Május 12,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem tudom, hogy a csipkés lelkű gyávák és kollaboránsok szerint már szabad-e azt mondani, hogy ez egy mocskos diktatúra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 573,940 forint, még hiányzik 2,426,060 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! És persze kellemes hétvégét, miután megint szombatot írunk. Tekintettel az időpontra, valamint arra, hogy sűrű hete volt a keresztényes-szélsőjobbos szekértábornak, kezdjük a reggelt olyan, senkit nem érdeklő hírekkel, melyek nem katapultálják az ember vérnyomását a sztratoszférába. Galambos Lajosnak egészségügyi állapota van. Megfigyeltem, hogy ahányszor börtönbe kerül egy közszereplő, azon nyomban valami kór kezdi gyötörni. Én nem tudom, bűnös, vagy nem bűnös Lagzi Lajcsi (ha arra gondolok, hogy Sándorpalotáné éppen kegyelmet adott egy köztörvényes bűnözőnek, akkor nem bűnös), de ha igen, akkor le kell ülni a büntetést, mint mindenki másnak. Felteszem, mindenki másnak is van egészségügyi problémája. Azt is feltételezem, hogy ők ugyanúgy megkapják a virágzó magyar egészségügyben a kezelést, mint mindenki más, aki becsületesen él és dolgozik. A szokatlan legfeljebb az lehet, hogy tényleg azt a kezelést kapják, amit az átlagember, nem pedig azt, amit a magánegészségügyben meg tudnak fizetni. Ehhez hasonlóan érdektelen kis színes, hogy Donald Trump, volt amerikai elnök ugyan nem fáradt el Budapestre, hogy személyesen szóljon a beltenyészethez, de üzent nekik videón. Elmondta, hogy milyen nagyszerű ember, és milyen nagyszerű vezető Orbán Viktor. Hát igen, éppen mint Trump. Remélem, abban is hasonlítani fognak, hogy Orbán is bukik, és neki is a bíróság elé kell majd állnia.

Az már kicsit túlmegy a kis színes kategórián, hogy a honvédelmi miniszter is kiállt szónokolni a cirkuszi porondra, és annyi konteót sütött el, amennyi csak kifért a száján. Azt pedig tudjuk jól, hogy akik közpénzből óhajtanak élni, de sem gyógyítani, sem tanítani nem akarnak, nem is tudnak, és nem is szeretnének alamizsnából tengődni, azok bizony bármire kaphatók, amit a gazdájuk elvár tőlük. Én már eleve azt sem értem, hogy egy regnáló kormány hivatalban lévő miniszterelnöke és az ő miniszterei mi a francos lószart keresnek egy kifejezetten politikai oldalhoz köthető vándorelőadáson. Lehet nekik politikai meggyőződésük (még akkor is, ha én erősen kétlem, hogy van. Mármint hogy egyáltalán bármilyen meggyőződésük van), de jelen helyzetben ezt semmiképpen nem hirdethetik nyilvánosan. Most ugyanis azért kapják a fizetésüket, hogy az ország minden polgárát szolgálják. A liberálisokat is, a baloldaliakat is. Ugyanis a fizetésüket, és egyéb jövedelmüket, juttatásaikat a liberálisok is, a baloldaliak is, sőt, a melegek is finanszírozzák, az ország közös, nincs szélsőjobbos Magyarország. A kormány tagjainak politikai hovatartozása párttagként természetes, kormánytagként elfogadhatatlan. Ahogy az is elfogadhatatlan, hogy egy csomó baromságot és uszítást adnak elő ott, ahol keresnivalójuk sem lenne.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf azt mondta, a hont nemcsak fegyverrel, hanem a helyes nemzeti politikával is védeni kell, erről szól a CPAC is, mert – idézte a tanácskozás jelmondatát – „együtt erő vagyunk ebben a harcban”. A mindent elsöpörni vágyó globalista progresszió ellenében a nemzetre támaszkodva, de az azonosan gondolkodók világszintű összefogásával lehet csak védekezni, erről is szól a CPAC – jelentette ki.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf kiemelte, fontos az ellenség ismerete. Hozzátette: számára, „egy kommunizmusnak nevezett gonosz és ostoba társadalomkísérletben felnőtt magyar számára” tejesen érthetetlen, hogy „szabad nyugati kultúrákban miként terebélyesedhettek el ilyen mértékben az ateista szovjet-bolsevik, mindenféle új neveken nevezett ideológiai áramlatok mutációi”. Mint mondta, az sem érti, hogy a jelenlegi háborús helyzetben miként fordulhatott elő, hogy a mindenkor hadsereg- és fegyverellenes „álpacifista progresszív baloldal” vált a háború legnagyobb támogatójává”. A honvédelmi miniszter szerint tehát ismert az ellenség és a haditerve is.

Akik ellenzik a nemzeti politikát, a honvédelem hagyományos felfogását, a vallást és az egyházat, az iskolát és a családot vették célba és megpróbálták gyengíteni a társadalom „védelmi vonalait”. „Ezen intézmények megszállása maga a nemzeti katasztrófa receptje, ezen intézmények nélkül egy közösség sem tud fennmaradni” – mondta. Ezek azok az intézmények, amelyek megvédik az embereket, a nemzeti politikának pedig az a dolga, hogy megvédje ezeket az intézményeket, mert ezek hiányában védtelenül maradnak az állampolgárok – emelte ki.

