Május 13,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ránk fog égni ez a mocsok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 637,643 forint, még hiányzik 2,362,357 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Telex a  minap a Jászapátin tartott szuverenitásvédelmi fórumon forgatott, ahol olyan illusztris szélsőségesek léptek fel, mint Pócs János, Bayer Zsolt és Kövér László. Ez utóbbi (nem mellesleg közjogi méltóság, a köz hivatalos szolgája) természetesen nem válaszolt a riporter kérdéseire, viszont a színpadon brillírozott, ahogy ő azt már megszokta elsősorban a Parlament nevű, a demokráciát mímelő fedőintézményben. Akinek Pócs elmondása szerint az erős és egyenes gerincét még soha semmi nem hajlította meg. Mondhatni, hogy a vezetője által magát újabban nindzsakormánynak aposztrofáló kormánypárt egyik alapembere, a szovjet vöröscsillagokat dobáló partvisszájú megmondója megint elemében volt. 

Ez a zabolátlan és megzabolázhatatlan vérnacionalista hőzöngő előadta a kötelezőt. Hogy az Európai Uniónál még Moszkva is jobb volt. Hogy bár eddig még az EU nem küldött csapatokat az országba, mint annak idején Moszkva, azért várjuk ki a végét. Meg hogy mi az, hogy az EU mondja meg, hogy itt mi legyen és mi ne legyen. Meg hogy az ő 12 képviselőjük minek is van ott, ahol folyamatosan leszavazzák őket (igen, van ilyen, hogy a demokratikusan megválasztott többség dönt), így tulajdonképpen semmi értelme az egésznek. Hát nem tudom. Talán nem kellett volna kivágatni magatokat az Európai Néppártból, ahol a végére már annyira vállalhatatlanok lettetek, hogy inkább ajtót mutattak nektek. Ott is a bomlasztás, felforgatás, asztalborogatás, rágalmazás és zsarolás volt a főműsorszámotok, és azóta is azon csodálkoztok, hogy befogott orral mennek el a képviselőitek mellett Brüsszelben.

Meg ez a szuverenitási baromság. Ez a hülye duma, hogy 2010 előtt nem volt nemzeti konzultáció, és Gyurcsány csak Brüsszellel konzultált. Bocsánat, de mi a fenéért kell már meghozott, eldöntött kérdésekben konzultálást mímelnie a kormánynak nevezett birodalmi állampártnak? A képviselőket a választók küldték oda, a kormánypárt négy évente konzultál velük, hogy ki képviselje őket. Jobb helyeken. Jobb helyeken az embereknek nem mászik bele a politika az aurájába, a mindennapjaiba, nem mászik rá a megterített családi asztalokra, nem sértegeti, nem rágalmazza, nem fenyegeti és nem hazaárulózza azokat, akik esetleg kisebbségbe kerültek a választásokon. Jobb helyeken a politikusok végzik a munkájukat a fizetésükért és azért, hogy az ország, amelyet képviselnek, a lehető legjobb állapotban legyen mind magához képest, mind a szövetségi rendszerhez képest, amelynek tagja. Jobb helyeken nem ellopják a nép vagyonát és autokráciát építenek belőle, hanem a szociális hálót erősítik és együttműködnek nagyon fontos kérdésekben a többiekkel. Jobb helyeken nem gáncsolják egy fontos, erős ország NATO-csatlakozását, és olyan is sűrűn előfordul, hogy csatlakoznak például az Európai Ügyészséghez. Jobb helyeken nem kap egy ország a nyakába a korrupt vezetői miatt jogállamisági eljárást, és nem vonják meg tőle az uniós forrásokat. Jobb helyeken az ilyen okleveles uszítók, mint Kövér vagy Bayer már rég börtönben ülnének a közveszélyes tevékenységük miatt. Jobb helyeken kivizsgálnák, hogy a házmester úrnak miből van kacsalábon forró palotája Erdélyben, vagy hogy Bayer hogyan tudta beenni magát a budai Vár elitnegyedébe.

