Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Sikeres konzervatív kísérlet: háborúzni a nép öntudatra ébredése ellen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Derűs jó reggelt, fitt ébredést, vidám vasárnapot mindenkinek! Tizenhárom év után végre hivatalosan is kimondatott a nyilvánvaló: egy nagyméretű, egy határokat is bőven átívelő kísérleti laboratóriumnak tartott országban szórakozik a populációval az állítása szerint demokratikusan megválasztott államvezetés. Onnan lehet tudni, hogy beledörgölték a nép orcájába: amit művelnek ezzel a nyomorult országgal lassan másfél évtizede, azt ők egy konzervatív és sikeres KÍ-SÉR-LET-NEK tartják. Mondhatni egy társadalmi kísérletről, egy emberkísérletről van szó, az emberi tűréshatár plafonjának helyét kutatják. Abban az értelemben legalábbis biztosan, hogy már a kevert fajokról szóló zavaros fajelméleti hörgést is meghaladták, és megérkeztek a biológiai vírusig. Nem tudom, mennyire világos, hogy ennek a delíriumnak ható, ám nagyon is veszélyes elmélkedésnek lesz elkerülhetetlen következő lépése, de lesz neki. Nevezetesen az, amikor ezt a biológiai fegyvert konkrét emberekkel azonosítják majd. Tulajdonképpen Soros György már most is nyugodtan magára veheti, hogy itt nem egyszerűen vélt vagy valós eszmék ellen harcolnak ezek az egyébként állítólag életvitelszerűen védekező hőspatriótafehérkeresztények, hanem valóságos emberek ellen.

Ezen túlmenően is sok felejthető és néhány felejthetetlen tanulsággal szolgált ez a kétnapos, B, C és D kategóriás bukott szélsőjobbos (tév)eszméket dédelgető politikusok részvételével lezajlott úgynevezett konferencia (értsd: fideszes pártrendezvény közpénzből), ahol a fő- és mellékszereplők szerint a szabad világ védelmezői borultak Orbán Viktor kebelére és sorakoztak fel a teraszán, hogy ettől nagyobbnak és fontosabbnak, úgy értem, meghatározó világpolitikai szereplőnek tűnjön, de ez a kísérlet a legdurvább. Mint ahogy az se semmi, hogy a szabad világ védelmezőinek globalizmus ellen harcot hirdető globalista bohócfesztiválján interjú közben lökik ki az újságírót a párhuzamos valóság NO WOKE ZONE felirattal elzárt helyszínéről. Felsőbb utasításra. Mert ők soha nem vetemednének, de csak éppen hogy nem rúgtak is rajta egyet. Mint ahogy az is nagyjából mindent elmond ennek az egész szürreális köldöknéző szeánsznak a jelentőségéről, hogy még a hősként ünnepelt Tucker Carlson nevű botrányokból élő, jelenleg munkanélküli médiasztárjuk és megmondóemberük sem méltatta többre az egész eseményt, mint hogy egy lejárt szavatosságú 1 perces videóüzenetben megüzenje, hogy ha netán kirúgják, akkor eljön Budapestre. És levetítették ezt úgy, hogy a csávó már rég ki volt rúgva a FOX News-tól a dzsembori idején.

De ne vesszünk el a részletekben: a lényeg, hogy túl vagyunk rajta, igaz, hogy soha nem fogjuk megtudni, hogy pontosan mennyi közpénzből uszultak itt két napig a világ sokadrangú súllyal és jelentőséggel bíró, ámde annál elborultabb szélsőségesei azért, hogy bebizonyítsák egyrészt, hogy a nyugati politikában totálisan elszigetelődött Orbán ugye hogy nincs is elszigetelődve, illetve, hogy beleröhöghessék az alattvalóország képébe, hogy ők tényleg kísérleti laboratóriumnak tekintik Magyarországot. Nem nyulakkal, patkányokkal és törpemalacokkal kísérleteznek, hanem a saját polgáraik testével, lelkével, szellemével. És meg is találták a legújabb álellenséget, amely ellen mostantól mindig is harcolni kell: a woke. Igaz, hogy a Fidesz szavazóinak szerintem minimum kétharmada a büdös életben nem hallott róla, a fennmaradók 98,8 százalékának pedig fingja nincs, hogy mit jelent, igaz, hogy ettől nem lesz egy számjegyű az infláció és nem érkeznek meg az uniós források, igaz, hogy a reálbérek ettől nem fognak emelkedni és igaz, hogy a dakota ló már rég kidőlt alóluk, de ők akkor is rajta maradnak. Pont ezért, mert nincs B tervük.

