Szeptember 23,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Csokornyi mákvirág

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,878,330 forint, még hiányzik 1,121,670 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt kívánok mindenkinek! A Kínai Kommunista Párt főtitkárának látogatásától félájult fideszes alvilág képtelen betelni a hihetetlen megtiszteltetéssel, hogy Magyarországon üdvözölhetik a potenciális gyarmatbirodalmát végiglátogató vérkommunista haverjukat, miközben a magyar embereket tömegesen kommunistázzák és a hazaárulózzák, amennyiben merészelnek véleményt nyilvánítani a csúti diktátor aljasságairól, a NER rablásairól, a pereputty pofátlan gazdagodásáról. Ami szép, az mindenképpen szép. Az pedig egyenesen csodálatos, hogy a közpénzből fizetett magyar kormány és a közpénzből hízó-dagadó nerencek a tulajdon honfitársaikat támadják, de egy szavuk sincs a budapestiek életét lényegében napokra ellehetetlenítő bohóckodás ellen (és akkor a sokkal súlyosabb érveket elő sem hoztam, de ezt megtették már az én kollégáim). Közlekedni alig lehet, iskolások nem kapnak meleg kaját, nehogy az ázalékleves, vagy a rizseshús megtámadja a világ legfontosabb, legbefolyásosabb emberét (ezt nem én állítom, csak átvettem a jelzőket), ameddig a Nagy Ember itt tartózkodik, talán még Szentkirályi Alexandra sem ragadhat fűkaszát, hogy lemészároljon egy méhlegelőt kampánycélból. Mert ha a rizseshús veszélyes, akkor mit mondjunk a fűkaszáról, ami akár vállról indítható rakéta is lehet?

Menczer Tamás ezzel szemben biztosan nem vállról indítható rakéta, még csak nem is fűkasza (a rizseshúsról nem is beszélve), így ő maradt a szerepénél, üvöltve átkozódik, szidja a baloldalt – ez esetben Magyar Péter egymaga jelenti a baloldalt – nagy erőkkel. Remélem, senki nem szól neki, hogy az éppen fényesre nyalt kínai ülep tulajdonosánál aligha létezik baloldalibb testrész széles e világon. Gyanítom, nem csak nekem tűnt fel, hogy egyre idegesebbek a Párt kebelén, ám a köz pénzéből eltartott nertársak. Vidnyánszky Attila már nem is próbál úgy tenni, mintha kultúrember lenne (ha próbál, és ennyi telik tőle, akkor még nagyobb a baj, mint gondoltam), Gulyás Gergely is erősen a sarokba szorult, és ezt nehezen viseli. Én egy fotót láttam a kormányinfóról – elkapott valami francos kolera, a köhögés, tüsszögés és láz mellé már igazán nem hiányzik még egy komolyabb gyomorrontás is, így nem néztem a műsorszámot -, és csodát láttam. Vitályos Eszterből csúnyán öregedő férfi lett, mióta rábízta a miniszterek elnöke azt a nagyon fontos feladatot, hogy ott üljön a kormányinfón, mint nagy elődje, Szentkirályi Alexandra. Miután ez utóbbi hölgy jelenleg köztisztasági feladatokat lát el a fővárosban, nem ér rá szépnek lenni a kormányinfón.

Szépen erjed a honi politika. Az ellenzéki pártok egymást rágcsálásában sok újdonság nincsen, legfeljebb annyiban, hogy mivel Magyar Péter alaposan felkavarta az iszapot, vannak olyan pártok, amelyek kénytelenek voltak rájönni, hogy a kényelmes lébecolásnak immár vége, ideje az életükért futni. A Fidesz sajnos még nem tart itt – de nem adom fel a reményt, hogy majd fog. Hamarosan – még akkor sem, ha Raffay Ernő történész (már ha lehet történésznek nevezni valakit, aki igyekszik a saját rasszista, antiszemita nézeteihez hajlítani a történelmet) és Tóth Gy. László politológus úgy döntöttek, inkább a Mi Hazánk nevű formációban folytatják áldásos tevékenységüket. Vicces, amikor valakinek mg a Fidesz sem eléggé szélsőjobbos, bár lehetséges, hogy nem is ez volt a válás oka, hanem az, hogy a Fidesz nem eléggé rasszista az ízlésüknek. A Mi Hazánk közleménye legalábbis erre enged következtetni:

Tóth Gy. László és Raffay Ernő szerint ugyanis nem a Fidesz, hanem a Mi Hazánk képviseli a nemzeti érdekeket. A Fidesz vezetői mostanában inkább Kis Grófóval és Győzikével barátkoznak, és nem köztiszteletben álló, évtizedek óta a magyar nemzet szolgálatában dolgozó szaktekintélyekkel (24.hu)

Azt mondjuk tudom – nagyjából, mert túlságosan nem érdekel ahhoz, hogy elmélyedjek a kérdésben -, hogy kicsoda Kis Grófó és Győzike, de arra nem sikerült még rájönnöm, hogy kik lehetnek azok a köztiszteletben álló szaktekintélyek, akikről szó van. Ha rájövök, majd szólni fogok.

A kínai elnök ülepének kinyalása közben valahonnan előkotorták Georg Spöttlét, aki biztonságpolitikailag szakértett egyet a Magyar Időkből lett Magyar Nemzetnek. Azt találta ki a minden létező témában nagyon jártas ufószakértő, hogy Oroszország hadereje a legerősebb a világon, mellette az európai haderő eltörpül, a NATO labdába sem rúghat. Értem én, hogy ezért fizetik az urat – nem csak őt persze -, de azért ezt már picit túlzásnak érzem.

Azzal, hogy a NATO fegyvereinek jelentős részét odaadta Ukrajnának, olyan helyzetbe került, hogy az Oroszországi Föderáció hadserege fölénybe került a szövetséggel szemben, amely ne feledjük, a világ legnagyobb nukleáris fegyverarzenáljával is rendelkezik, hangsúlyozta a szakértő.

Oroszországnak hatezer darab nukleáris töltete van, amiről tudunk, köztük a Poseidon nukleáris torpedó, ami egy cunamit tud generálni, és az ellenséges tengeri támaszpontokat a földdel tenné egyenlővé. De az oroszoknak van például olyan gravitációs nukleáris bombája is, amely nagy magasságban robban, így pusztítva el akár teljes országrészeket is – mutatott rá Georg Spöttle. (Magyar Nemzet)

Értem én, hogy most ez a feladat, innen kell fenyegetni az Európai Uniót és a NATO-t, nehogy eszükbe jusson lépni Putyin ellen. Azt is értem, hogy Orbán Viktor személyes érdekeivel egybecseng ez a nem különösebben burkolt fenyegetés, hiszen láthatólag nincsen semmi ötlet arra nézve, hogyan tud hatalomban maradni akkor is, ha esetleg elég ember emeli meg a fenekét takarítási célzattal, miközben a hűségesek egyre fogynak. Nem titkolom, életem kiemelten felemelő pillanata lesz, amikor Spöttlét, Vidnyánszkyt, Demeter Szilárdot, Schmidt Máriát, Orbánt, Rogánt, Szijjártót, és az összes kártékony nerencet egy csokorba kötve látom majd. Alig várom a pillanatot, és jó tudni, hogy napról napra közeledik.

Jó ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.