Az, hogy Kövér konzekvensen törölgeti a szaros csizmáját az amerikai nagykövetbe, hogy folyamatosan szidja az EU intézményrendszerét, hogy Németországot a hitleri birodalomhoz hasonlítja, számomra egészen vérfagyasztó. Mint ahogy Bayer viszkető tenyere is, amikor arról ömleng, hogy alig várja, hogy a Békemenetnek csúfolt gyűlöletkommandó élén végigcsörtessen a belvároson, és az epéjét hányja mindenkire, aki kritizálni, bírálni, egyszerűen véleményezni merészeli őket. Azok mind hazátlanok, és már lassan ott tartunk, hogy gázkamrába való hitvány szar alakok.

És megy szakadatlanul a siránkozás, hogy a 12 képviselővel semmit nem tudnak elérni az EP-ben. Rohadt egy érzés, ugye, Kövér? Amikor nem az van, amit ti itt műveltek, amikor felmosórongynak tekintitek a hazai ellenzéket és azok támogatóit. Mikor ott Brüsszelben veletek mossák a padlót, titeket sajnálnak le, amikor ti vagytok megkerülhető tényezők, és legfeljebb megtűrt senkiként súlytalanul lebegtek a térben. Milyen szar, mi? Bezzeg ha ott is a Júdás mondaná meg, merre van az előre, akkor lenne csak gyönyörű az élet. Az a Júdás, aki már régóta cefetül unja a hazai politikát, akinek kicsi már ez a homokozó, aki nagyobb babérokra akarna törni, csak éppen nem sikerül neki. Mert az egész kontinens nem bolondult meg még teljesen, miközben a Bayer-Kövér duó véresen komoly pofával terjeszti, hogy Moszkva komolyabban vette a jogot meg az akkori jogrendszert, mint a mai Európai Unió. Ha másképp nem, hát törvényt hoztak a ruszkik. Pont úgy mint ma teszi itthon az alkotmányozó kétharmad. Akár egyetlen éjszaka alatt összefércelnek egy-egy törvényjavaslatot, másnap már neve is van a szörnyszülöttnek. És rohadna meg David Pressman, aki egy jenki, és azt hiszi, hogy a Guatemalai bánköztársaságba érkezett, és itt okoskodik nekünk. Mit osztja itt az észt, és fogalmaz meg véleményt arról az országról, amelynek nem mellesleg NATO-szövetségese. Nem is értem, hogy meri ezt.

Ez tényleg egy közjogi méltóság? Ez? Ez az utolsó, harcsabajszú, véres szájú uszító, aki nyíltan kimondja, hogy hazájuk csak nekik van? Ilyenek vezetik az  országot, ilyenek döntenek a mi sorsunkról, ezek állítják ki az országról a bizonyítványt az ilyen és hasonló gyűlöletbeszédekkel, ráadásul úgy, hogy semmi nem veszélyezteti az uralkodásukat? Akik fene nagy szuverenitásukban már ott tartanak, hogy szintet lépve tisztogatásba kezdenek, és mindenkit jobb belátásra bírnak, aki egyszerűen csak szóvá meri tenni a gaztetteiket? Hát hol élünk, mi lesz ennek a vége? A pofa be és kussolsz, a megszoksz vagy megszöksz, pofád lapos politika alaptörvénybe iktatása? Ez lenne a híres demokrácia, ami miatt 30 éve mindenki összefogott és rendszert akartunk váltani. Komolyan mondom, Kádár nem volt ekkor szarházi. Mit szarházi? Egy úriember, a nép javát szem előtt tartó átlagember volt, aki Moldovát idézve, ha szőlőt akart venni, lement a zöldségeshez és vett magának, nem pedig ellopta Tokaj-hegyalját. És ez az alak és bandája moralizál, és oktat ki mindenkit hazafiasságból és nemzetből. Nem, a nemzet nem ti vagytok, Kövér, ti csak egy rosszindulatú tumor vagytok a nemzet testén, amely nemzetet megbetegítettétek az undorító ideológiátokkal, a fasiszta, kirekesztő fröcsögésetekkel. 

Akkor is, ha úgy tűnik, ennek a nemzetnek ez sem veri ki azt a bizonyos biztosítékát. Azt, amit tizenévvel ezelőtt is késő lett volna kicserélni egy másikra. Ránk fog égni ez a mocsok, ránk fog rohadni ez a rendszer. És igen, a konzultáció sem szól másról, mint arról, hogy közvéleményt kutassanak arról, mennyire akar még a szekta az Európai Unióban maradni. Minden kérdés Brüsszel ekézésről és alázásáról szól. Hánynom kell, és ahogy elnézem ennek soha nem lesz vége.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.