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.”

Na ja. Lehet, hogy igaza volt Júdásnak, vagyis régen minden jobb volt. Szegénykém. Még ki sem költözött a babaházból, konkrétan semmi dolga, él a pénzünkön, mint hal a vízben, Istvánnal vagy a püspök úrral, mindegy is, a lényeg, hogy ő sínen van. És hogy mi a faszért kapott kegyelmet K. Endre? Elmondott mindent, amit akart, hagyják már békében szegényt, hagyják már nyugodtan létezni, annyira megviselte ez a pár hónap rombolás és dorbézolás, hogy ő már nem akar pedofilügyekkel és kegyelmi ügyekkel foglalkozni.

Megfáradt és kiégett, mint egy százas égő a spájzban. Ő már csak békére és egy kis nyugalomra vágyik, és milyen mázlija van, hogy nem kell ott maradnia Germániában, hiszen itthon is pont olyan körülmények között tengetheti a mindennapjait, ahogy 15 éve. Annyival bővült a portfolió, hogy nem csak két autó, hanem testőr és bejárónő mos, főz, vasal, neki csak a memoárját kell majd megírnia, és békésen álomra hajtania a fejecskéjét valami zavarbaejtően drága tollpárna patyolattiszta huzatára. Aludj jól, Katika, álmodj szépeket, te megtetted, amit a haza és Júdás elvárt tőled. A lelkiismeret? Ja, az neked nincsen, azzal nem kell foglalkoznod. Ti ilyenek vagytok, és ezért tartunk itt, ahol tartunk.

Ceterum censeo: az orbáni rendszer bukni fog!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.