Szeptember 23,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Nem egyszerűen szégyen, konkrétan katasztrófa

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,878,330 forint, még hiányzik 1,121,670 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem kellett volna a földre köpködni.

Nem kellene zsebre baszott kézzel flegmáskodni.

Nem kéne hülyének nézni mindenkit, és végképp nem kellene szemrebbenés nélkül hazudozni.

Nem, egyáltalán nem kellene már ez a színjátszó szakkör, amelyiknek az igazgatója Rogán Antal milliárdos feltaláló, a dramaturgja Habony Árpád, járókelőket zebrán hasba rugó szipogó báró, a producere, egyben főszereplője pedig Júdás Viktor, 60 éves despota, a kelet-európai félteke erkölcsileg legrohadtabb országának vezetője.

Nem kellene már ezt a szarral megpakolt fostalicskát tovább tologatni, mert olyan bűzt áraszt, hogy az embernek kifordul a gyomra tőle.

Nem kellene 14 év után még több szart rádobni, mert még ha el is lehet valahogy taszigálni a pöcegödörig, már abba se férne több, annyi szart próbálnak eltussolni maguk körül.

A nagy általánosságokon túl és azokkal párhuzamosan konkrétan ezt a Szijjártó-féle gigabotrányt sem kellene hagyni, hogy oda kerüljön, ahova szinte kivétel nélkül az összes disznóságuk került, amit ellenünk követtek el a nemzetikeresztény uraságok, mióta 2010-ben fülkét robbantottak és átvették a kormány kerekét.

Nagyon nem kellene szó nélkül hagyni ennek a műmájer, hatalmas arcú, a rágóizmait folyamatosan rángató, testőrök gyűrűjéből ugató szellem- és jellemóriásnak az üzelmeit. Amelyeket félreértés ne essék: ellenünk, Európa ellen és a NATO ellen követ el egyidejűleg. Ez még mindig nem hazaárulás? A szövetségesek elárulása, egy véreskezű diktátor legimitálása, kiszolgálása, bomlasztás, a magyar adófizetők szeme világának kilopásban való közreműködés és szerintem még hosszan lehetne folytatni a sort azokkal a bűncselekmény gyanúját felvető tevékenységekkel kapcsolatosan, amelyeket egy valódi demokráciában és jogállamban már rég életfogytig tartó büntetéssel jutalmaznának.

Vajon minek minősül 

– az, hogy egy orosz kémbankot üzemeltettek Magyarországon éveken keresztül;

– az, hogy letelepedési kötvényekkel kereskedtek, amivel lehetővé tették azt, hogy bűnözök kapjanak európai uniós útlevelet és állampolgárságot, ezzel is gyengítve a szövetséget, természetesen orosz mintára, az orosz érdekeknek megfelelően;

– az, hogy ez a jellemtelen teremfutballista milliárdokat húzott le a magyar emberekről, amikor orosz és kínai vakcinákat vásárolt és adatott be mindenkinek, mondván ezek jobbak, mint a nyugati oltóanyagok;

– az, hogy ezzel is szembementek a közös európai érdekekkel és ezzel is támogatták a Kínai Kommunista Pártot és az orosz agresszort a hadviselésben;

– az, hogy a felnyírt hajú teremfocista a Covid-járvány okozta pánikot kihasználva, arra hivatkozva megkárosította a magyar adófizetőket, amikor 300 milliárdért túlárazott horkolásgátló gépeket vásárolt ipari mennyiségben szintén Kínától, és azokat a mai napig senki nem használta, és eladni sem tudják, de mindeközben a céget, amit közbeiktattak, hogy legális legyen a lopás, már rég felszámolták, de előtte kimarták onnan a brutális hasznot, majd ledaráltatták a dokumentumokat, hogy véletlenül se legyen erre bizonyíték;

– az, hogy ez a politikai Butt-head fenyegeti az újságírót, aki kérdéseket tesz fel arról, hogy hogy van az, hogy az oroszok ott ülnek virtuálisan a külügyben, a magyar titkosszolgálatok szervertermeiben, és válaszok helyett ő kezd el fenyegetőzni, sugalmazni, lebegtetni és visszakérdezni?

Azon kívül, hogy mindennek a legalja, minek minősül mindez? Még mindig túl erős lenne a hazaárulást emlegetni? Ezzel a jellemtelen, hatalmas arcú figurával kapcsolatban, aki úgy repked a legnagyobb luxusban, mintha ő lenne Csekonics báró, aki a mi pénzünkből rázza a rongyot bármerre jár, aztán azt is letagadja és hülyének néz mindenkit, amikor ezzel kapcsolatban megkérdezik tőle, hogy mi a bánatos fasz kerül milliókba egy szimpla Budapest-Kairó távolságon. Akinek van pofája azt hazudni, hogy ő szalámis szendvicset zabál, és fogalma nincs arról, hogy mikor és hova fog repülni másnap, mert nem ő szervezi a saját útjait. Rezzenéstelen pofával, flegmán tolja bele az arcunkba.  

Nem kellene hagyni, hogy ez az erkölcsileg bukott alak tovább vétózgasson és kollaboráljon és elszabotálja Magyarország szövetségi rendszereinek törekvéseit csak azért, mert azok nyilvánvalóan nem a véreskezű moszkvai bűnös érdekeit szolgálják.

Nem kéne hagyni, hogy túlárazott gázzal kereskedjen, és olyan megállapodásokat hozzon tető alá, amelyik Moszkvának és csatlósainak jó, nekünk viszont a gatyánk is rámegy arra, hogy ezeknek a luxusát finanszírozzuk.

Nem kéne hagyni, hogy egy ilyen két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat ennek az országnak az úgynevezett külügyminisztere lehessen. Akinek visszatérő saját bevallása szerint fogalma sincs, mi történik a saját minisztériumában. Volt már egy ilyen miniszterünk, akkorát bukott, mint az ólajtó. Az sem tudott semmit a Pegasus kémszoftverről, a végrehajtói maffiáról, amelyik kvázi a hivatalában működött, majd megfejelte az egész abszurd történetet egy pedofilmentegető kegyelmi kérvényének ellenjegyzésével.

Nem kéne hagyni, hogy megint ne legyen következménye egy világraszóló botránynak, nem kéne ezt is szó nélkül hagyni, meg elsikkadni.

Amit Szijjártó művel, az szerintem jogilag és erkölcsileg kimerít egy rakás olyasmit, ami összeegyeztethetetlen a kormányzati pozícióval; amit ez művel, nem egyszerűen csak szégyen az országra nézve, hanem konkrétan katasztrófa.

Nagyon hosszú idő után Most van olyan hangulat ebben az országban, hogy el kellene tudni érni ennek az embernek az eltűnését a közéletből, egyszersmind a főnöke és parancsolója rezsimjének további gyengülését. 

Most kellene elkapni és felelősségre vonni. Mert nem mi vagyunk a hazaárulók. Nem azok a hazaárulók, akik számon kérnek és válaszokat várnak közjogi pozíciókat betöltő, nagyhatalmú közszolgáktól, hanem azok, akik olyan szemét módon élnek vissza a bizalmunkkal és tehetetlenségünkkel, mint egy kerítést rugdaló idióta. Aki tudja azt, hogy a túloldalon ugató kutya úgysem tudja megharapni, mert köztük van a védőháló.

Nem kéne hagyni, nem kellene tűrni, nem lenne szabad engedni, hogy több fát hasogassanak a hátunkon. Elég volt. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.