Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Még jó, hogy életjáradékra vagy nyilvános bocsánatkérésre nem tartanak igényt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A minap bevigyorgott az ATV Egyenes beszéd című bulvár talk show-jába a nemzet harci pulija, Ásotthalom ex-polgármestere, a magyar fasiszta szittya életmód főtanácsadója, a migránsüldözés koronázatlan királya, az oltásellenesek és konteógyártók Mozartja. Igen, a Toroczkai László nevű házi uszítóról van szó, akinek a pártja, a Mi Hazánk Mozgalom nevű, szélsőséges eszmékkel kokettáló szélsőséges alakulat a tavalyi választások eredményeként betette a lábát a Parlament patkójába. Azóta ott osztja az észt, amivel az ő istene megáldotta, de azt legalább ellentmondást nem tűrően és magabiztosan teszi. Volt kitől tanulnia előadóművészetet és hazudozást is. 

Szóval a Fidesz szatellitpártjának vezetője előadta magát a nagyérdeműnek, persze ehhez kell neki helyet és műsoridőt biztosítani, és mondja azt valaki, hogy Németh Sándor gyepmester nem ad teret bárkinek, aki ki akarja adni magából azt, ami bántja. Dehogynem. Úgyhogy emberünk kiadta magából. Ebből kiderült, hogy az önjelölt határvédő seriff szerint nincs az rendjén, hogy az Európai Jogok Európai bírósága három ügyben is elítélte Magyarországot. Itt van, hogy pontosan mely ügyekben:

• 2014-ben a 17 éves afgán M. M.-t három hónapig tartották fogva a határon, annak ellenére, hogy azonnal menedéket kért, és az akkori szabályok megtiltották, hogy kiskorút elzárjanak, ám a hatóságok nem tekintették M. M.-et kiskorúnak. 

• A 28 éves, szintén afgán H.N. is 2014-ben került Magyarországra, az otthonában súlyosan bántalmazott férfi gyógykezelés alatt állt, mégis 3 hónapon és 13 napon át tartották fogva a nyírbátori őrzött szálláson, azaz fogdában.

• R.N. Pakisztánból menekült el, 14 évesen, egyedül. Szabálytalanul átlépte a szerb-magyar határt 2017-ben, Ásotthalomnál mezőőrök elkapták őt és társait, majd megalázták és bántalmazták őket. Erről Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere akkor Facebookon is dicsekedett. A bántalmazás után visszakényszerítették őket Szerbiába. 

Meg is érkeztünk. Mimagyarok. Meg a francokat. Kit ítéltek el? Magyarországot. Hát persze. Nem a magyar rendőrséget, nem a határőrséget, nem Toroczkai házi hadseregét, hanem az országot. Annak ellenére, hogy nekem és sok jó érzésű magyar embernek ehhez semmi köze nincs, mi több, mélységesen elítéli ezt a bánásmódot. És fokozhatnám a végtelenségig, hogy a kolostorlakó és a vele egy kottából játszó náci szélsőjobboldali párt szereptévesztett parlamenti képviselője hogyan képzelték Rambónak magukat, hogyan tekintette a menekülteket legyőzendő vietkongoknak a déli határ mentén, hogyan indítottak hajtóvadászatot szerencsétlenek ellen. Az egyik politikai haszonlesésből és azért, hogy az akkor a béka segge alatt lévő támogatottságát visszaszerezze, a másik szimplán kedvtelésből. Bántalmaztak, éheztettek, sanyargattak háború elől menekülő kiskorúakat, vagy akiket éppen értek. A nemzetikeresztény dúvadok.

Na ezt a bizonyítványt magyarázta a képernyőn Toroczkai, meg azt, hogy a bíróság hülye, mert egyszer egy kiskorú, aki már nem is volt kiskorú robbantott valahol egyet Európában, és ők már akkor megmondták. Igaz, hogy ő ott sem volt, mégis szagról megmondja, hogy ki az ISIS tagja, ki a hithű muzulmán, ki a merénylő. Mert neki orra van hozzá, és neki nehogy már megmondja holmi emberjogi bíróság, hogy ki a terrorista, és ki nem az. A betyár úristenit neki, azt.

Aztán már nem is kellett sokat várni arra, hogy előkerüljön Gyuri, a Budaházy, akit emez hazafinak titulált. Azt a Gyurit, aki dehogyis terrorista, egy ilyen csodálatos igazi árja hun harcost nem szabadott volna börtönbe zárni, mert hiszen ő a nemzet egyik csiszolatlan gyémántja. Na meg persze nagyon jó apa. Igen. Te, basszameg, olvastad a Mesterségem a halál című könyvet? Na, abban is nagyon remek apuka volt a koncentrációs tábor parancsnoka, imádta a gyerekeit, és ha tehette, minden idejét velük töltötte. De amikor melóznia kellett, akkor aztán beleadott apait, anyait, egész nap azon agyalt, hogyan lehetne hatékonyabbá tenni a zsidók likvidálását. Nagyon jó könyv, ha még nem sikerült esetleg elolvasni, akkor ajánlanám, talán egy kicsit elgondolkodnál utána. 

Egyébként Gyuri fel van háborodva, figyelj:

Ismét összefogásra hív minden jóérzésű magyar embert a szabadsagot.com, hiszen miközben a külföldről pénzelt felforgatók ingyenes jogi segítséget nyújtanak a déli határt ostromló kontinensfoglalóknak, addig a magyar hazafiakat még az állam is ott szorongatja, ahol csak tudja. 

Ezúttal mintegy 25 millió forintos perköltséget terheltek a frissen elnöki kegyelemben részesült hazafiakra. Ennek összegyűjtésében kérnek most segítséget. Mint írják:

Fogjunk össze ismét és mutassuk meg, hogy nem tűrjük az igazságtalanságot! Minden felajánlásért hálásak vagyunk!

Ízlelgessük! Hogy tehát amíg a külföldről pénzelt felforgatók (?) ingyenes jogi segítséget nyújtanak a déli határt ostromló kontinensfoglalóknak (?), addig a magyar hazafiakat még az állam is ott szorongatja, ahol csak tudja. Hogy nem szakad le az ég, bzmg! Tehát nem elég, hogy őterroristaságát szabadon engedték, mint egy veszélyes vírust, de még fel is van háborodva rajongótáborostul, hogy neki, a Hunnia-ügy vádlottjának és pajtásainak meg kell fizetniük a perköltséget? Hát mi a fasz folyik itt? Még jó, hogy életjáradékra vagy nyilvános bocsánatkérésre nem tartanak igényt. Az adófizetőknek nem kevés pénzébe került az, hogy ezt a terroristát és pajtásait rács mögé dugják, most meg politikai megfontolásból kiengedték, és még nagyobb lett az arca, mint korábban volt. Közben ez a fantasztikus ország, és annak köztársasági elnöke gyönyörűen terelnek. Benzint a tűzre! Nem is kellene itt megállni. Szerintem kérje a közügyektől való eltiltásának a feloldását, és utána hajrá! Budaházy Györgyöt a Parlamentbe! 

Mi a fene lesz itt, emberek? Az lesz, hogy a jó apa meg a jó hazafi majd rendet tesz ebben a kuplerájban? Majd lesz itt nemulass! Ha nem a Fidesz, akkor majd a Mi Hazánk. Egy mindenkiért, mindenki egyért. Szép lesz. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.