Szeptember 23,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Csak a hangerő számít, semmi más

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,878,330 forint, még hiányzik 1,121,670 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

– A Fidesz nyerjen. Csak a Fidesz, uram. A többi párt az mind Magyarország ellen van. Az összes. Az Unióban nézze meg, mit művelnek. Ezek hazaárulók, ezeket mind… föl kéne őket… mondjuk ne mondjunk csúnyát.

– Régen  golyót kaptak!

– Így van. Sorosnak a izét… az a vén geci, a kurva anyját, hogy dögölne meg, pedig magyar.

Megnézegettem a békameneten készült videós beszámolókat, amelyeket a különböző hírportálok, fórumok tettek közzé nagytotálban és főszerepben a helyszínen megkérdezett Orbán-hívekkel. A fenti kedélyes részlet csupán egy a sok közül, íme a felvétel:

Döbbenetes. A butaság, az agyatlanság diadala. Ahogy ezek a megvezetett, felhergelt vallási fanatikusok vonultak a NO WAR feliratú molinóval, narancsplakátokkal, ökölbe szorult kézzel, dühösen vonulnak mint annak idején ugyanezek, vagy a hozzájuk hasonlók vagy ezeknek a szülei május 1-jén a Felvonulási téren, csak akkor Éljen Kádár, éljen a párt egyentáblákat cipeltek magukkal, most meg Fidesz és Béke feliratú transzparensekkel trappoltak végig a rakparton, és adták mindenki tudtára, hogy történjen bármi, ők akkor is büszkén kiállnak Orbán nemzetrontó politikája mellett.

Politika? Lófaszt, ez nem politika. Lopás, csalás, hazudozás, orosz kollaboráció, az EU és a NATO elleni uszítás, miközben mindegyik azt óbégatja, hogy béke kell. Miért nincs béke? Miért? Nincs nálunk úgynevezett béke? Mondjuk ja, a béke mint olyan megszűnt létezni úgy 14 éve, mióta kitört a fülkékben a forradalom, és a Júdás nevű folyamatosan támad, harcol, háborúzik, küzd, lő, birkózik és fenyeget mindenkit, aki nem a sütőtökszínűek elveit vallja, aki nem bólogat és nem fogadja el mindenféle fenntartás nélkül azt az egyre ragacsosabb, egyre szélsőségesebb hagymázat, amit a nemzeti érdekkel támasztanak meg, hogy el ne dőljön. Ez a nem tudom hány tízezer felbőszült, magából kivetkőzött, felajzott magyar büszkén masírozik és ölelkezik a saját elvtársaival, és megnyugszik, hogy nincs egyedül a fasisztoid és náci gondolataival, miszerint aki nem velük, az ellenük, és akik ellenük, azok márpedig hivatalból mind buzik, hazaárulók, ellenségek és libsik, akiket minimum agyon kéne lőni, vagy kötél általi halálra kellene ítélni.

És nem, nem érdekli a saját nyomora, a saját hitvány élete (próbálom nem hibáztatni, de sajnos nem nagyon sikerül), mert ebből jött, ebbe szocializálódott, ezt tartja követendő példának. Ők ez a kaszt, a kedves vezető által megfogalmazott hazugságok vakhitű követői, akik nem tesznek fel kérdéseket, akik mindent elfogadnak, és szemet hunynak minden felett, amit egyébként ellenük is elkövet a vezérük. Mert a primitív szélhámos közelebb áll hozzájuk, mint egy kultúrlény, egy túlsúlyos, habzó szájú téeszelnök kedvesebb nekik, mint egy olyan valaki, aki nem infantilis módon beszél hozzájuk, felnőttként kezeli ők, és nem játssza el, hogy egy vérből való velük, akiket meglop, átver, rommá hülyít. Pedig de, egy vérből való, csak nem mindegy, hogy kinek milyen volt a gyerekszobája, hogy ki merre tart és mit szeretne. Nagyjából úgy tűnik, hogy ezeknek a kedves civilizált embereknek minden kurvára jó így, jó volt eddig is, jó lesz ezután is, he.

Mondjuk Bencsik aggódik a fényestekintetű testsúlya miatt, szegénykémen akkora a nyomás (via Pataky), hogy ők, a rajongói ezt nem is tudnák csinálni. Ráadásul annyira, de annyira okos, hogy azt már szavakba sem lehet önteni. Hogy felnőtt emberek hogyan képesek egy 61 éves korrupt, szélsőséges autokratát így imádni és vonulni érte, fel nem foghatom. Hogy valaki attól rettegjen, hogy nehogy túlzabálja magát, mert a végén nem a háborúpárti lipsik meg a Soros, hanem a koleszterin fogja hanyatt dönteni még idő előtt, és akkor mi lesz az amisokkal, a szektával, a nyájjal, szintén szürreális.