A B terv az lenne – már leírni is unom -, hogy tizenhárom év után a kísérleti laboratóriumuk kísérleti alanyainak valódi problémáival kezdjenek el foglalkozni, de nem. Ez sem fel merül. A jobb sorsra érdemes Republikánus Párt szélsőjobbra sodródott, totálisan korrumpálódott (szevasz, Donald!) fiókszervezetével és az ő pajtásaikkal összeborulva kultúrháborúznak a valóság ellen, és ami a legfontosabb: a saját népük öntudatra ébredésének veszélye ellen. Nem, még véletlenül se a korrupció, a szegénység, a kiszolgáltatottság ellen, nem a mentális falak, az ökölbeszorulás ellen, nem az egyre nagyobb mértékben lecsúszó magyar társadalom húsába naponta belevágó problémák ellen, nem. A dániai szoptató férfi szobra ellen, bassza meg. Mert ez kurvaélet hogy rajta van mimagyarok első száz problémájának listáján. Ugyanúgy, ahogy a műkorcsolyázó világverseny megnyitóján balettruhában hason csúszó, önmagát nőként azonosító férfi esetlensége is rajta van mimagyarok első száz problémájának listáján, ezek ellen harcolni kell. Az, hogy egy vagy akár több, nem mellesleg Magyarországon és mindenhol máshol a világon abszolút kisebbségben lévő identitásközösség a saját társadalmi elfogadásáért, az emberi jogaiért küzd, akár Magyarországon, akár a világ bármely pontján, az ránk, büszke, keresztény, ezeréves mimagyarokra brutális veszedelmet jelent. Mind buzik leszünk és transzneműek és feketék, mert elnyomott keresztények már most is vagyunk. Az, hogy a saját demokratikusan megválasztott politikai vezetőink húzzák ki alólunk csilliárdos kínai hitelenként, soha meg nem épülő moszkovita atomreaktoronként, NER-es oligarchák, haverok, rokonok kezére játszott vállalkozásonként, vissza nem térítendő állami támogatásonként, vagy éppen lombkorona nélküli lombkoronasétányonként a jelent és a jövőt, az nem probléma. De az, hogy egy többszörös kisebbségben lévő, jogfosztott közösség tagjainak egy kicsit jobb lehet az élete, marhára nem fér össze a keresztény értékrendünkkel. Az, hogy önhibájukon kívül valamilyennek születő emberek (melegek, transzneműek) önazonosak lehessenek, hogy ne boldogtalanul kelljen leélniük az életüket, és ne öngyilkosságba meneküljenek, rohadtul nem fér bele a korrupció legfőbb politikájával uralkodó horogkeresztényeknek.

Tehát a woke (értsd: a mindenféle kisebbségek diszkriminációjával, az emberi jogsértésekkel szembeni éberség) az állampárt aktuálisan legnagyobb ellensége, ennyire futotta Orbán és azonos nevű politikai igazgatója rendkívüli, világszerte irigyelt politikai innovációs képességeiből. Most ez az alja lemez fog forogni, ameddig fél lábon állva várjuk, hogy megfelezzék az inflációt, befejezzék a nagyipari törvényesített lopást (jut eszembe: újabban a keleti nyitás sikerének nagyobb dicsőségére már az orbánistákhoz hasonlóan korrupt kirgiz testvéreink is a magyar adófizetők pénzét lopják, csak őket legalább őrizetbe is veszik), és a társadalom egy szűk rétege jogvédelmének kriminalizálizálása helyett, a rendeleti kormányzáson alapuló népnyúzás helyett, hazug jajveszékelés, vádaskodás és mártírkodás helyett mindent megtegyenek azért, hogy például a magyar pedagógusok végre megkapják a béremelésüket, amivel kapcsolatban évek óta hazudoznak nekik az elvtársak. Ha már Brüsszel mocskos pénze nélkül nem megy, akkor a Brüsszel által szabott jogállamisági feltételek teljesítése révén.

De nem, ez fel sem merül, mert pont ez a lényeg. Hogy az összes alig létező vagy egyáltalán nem létező veszedelem ellen, amely veszedelemtől csak a nemsokára 60 éves vezénylő utcai harcos tud megvédeni minden magyart, aki egyébként nincs semmilyen veszélyben, úgy is lehetne harcolni, hogy közben nem lopnak, nem csalnak, nem hazudnak, nem árusítják ki az országot se Moszkvának, se Pekingnek. Úgy is lehetne harcolni a démonok ellen, hogy közben nem rendeletekkel kormányoznak, nem tapossák el a náluk gyengébbeket, nem a közösből állítják saját lábra a famíliájukat, nem irtják ki a fékek és ellensúlyok rendszerének utolsó maradványait is és nem sodorják a szélsőjobbos pusztulás szakadékába az országot. De hát pont ez a lényeg: hogy nem azért harcolnak a Rogán gyűlöletkonyhája által falra festett ördögökkel, mert azok léteznek, hanem azért festik a falra a nem létező ördögöket, hogy a büdös életben ne ébredjen öntudatra a nép, és eszébe ne jusson elhajtani őket, ahova valók. Körbeértünk: ez a sikeres konzervatív kísérlet. Egyelőre nyerésre állnak, de egyáltalán nem biztos, hogy a woke és a könnygáz mindent is megold.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.