Május 9,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Gyászúton-útfélen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 470,704 forint, még hiányzik 2,529,296 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kövér László szerint Svédországban különben is svédül beszélnek és a koronájuk sem Szent! E kettő ok már elég okok arra, hogy ne fogadjuk be őket oktalan módon a NATO-ba. 

*

Itáliának is volt tengere, de még mindig megvan.

*

Orbi dikti pontosan tudja, hogy az amit ő ország gyanánt működtet, nem EU- és nem NATO-kompatibilis. Ezért csak idő kérdése, hogy mikor fognak bennünket onnan kiutálni. Kizárni nem tudnak majd, mert ez a széltoló még azelőtt bejelenti a „kilépésünket”. Elmondhatatlanul sokba fog nekünk kerülni az az elszakadás, minden értelemben. 

Önmagunktól senki nem tud megvédeni bennünket.

A beilleszkedés lehetetlensége adtán, évek óta nem csak nyíltan kínálgatja magát és hozományát ázsiai hasonszőrű népnyúzóknak, hanem több emberöltőnyi időre el is adósít náluk bennünket és utódainkat. 

Voltak pilóták, akik személyes problémáik miatt nem csak magukkal végeztek, hanem a repülőgépet – a rajta tartózkodókkal együtt – szándékosan nekivezették egy hegynek. A légitársaságok tudhattak a pszichés problémáikról, depressziójukról, de nem feltételezték a legrosszabbat. Az mégis bekövetkezett.

Az előttünk álló nemzeti tragédia is erősen körvonalazódik, minden előjele látható, kitapintható. Az Uniót – minden kormányigyekezet ellenére – már nem tudjuk az orránál fogva vezetni. A jövőre esedékes soros elnökséget nem bízzák majd ránk, a vétójogot meg fogják vonni tőlünk. Üzenhetünk bármit „Brüsszelnek” – megannyi színvallás! A NATO-nak fontosabb Svédország tagsága, mint a miénk. De mi úgy teszünk, mintha minden rendben lenne és nem is tudnánk a baljós jelekről. Rágcsáljuk a Pilóta-kekszet és csak a saját túlélésünkre koncentrálunk.

Ha nem segítünk magunkon, az Isten sem fog megsegíteni.

*

Megértem, hogy annak, aki minden következmény nélkül követheti el bűncselekmények rengetegét, ez az ország tűnik a legszabadabbnak a világon.

Más tál tészta az, miként vélekednek erről azok, akik sértettjei a törvénytelenségeknek.

*

Nem tudom, használnak-e még kényszerzubbonyt a pszichiátriai betegek megfékezésére, de egyre azonnali szükség mutatkozik. Kiemelt államérdek!

*

A Magyar Köztársaságban nem – faszomtuggyaéppenmilyen – veszélyhelyzet van, hanem VÉSZKORSZAK! 

*

Kocsis Máté: „Egyenlőre” nem támogatjuk Svédország NATO-csatlakozását…

Rákay „Philip”: „klauzura” (a Szent Koronáról hadovált egy videóban).

Nekem mára ennyi elég is, kíméletért esedezem!…

*

A Magyar Űrprogram még szélesebbre tárja szárnyait! Amint azt a 2006-os örvendetes események szürke eminenciása, Kubatov Gábor Pártigazgató Nertárs ajtótájékoztatóján (értsd: a „sorosista” sajtósoknak kívül tágasabb!) elmondta: az újabb cél a fideszesek fejében honos űr tartalmakkal való feltöltése. Anno direktíváknak hívták ezeket a tartalmakat, az újmagyarban már indirektíva a megjelölés, a külső és belső ellenséget megtévesztendő. Magyarán, űrtelenítésre keszül a kormány, méghozzá tanfolyami keretek között. A jelentkezés önkéntes, de kötelező. A privát emailcímekre kiküldött űrlapokon történik. Első körben a hallgatók űrológiai kivizsgálására kerül sor. 

Néhány előadó és cím a nívós előadások közül: 

  • Dr. Hoppál Péter: A táguló Úriverzum 
  • Dr. Kocsis Máté: A vlágűr és az űrvilágom
  • Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Űrvédelem az új űrkorszakban avagy A kiberháborúk és a mi tántoríthatatlan huszárságunk
  • Hack Angelika Lilien: Űrfiúk és űri lányok – hogyan ismerkedjünk a Fidelitas berkeiben?
  • Gáspár Győző: Szellemi otthonom a Fidesz!
  • Tóth Gabi: Butaságom története (Dalban mondom el…)

A magasszintű, három naposra tervezett képzést lezáró diplomaosztó ünnepségre a Lázár János ugráltatta MÁV üresjáratokat indít.

*

Örömmel olvasom, hogy a „dollárbaloldal” az eurot sem vetette meg. Tőlünk bezzeg a tartásdíjat forintban is elfogadja. 

Akárcsak a „rubeljobboldal” is.

*

A Ráhel-Tiborcz vegyespáros már rég a saját (szabad)lábán áll.

Ideje lenne tán, hogy Magyarország is kövesse a példájukat!

*

Kéjműves Kelemen néni is megmondta: a külügyérünk a legtökösebb az összes miniszterek között. Ha valaki, hát ő csak tudhatja! Ki is nevezte a tökeerős űrmenedzsert a Vezér utódjának. Szerintem ehhez Lázár Jánosnak és Rogán Antalnak is lesz egy-két keresetlen sava. 

*

Nem tudom, mi a kínosabb: elereszteni egy galambocskát egy zártkörű NER-es összeröffenésen, vagy nyilvánosan elereszteni egy fehér galambot a kormányzat békeharcának szimbólumaként (a fideszes Szegedi Balázs performansza)?

*

Ha egy forradalom következményeként felálló új kormány visszamenőleg büntethetővé tenné a rendszerváltás óta elkövetett azon bűncselekményeket, amelyeket elkövetésük idején politikai okokból nem követett feltárás és felelősségrevonás (azaz eltörlik az elévülést a szóbanforgó, akkor hatályos Btk.-ba ütköző tettekre), kérdem én, hova lenne bebörtönözve az a cirka 300 000 ember, akire hosszú lejáratú szabadságvesztés várna?

A jelenlegi börtönkapacitás kevesebb mint 50 000 fő befogadására alkalmas, és minden fegyintézet dugig van. Könyörgöm előljáróinkhoz, fedjenek be és tegyenek fűthetővé minden stadiont! Amíg a fehérgalléros delikvensek felépítik a saját büntetésvégrehajtási intézményeiket, átmeneti elszállásolásra azok is megtennék!

*

Én sem szeretnék – a filmjéből felsőbb sugallatra kizárt Nagy Ervin miatt – pálcát törni Geszti Péter fölött, csakis rajta!

*

Egyik barinőm kikosarazta a kérőjét.

Megadta neki a kosárméretét.

*

Voltam már szép is, okos is – de már elmúlt.

Pandula Dezső

 

Ez itt pedig a Generál együttes slágere (Kövér a Nap), a Szent György Kórus előadásában.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.