Hogy ennyire ne jusson el a tudatukig az, ami ebben az országban megy, hogy az legyen mindig az irigy, aki szóvá meri tenni, hogy mi a francból lóg mindegyiken valami sok tízmilliós gönc, vagy éppen hol és mikor buknak le valamely királyi fényűzés közepette, miközben ő, az alattvaló meg képtelen beosztani a nyugdíját vagy kihúzni a hónap végéig valahogy. És közben – ez jutott eszembe – a cigányasszony, akit be se engedtek a főtolvaj valamelyik közelmúltbeli zártkörű uszítására, azt panaszolja, hogy rohad az egészségügy, ha valami baja lesz, megpusztul, de akkor is csak az Orbán. Semmi logika, semmi ráció, csak a narancsköd, a tények és a bizonyítékok figyelmen kívül hagyása, a konteók és álhíreket gond és gondolkodás nélküli elfogadása és tényként kezelése. Mert tudjuk, hogy kik, tudjuk, hogy miért csinálják a tudjuk mit, és azt is tudjuk, hogy kik mögött kik állnak. Ennyi elég, ettől meg lehet szédülni és fel lehet szállni, mint a helikopter, és onnantól már csak a hangerő számít, semmi más. Meg az, hogy a túlsúlyos keresztapa érzi megint a vesztét, és milliárdokból kábítja emezeket, csak nehogy öntudatra ébredjenek, mert akkor neki és a famíliájának annyi. Egyelőre nem tartunk itt, harsogják lelkesen, hogy Viktor, Viktor, Viktor, én meg azon csodálkozom, hogy a saját nevét még nem szőtte bele Victory-ként a béke, béke, béke, legyen béke performanszába. 

Miközben az érdekes módon nem zavar be az el a kezekkel a gyerekeinktől című keménykedés szerzőjének és fanatikusainak, hogy gyerekkel játszatták el a kampányhergelése előtt, hogy háború, háború, háború. A sok agysebészt az sem zavarja, hogy ez a háború már lényegében 2014 óta tart, idestova 10 éve, de ők csak most érzik úgy, hogy nekik béke kell. Szerintem ezek a békepárti úriemberek azt sem tudnák, hogy háború van, ha Rogán nem ezzel akarna választást nyerni a főnökének, ahogy korábban a migránsokkal, meg a gender szemétkedésével tette, miközben a magyarok első száz keserve között ezek kurvaélet, hogy nem szerepelnek. Egyik békepárti vérmagyar sem látott se átoperált óvodást, se ellőtt lábú magyar honvédet, se migránsok által megerőszakol nagymamát. Mert nincs, és nem is lesz. Ez a valósághajlított műsor csak azért van, hogy a saját híveik erről beszéljenek, ettől rettegjenek, ezzel foglalkozzanak ahelyett, hogy az egészségüggyel vagy a lerohadó oktatatással vagy a korgó gyomrukkal lennének elfoglalva. Azért hergeli őket ez a romlott gazember azzal, hogy az unokájukat ne vigyék a frontra, mert a fiaink nem fognak meghalni Ukrajnáért. Itt tart, miközben magasról leszarja, hogy az óvodában nincs óvónő, nincs tanár, nincs nővér és előbb döglik bele egy szimpla kórházi fertőzésbe, vagy hord ki lábon egy rákot, mert nem tudják ellátni, mint hogy erre tévedjen egy kilőtt puskagolyó.

Apropó háború. Amikor a délszláv háború zajlott, itt Pécsen minden este arra feküdtünk le, hogy hallani lehetett a lövöldözést, robbanást, a repülők felszállásnak hangját Taszárról, senki nem vonult fel-alá, hogy béke kell. Pedig már akkor is ott volt a politikában ez az erkölcsi hulladék. Akkor tényleg egy köpésre volt a front, akkor tényleg sebesültek és menekültek jöttek a déli határon, hogy ne lőjék halomra őket azok a szerbek, akiket most nyelvvel kényeztet a békepárti töltöttgalamb. Meg hogy ruszkik haza? Melyik ruszkik? Akik most elsőként számolnak be ennek a gátlástalan árulónak minden Európai Unió és NATO elleni kirohanásáról és halálhörgéséről? Azok a ruszkik, akik megint itthon vannak nálunk, és semmi, de a világon semmi következménye nem volt annak, hogy beköltöztek a külügyminisztérium rendszerébe, és vittek mindent, ami megtetszett? 

Nem számít, csak béke kell. Lassan megérkeznek hivatalosan is oda, hogy a háborút nem az oroszok indítottak, hanem a nyugat, meg a tudjukkik. Szegény Putyin csak előre menekült és igazán nem lehet egy rossz szavunk, amiért meg sem akar állni a régi Szovjetunió határáig. Hát bassza meg az összes kilúgozott agyú Orbán-hívő, akinek már se a történelem, se a tények se semmi nem számít. Lassan már ott tartok, hogy megérdemelnék, hogy megtudják, milyen az, amikor az oroszok sajnos nem tehetnek mást. A rohadt életbe.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.