Szeptember 23,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


Titkos kampány, avagy Viktor Saves You

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,878,330 forint, még hiányzik 1,121,670 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Szalonnán megjelent első cikkem, a „Nagy magyar összeesküvés-elmélet” témáját elevenítem fel egy kicsit, ugyanis a kampány során Orbánék megint csak ezt a vonalat nyomják, ami érthető, hiszen a háborún és békén kívül már nem tudnak mit mondani. Már Kövér sem egyszerűen buzizik vagy libsizik, hanem a luciferiánusokról beszél. Ráadásul az Apokalipszis is kézzel fogható közelségbe került, legalábbis a Rogán-központ szerint. Lépten-nyomon a harmadik világháború, illetve egyenesen az atomháború kitörésével sokkolják a népet. 

Gondoljunk bele, volt már itt vízözön, amit csupán egy család élt túl (plusz az állataik), Szodoma és Gomora, ami utálatos volt az Úrnak, rá is szabadította a kénköves poklot az ott élő emberekre, és most milyen utálatosnak tűnhet ez a világ az Úr számára a gender-lobbival, a kapzsi háttérhatalmakkal, a libsikkel, a progresszívekkel, ateistákkal, bálványimádókkal, a komcsikkal, na meg a klímaváltozás hívőkkel, egyszóval a luciferiánusokkal! A Bibliából tudjuk, hogy az Úr – víz után – tűzzel fogja elpusztítani a világot, és lássuk be itt az idő, megértünk a pusztulásra. A Sátán uralja már szinte az egész világot. Közeleg Gábriel a harsonájával. Azért megjegyzem furcsa eszközöket választ magának. Pont egy szétbotoxolt vén hatalommániással akarja elindíttatni az egészet? Végül is a piszkos munkát is el kell végezni valakinek.

Mit lehet tenni ilyen időkben? Hát azt, amit Orbán tesz. Titokban találkozik az emberekkel, csak a beavatottakat hívják meg. Majd ők terjesztik az igét szűkebb környezetükben. A meghívót is titokban juttatják el. Akárki nem kerülhet a nagy ember közelébe, csak a kiválasztottak. Ez ám a megtiszteltetés! Biztos még titkos jelszó is van (Viktor saves U). Nehogy egy arra kószáló luciferiánus is bejusson. Akit meghívnak Orbán titkos kampányállomásaira, fontos emberé válik a helyi közösségekben, tekintélye lesz, elvégre ő ott lehetett. Biztos kiérdemelte. Neki már az üdvössége is biztosított. Már nincs is más dolga, mint meggyőzni mindenkit a környezetében, hogy szavazzon a Fideszre. Ők azok, akik tényleg tudják mi a helyzet, és mi az igazi tétje a választásoknak. Ők az igazság birtokosai, hiszen beavatták őket. Tudják, ha nem Orbánék nyernek, akkor itt háború lesz, akkor jön Gyurcsány, azaz a helyi luciferiánusok vezetője, az ördög jobb keze. Jogos a félelem, mert ha ő kerülne hatalomra, akkor megnyílik a föld, kitárul a pokol kapuja, Putyin pedig ránk dobná le az első atombombát.

Talán túlzok? Gondoljunk csak bele abba, hogy ha nem ilyesmiket, akkor mégis miket mondhat Orbán az embereknek ezeken a titkos találkozásokon. Nyilván olyan titkos dolgokat, amiket még a saját rádiójában sem oszt meg. Pedig az is éppen elég durva. Vagy esetleg van bárki, aki úgy gondolja, hogy arról beszél a helyieknek, hogyan fogja jobbá tenni az életüket? Megnyugtatja őket, hogy lesz munkájuk, jó fizetésük, színvonalas orvosi ellátás, patika, tanárok az iskolákban, eleve iskola, óvoda, idősek otthona, közért, posta, jó közlekedés, jó utak? Ezek ugyebár lehettek volna eddig is. Sőt voltak is. Valamikor réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban. De hát ki kellett építeni a nemzeti tőkés osztályt, fel kellett építeni a hatvanpusztai birtokot, gondolni kell az unokákra is, Vodafone-t kellett venni, most meg repülőteret, és az agyatlan propaganda is sokba van, stb., és nem utolsósorban meg kellett támogatni Szent Vlagyimir szent katonai műveletét azzal, hogy olajat és gázt veszünk tőlük a létező legmagasabb áron, és hát az ilyen senkit nem érdeklő településekre nem jutott semmi, hacsak nem a megemelt rezsi számlák, adók és járulékok, és egyéb nemmegszorítások, és persze a globális multicégeknek juttatott kedvezmények és földek, szennyezett levegő és víz, esetleg egy kis közmunka a helyi uraságok birtokán. Aztán nehogy valaki panaszkodni merjen ebben a háborús vészhelyzetben! Tessék ott van nektek a szépen felújított templomotok, lehet menni hallgatni a prédikációt és az állampárti propagandát. Térdre emberek, imára! Ne felejtsétek, az apokalipszis már a spájzban van. Legalább lesz a spájzban is valami. Esetleg egy zsák krumpli, ha jól szavaznak. Azt meg mindenki nagyon jól tudja, hogy ha Gyurcsány lenne, az sokkal rosszabb lenne. Netán hagynátok, hogy a Sátán szolgái élősködjenek rajtatok? Na látjátok! CsakaFidesz! (Erről mindig a főníciai hajós jut eszembe az Asterixből, akit úgy hívtak, hogy Csakalóvébanhisz.)