Hangsúlyozta, hogy a honvédelemben ugyanazokat az elveket fogják érvényesítik, mint a nemzeti politikában.
A honvédelmi miniszter kiemelte: amíg ő áll a honvédelem élén, „itt Magyarországon nem lesz sem LMBTQ-XYZ, sem gendersemleges, sem másmilyen, progresszív ideológiával fertőzött haderő”. (MTI)

Csak ez a kiragadott idézet a honvédelmi miniszter szónoklatából önmagában elegendő lenne arra bármely normális országban, hogy azonnali kirúgás legyen a jutalma. Minden apró, aljas, szemét részletére nem térek ki, csupán egyre. Úgy gondolom, hogy egy LMBT-közösséghez tartozó ember éppen olyan jó katona lehet, mint bárki más. Aki nem lehet sem jó katona, pláne jó politikus, jó, de legalább elfogadható miniszter, az az előítéletes, homofób, törtető, gyűlölködő, elvtelen gazemberek táborából szokott kikerülni.

Igyekeztem nyitott, elfogadó, megértő lenni a dzsembori résztvevőivel, de ez ezennel elmúlt. Amit aktív, kormányon lévő politikusok megengednek maguknak ebben a szétcseszett, szétlopott, széthazudott, elbutított, lepusztított országban, azt egészen egyszerűen nem vagyok képes szó nélkül hagyni. Sőt, meggyőződésem, hogy nem is szabad. Senkinek, aki írni, beszélni, gondolkodni tud, nem lenne szabad. Ez már nem egyszerű geciség, nem egy hatalomba kapaszkodó szar kis párt nagyotmondásainak sora. Ez már egy lépésre van attól, hogy az ellenzékiek kötelesek legyenek csillagot varrni a kabátjukra, egy lépésre attól, hogy a melegeket meg lehessen lincselni, a liberálisokat, baloldaliakat vagonokba lehessen zsúfolni. Ez már rohadtul, piszkosul, kurvára nem vicces. Ez tűrhetetlen. Tűrhetetlen, hogy egy maréknyi aljas tolvaj úgy akarjon túlélni, hogy emberek életét veszélyeztetik. Mert senkinek ne legyenek kétségei, már állatira itt tartunk. Nem tudom, hogy a csipkés lelkű gyávák és kollaboránsok szerint már szabad-e azt mondani, hogy ez egy mocskos diktatúra. Azt sem tudom, hogy lehet-e mondani már, hogy ezek nácik, vagy még várni kell vele. Meddig is? Az első halottig? Vagy tíz halál kell hozzá? Száz?

Ez a bűnbanda elérte, hogy legalább 3 millió ember rettegjen. Folyamatosan, napi 24 órában, legalább egy évtizede. 3 millió ember halálosan fél a más bőrszínűektől, a más nyelven beszélőktől, a más országokban élőktől, a más hitűektől, a máshogy gondolkodóktól, a más szexuális beállítottságúaktól. Legalább 3 millió ember gyűlöli a melegeket. Mennyi annak a valószínűsége, hogy a 3 millióból egynek sincs, és a jövőben sem lesz meleg rokona, akár gyereke? És mennyi annak a valószínűsége, hogy aki melegnek, transzneműnek, vagy bármi egyébnek született, az tud normális életet élni ebben a rohadék országban? Az már piszkosul kevés, hogy ez csak politika, de amúgy Orbán és bűntársai nem is homofóbok. Leszarom, hogy micsodák. Aljas tolvajok, gazemberek, potenciális gyilkosok. Olyan pusztítást vittek végbe már eddig is a társadalomban, ami egyszerűen már most élhetetlenné teszi az országot. És ez még romlani fog, mert engedjük.

Ezek a bazári majmok ott bohóckodnak a szélsőjobbos faszverésen, miközben Pintér pribékjei kölyköket fújnak pofán könnygázzal. És a propagandisták bő nyállal nyalják a dagadt alá a bársonyszőnyeget, az egyik gazember (hogy nevet is adjak: Apáti Bence) egyenesen azt írta tegnap, hogy tényleg nagyon rendesek voltak a zsaruk, vigyáztak a gyerekekre, ezért nem gumibotozták rommá őket. Ez hogy is van pontosan? Ez már a demokrácia? Ezt akartuk, tessék mondani? A kommunista rezsim helyett egy másik kommunista rezsimet, amelyik még sokkal szarabb, embertelenebb és pusztítóbb is, mint az előző volt? Önmagát jobboldalinak a konzervatívnak hazudó kommunista nácikat akartunk a nyakunkba? Úgy tűnik, igen. Ha nem azt akartunk volna, Orbán már a börtönben ülne az egész pereputtyával egyetemben. Simicska nem kecskét tenyésztene, hanem a szomszédos cellában ülne. Mindenki, aki hozzáfér bármi módon a közpénzhez, és nem tudja hitelt érdemlően igazolni a vagyona eredetét, már börtönben ülne. Mindenki, aki közéleti szereplő, újságíró, politikus, pláne vezető politikus, pláne kormánytag létére buzizik, libsizik, migránsozik, kommunistázik, már régen a bíróságon támasztaná alá tényekkel a kijelentéseit. Nálunk pedig bizonyítottan köztörvényes bűnözők lovagolhatnak ki a börtönből, miközben tizenéves fiatalokat neveznek sorosbérenc kommunistának a vén kommunisták. Hát ez tényleg beszarás, nekünk nem hogy az Európai Unióban, de Európában, sőt, a Földön sincsen helyünk.

Sajnálom. Remélem, mindenkinek sikerült felébrednie kávé nélkül is, mert nekem igen. Hamarosan jövünk vissza, aztán majdcsak lesz valami.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.