Szeptember 23,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


És ő kéri ki magának, hogy hagyják békén

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,878,330 forint, még hiányzik 1,121,670 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bevallom őszintén, én is könnyekig meghatódtam – mint a mi kedves vezetőnk a közpénzből összecsődített nyája lelkes éljenzése hallatán két napja a Margitszigeten -, amikor végignéztem Rogán Bűnöző Antal londoni coming out-ját, amit a 444.hu újságírója rögzített az utókor számára. Kauffmann Balázs egyébként is nagyot megy, ő írta meg Novák és a Fidesz pedofil kegyelmi botrányát történetét, mint ahogy Szijjártóék moszkovita hekkerbotrányos szennyesét is ő húzta ki a szennyestartó aljából a büdös zoknik közül, most pedig Londonig követte azt a bujkáló, sunnyogó, szarkeverő propagandaminisztert, aki a Fidesz mostani háborús kampányát is lelkiismeretfurdalás nélkül beletolja az ország arcába. 

Tónika meccsen volt. BL-döntőn. Családostul. Most éppen a harmadik asszonyával és a három kölkével, mert februárban megígérte nekik, hogy ha jók lesznek, akkor díszpáholyból nézhetik végig a mérkőzést, majd London egyik legdrágább szállodájának királyi lakosztályban pihenhetik ki a hatalmas élményt. Biztos ez utóbbit is direkt kérték a kölkök a döntő mellé. Egy jó asszony mindent megbocsát. Pardon, egy jó apa minden gyermeki kívánságot teljesít, és hát szó se róla, Tóni ezek szerint nem csak jó miniszter, hanem csodálatos apa is. Mi más lehetne a világ messze leginkább családbarát országának propagandáért, a társadalom teljeskörű agymosásáért felelős minisztere, aki 14 éve mérgezi és uszítja a magyarokat a magyarok és mindenki más ellen, aki családokat, barátságokat, kapcsolatok tesz tönkre a legvérmesebb és leggusztustalanabb uszító szövegeivel, online és offline hergelő tartalmaival, egy-két szavas csatakiáltásaival.

Nem mellesleg igen, ennek a drága jó embernek még találmánya is van, amiből vagyonos ember. Nem úgy, mint a főnöke, aki soha nem volt és nem is lesz az, de elengedte a szorgos alkalmazottját a BL-meccsre, ha már neki ki kellett hagynia. Nagy dolog ez, hiszen most hivatalból sem pihenhetne senki, kampányháború van, annak is az utolsó, mindent eldöntő száz métere. De jó, hogy vannak kivételek, Tónikára ráfért ez a két napos tivornya, miután szegényem februárban még azt hitte, hogy a választásokat minden gond és megerőltetés és botrány nélkül behúzzák, nem nagyon lesz neki dolga ezzel. Még úgy sem, hogy a volt minisztertársa szerint a Schadl-Völner-ügy aktáiból is kihuzigálta a nevét, meg az asszonyét is, továbbra is szépen fial a letelepedési kötvény biznisz, úgyhogy a győztesek nyugalmával vette meg az 5 db jegyet, ami az árát tekintve nem lehetett olcsó. Nem tudom, pontosan mennyibe kerülhetett idén egy jegy, de azt feltételezem, hogy a Rogán família nem a spanyol vagy a német ultrák szektorába vette meg a legolcsóbb állójegyet, az a minimum lenne, hogy valami királyi páholyt bérelt maguknak. Két éve Párizsban a Real Madrid és a Liverpool összecsapására a csúcskategóriás jegy, ami nem egy műanyag széket, hanem exkluzív ellátást is magában foglalt, 8900 euróba, azaz mintegy 3, 5 millió forintba került. Ha feltételezzük, hogy a Wembley-ben sem volt több egy Rogánékhoz méltó csúcskategóriás jegy ára – legyünk megengedőek – 10 ezer eurónál, majd beszorozzuk öttel meg az euró árfolyamával, alulról nyaldossuk a 20 milliót, amiben nincs benne a 3,5 milliós luxuslakosztály, a valószínűsíthető magángépes utazás néhány milliója, a kaja, pia, fagyika. Szerintem a vége közelebb lehet a 30 millióhoz, mint a 20-hoz, de az is lehet, hogy csúnyán alámentem a valóságnak ezekkel a számokkal.