Apropó, Hatvanpuszta. Ezek a beavatottak vajon hallottak-e valaha Orbán főúri birtokáról? Kíváncsi lennék mit szólnak hozzá. Azt gondolom, hogy vagy azt mondanák, hogy ez hazugság, vagy azt hogy Orbán megérdemli. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha azt mondanák nekik, hogy ezt a Gyurcsány építtette magának a tőlük ellopott pénzből, azt rögtön elhinnék, és fel lennének háborodva.

A luciferiánus sajtóban gyakran elhangzik az a megállapítás, hogy Orbán sose dolgozott. Nos, ez nem igaz. Tessék megnézni a mostani kampányt vagy akár az előzőt! Szent Viktorunk kidolgozza a belét is. Lehet, hogy a legutóbbi választást olyan arányban nyerték, hogy a Holdról is látszott, ahogy ezt mondani szokás, de Orbán már egyre kevésbé teheti meg, hogy hátradőljön és a többiekre bízza a munkát. Neki kell beleadnia a legtöbbet. Ennyit a tehetséges és bátor fideszesekről. Ha rajtuk múlna már nem lennének sehol. Ehhez a melóhoz a nagy ember kell. Dolgoztatják is rendesen. A botok és küllők védőszentje megállás nélkül haknizik. Nyomja ugyanazt a műsort faluról falura. Azon se lepődnék meg, ha előbb-utóbb azt is elkezdenék terjeszteni róla, hogy kézrátétellel gyógyít.

Gazdasági problémák, esetlegesen államcsőd, korrupció, összeomlott oktatás és egészségügy, rosszul működő állami rendszerek, társadalmi igazságtalanság, nyomor? Azt csak a luciferiánusok nyomják, hogy ezek a fontos kérdések. Persze ők csak félre akarnak mindenkit vezetni. Az igazi és valóban fontos kérdések és válaszok Szent Viktornál vannak. Háború és béke. Megváltás és üdvösség. Pokol vagy mennyország? Isten vagy Sátán? A beavatottak tudják, mi Orbán és a magyarság igazi küldetése. És ezzel még vitatkozni se nagyon lehet, legalábbis racionális érvekkel. Most tényleg az fog érdekelni, hogy az olcsó vendégmunkásokkal dolgoztató kínai akkumulátor gyárak mennyire környezetszennyezőek, amikor épp azt kellene eldönteni, hogy melyik ajtón menj be? Mármint a pokol vagy a mennyország kapuján? Teljesen leegyszerűsítve ezt a kérdést: Te gondolkoznál ilyesmiken, hogyha tudnád, hogy az üdvösséged eléréséhez nem kell mást tenned csak behúzni az x-et a Fideszre? Ráadásul retorziók is vannak, ugyanis ha nem ezt teszed, akkor örök kínszenvedés vár rád a pokolban. De előtte még egy jó kis radioaktív porfelhő fog szétégetni. A szerencsésebbeket egy pillanat alatt, a kevésbé szerencséseket szép lassan süti meg. Megkockáztatnád?

Vajon meg lehet győzni ezeket az embereket arról, hogy ez az egész hazugság? Hogy az egész nem erről szól, hanem kapzsi hataloméhes emberek hatalomban maradásáról? Legfeljebb akkor, ha a saját eszméikkel harcolunk a hülyeségek ellen. A Bibliában számos intést találhatunk a hamis tanítókról és prófétákról. Csak egy pár példa:

Jeremiás 6.13-14: „Mert kicsinyeiktől fogva nagyjaikig mindnyájan telhetetlenségnek adták magukat; a prófétától fogva a papig mindnyájan csalárdságot űznek. És hazugsággal gyógyítgatják az én népem leányának romlását, mondván: Békesség, békesség, és nincs békesség!”

Péter 2. levele, 2.3: „Ezek a haszonleső és kapzsi hamis tanítók mindenféle kitalált történetekkel akarnak kihasználni benneteket. Azonban Isten már régóta ítéletet hirdetett felettük, és a biztos pusztulás vár rájuk.”

Máté 7.15-16: „Óvakodj a hamis prófétáktól, akik bárányok képében jönnek hozzátok, belül pedig ragadozó farkasok. Gyümölcseikről ismeritek fel őket…”

Na és milyen gyümölcsöket terem a mi Szent Viktorunk? Elég megnézni az ország állapotát, elég elolvasni a Szalonna bármelyik cikkét (hiszen ezekről ír itt mindenki), elég végig futni Hadházy Ákos által feltárt ügyeket, elég ránézni az állampárt pöffeszkedő, gőgös fejeire. Ők fognak segíteni? Neked már ételre is alig telik, miközben ezek zsírosra zabálják magukat. Az igaz keresztényeknek vajon szükségük van golyóállómellényre meg testőrökre, amikor az emberek közé mennek? Az igaz keresztények féltik a nyomorúságos kis életüket? Ők fognak megmenteni az Apokalipszistől?

Most nem alkalmas, épp a templomból jövök!

CHF.Scarface

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.