Mindenesetre szerintem elmegy a büdös picsába az egész NER-nek nevezett bűnszervezet, élén a feltalálónak állt egyszerű parasztgyerekkel, aki soha nem urizál. A paraszt az rendben van, azzal nem vitatkozom, de az urizálás bicskanyitogató. Miközben a főnöke nyomta az egyszemélyes, titkos, halált hörgő kampányhaknikat, hogy mentse a pártja és a saját irháját, addig ez a Goebbels-imitátor két nap alatt  eltapsolja egy, az új pedagógusbértábla szerint megfizetett kutatótanár több mint három évnyi fizetését. Két nap alatt. És ő kéri ki magának, hogy hagyják békén. Mert majd a szerény kolostor-irodájában méltóztatni fog interjút adni a póroknak választások után, csak most hagyják már őt békében szórni a pénzt. Persze ha ő lenne Rotschild báró vagy Mark Zuckerberg vagy Elon Musk, akkor a lőtéri kutyát nem érdekelné, mire veri el a saját erőből összeszedett vagyonát. Egyelőre viszont ez a csávó egy közalkalmazott, aki miniszteri minőségében virít az adófizetők pénzén, a letelepedési kötvényeken szerzett haszonból, az ún. feltalálói csilliárdokból, és ki tudja, milyen egyéb sötét ügyletekből származó pénzekből, miközben az ország beleáll a földbe.

Az ember esze megáll, és nem azért, mert ebben bármi újdonság lenne az elmúlt évekhez képest, hanem ilyenkor mindig felvetődik bennem, hogy azok a hívek, akik Viktorozva hozsannáznak a réten, hogy csak a Fidesz, és heroinként veszik magukhoz a bálvány habzó szájú hergelését, most éppen a harmadik világháborútól, a sorkatonaságtól, a fronton elpusztulástól, de pláne az atomháborútól kell rettegni, akik tokától bokáig be vannak szarva, ugyanakkor el vannak alélva attól, amit hallanak, hogy nem látják, hogy nem képesek elhinni, hogy nem zavarja őket, amit ezek a színfalak mögött művelnek. Hogy nem kérik ki maguknak, hogy ezek mint valami dörzsölt drogdílerként kábítsák őket napi szinten. És akkor itt van Rogán, aki nem a Népligetben, nem az Állatkert bejárata előtt, hanem a Hyde Parkban kéri ki magának, hogy tartsák tiszteletben a magánélet, a családját, mert ő éppen privátban dőzsöl, senkinek semmi köze hozzá. Ez nagyjából olyan, mintha a láncfűrészes gyilkos hisztizne, amikor történetesen nem embereket kaszabol, hanem valami gyorsétteremben éppen hamburgert zabál két gyilkolászás között, hogy legalább étkezés közben ne zavarják a privát szféráját. 

Itt tartunk, és ha ezt a maffiakormányt nem zavarjuk el, akkor továbbra is ez lesz, úgy fogják az utolsó utáni bőrt is lenyúzni a társadalomról, hogy nem lesznek elszámoltatva, börtönre és kényszermunkára ítélve. Képzeljük el, hogy miközben a magyarokat a saját pénzükön uszítják és hazudják nekik, hogy Brüsszel miatt élnek szarul, mennyi pénzt verhetnek el naponta. A másfél milliós dzsekije alapján, amiben véletlenül lekamerázták, amint a főnökével Tiborcz egyik luxusétterméből jöttek kifele, nincs min csodálkozni. A parasztgyerek. Az, bazdmg. 

És még mindig tömegek vannak, akik ezt bő nyállal és kétpofára benyelik, miközben szó szerint rohad le minden ebben a szájbetekert országban. Egy fiatal, tehetséges, csodálatos színésznő pár napja azért halt meg, mert nem volt pénze a kezelésre (a gyógykezelést nem támogatja az állam, ugye), és hiába gyűjtötték össze a barátai a szükséges pénzösszeget, késő volt. És ez csak egy a sok borzasztó példa közül, hogy melyek a prioritások ebben az országban. De lehetne százat, ezret, sok tízezret hozni, ami mind onnan eredeztethető, hogy kik uralkodnak rajtunk, és hogyan szórják a közös pénzünket, mint bolond pék a lisztet. Úgy lopnak a saját törvényeik szerint, hogy közben mindenkit hülyének néznek, mint szart a palánkon, és még ők vannak megsértődve. Remélem, a karma utolér mindannyiatokat, Rogán, és nem fogjátok megúszni ezt a temérdek gazemberséget, amit a magyarok ellen elkövetettek. Remélem, hogy megérem, hogy egytől egyig utolérjen a sorsotok, és nem legyen ott senki, aki segítene nektek. Remélem, a nagy jólétbe fog beletörni a fogatok, amit a mi kárunkra élveztetek, nem törődve azzal, hogy kit tapostok el.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.