Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mérgező elborulás, ami beárazza a jövőnket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Most múlik pontosan, engedem, hadd menjen„. Szerintem emberünk totálisan szétcsúszott, mindenki láthatta, aki akarta, hogy erről igen komoly tanúbizonyságot tett a 70-es évek Amerikájában létrejött Conservative Political Action Conference (CPAC) tegnapi budapesti nyitórendezvényén. Trump hatalomra jutása után ez leginkább a szélsőjobboldali kurzus, a benne helyet foglalók dzsemborija lett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint maga Orbán Viktor, aki tavaly Texasban brekegett önjelölt sztárfellépőként ezen a rendezvényen, mint utóbb kiderült, meglehetősen kis számú magyar rajongótábor előtt, amit úgy adtak el itthon a híveknek, mintha egy közepes méretű Bon Jovi koncertnyi ember lett volna rá kíváncsi.

Ehhez képest most itthon, a saját szektának lehetett muzsikálni, a meghívott vendégekkel egyetemben, bukott miniszterelnökökkel a soraikban (Andrej Babis, Janez Jansa), de bejelentkezett a FOX tévétársaságtól kirúgott rasszista, szexista Tucker Carlson is, akinek sikerült az a bravúr, hogy e hazugságok és összeesküvés-elméletek terjesztésétől se visszariadó csatorna számára is vállalhatatlan lett. Igen, ezek az igazi konzervatívok. Ők a szellemi világítótornyok a progresszív óceán háborgó, tajtékzó hullámai között. Azon belül is a legmesszebbre világító torony a mimagyarokra hivatkozó Orbán. Akitől tegnap megtudhattuk, hogy Magyarország egy inkubátor. Attól tartok, ha már mindenféle hasonlatokkal élünk, sokkal inkább valamiféle sötét kamra lesz az, méghozzá olyan, amelynek az ajtaját csak akkor nyitják ki, ha éppen látványosan bebasznak rajta valakit a többi libsi közé. A nagy homárzabáló szerint egyébként ez az a hely, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik. Magyarország az a hely, ahol nemcsak beszéltek a progresszív liberálisok legyőzéséről és egy konzervatív, keresztény politikai fordulatról, hanem azt meg is csinálták. Mi vagyunk a bizonyíték: csak a konzervatív politika segíthet ott, ahol a liberálisok, a baloldaliak romba döntöttek egy országot.

Most így nem tudom felidézni, hol és mikor döntöttek bármit is romba kifejezetten a baloldaliak vagy a liberálisok, azt viszont tudom, hogy mióta az inkubátort üzemelteti a NER, azóta mi mindent sikerült szétbarmolniuk maguk körül. Konkrétan a saját hazáját szociális válságba taszító, olajággal a szájában békegalambot játszó Orbán, aki előszeretettel ront rá saját nemzetére, különösen a másképpen gondolkodókra, ellenzékiekre, baloldaliakra, buzikra, leszbikusokra, tanárokra, egészségügyi dolgozókra, tulajdonképpen mindenkire, aki nem esik hanyatt a fasiszta ideológiájától. Na ez a csávó áll ki a színpadra és játssza a megmentőt, meg hadovál valamiféle vírusról, biológiai fegyverről meg Soros Györgyről, miközben a nézőtérről cinkosan összekacsint Köves Slomóval. Ha valami, ez egyszerűen hibátlan.

Arról delirált a mester, hogy bár a magyar siker már 2010-ben is fényes volt, ez 2015-ig senkit sem érdekelt, a magyar kísérlet világhírnevét valójában Soros Györgynek köszönhetik. Ha Soros György „nem támadja meg Magyarországot, nem hirdeti meg a programját, hogy illegális bevándorlók millióit akarja a zsoldjában álló NGO-k segítségével Európába telepíteni, akkor mi soha nem kerültünk volna a világsajtó címoldalára” – ez bírta mondani Orbán, és azt is hozzátette, hogy amikor elárasztották illegális migránsokkal a Balkánt, és kiépítették az Európa szívébe vezető embercsempész-útvonalat, akkor „beleütköztek Magyarországba”. „Mi megálljt parancsoltunk, felvettük a kesztyűt, védekeztünk, kerítést építettünk, és megvédtük a hazánkat”.

Őszintén szólva nem tudok mást mondani, mint hogy ez a pali beteg. Nagyon beteg. Ha ezt nem Magyarországon adta volna elő, akkor tuti fehér köpenyesek viszik el a rendezvényről. De itt megtehet bármit. Itt simán konteózhat, összeesküvés-elméleteket gyárthat, vádolhat, uszíthat bizonyítékok nélkül, annak semmi, de a világon semmi következménye nincs, és egyelőre nem is lesz. Pedig ez biológiai fegyveres duma, amit az elborult elvtársainak előadott, megint egy fajelméleti delírium, kvázi a náci ideológia 2023-as változata. Pont nem érdekelnek azok, akik majd megint azzal jönnek, hogy ez túlzás, meg nem így, meg nem úgy kell érteni azt, amit mond, mert ez csak politika. Na ez a kedvencem. Hogy ez csak politika. Aha. Hát Hitler is addig politikázgatott, amíg ki nem tört a világháború. Talán itt most ez a veszély nem fenyeget, mert ez a kerti törpe méretű minidiktátor szerencsére még mindig csak korlátozottan világpolitikai tényező, de arra pont elég, hogy az ország és a beteg elmelétei közé sokak által nem alaptalanul kitett egyenlőségjel beárazza a jövőnket. Azt mondja: „a migráció fontos része a liberális progresszívek filozófiájának”. Ha netán ez igaz is lenne (rohadtul nem igaz), itt nem a progresszív (most ez lesz az új frontvonalas szitokszó) liberálisoktól kell félteni senkit, hanem ettől a magából kifordult alaktól. Azt sem igazán értem, hogy ezt hogy nézheti végig karba tett kézzel az összes szövetségesünk, akikbe gyakorlatilag páros lábbal taposott bele tegnap egy jó nagyot, és a végén még stílusosan beléjük is törölte a cipőjét az alufóliasisakos pajtásai előtt.

Hogy tehát a vírus. Amit nyugaton fejlesztettek ki, és aminek van három alvariánsa: a woke, a gender és a migráció. Nem, egyszerűen nem lehet normális. Akinek maradt még némi józan esze, füle és szeme, az láthatta, hallhatta. Hogy ha valaki felöltözik öltönybe, és kiáll ország világ elé, és ilyeneket beszél a szájával, ott nagyon komoly bajok vannak a fejben. Amely fej tulajdonosa természetesen üzent a szövetségi eljárás alatt álló ikertestvérének is, hogy térjen vissza. Mert ha a Trump lenne hatalmon, akkor nem lenne háború, és egyéb véres fantazmagóriák. Mondhatnám: kacsamesék. De nem mondom, mert ezt nem lehet ennyivel elintézni. Az ember esze megáll, amikor ezt látja, hallja, és bárhova megy, bármerre néz, érzi ennek a mérgező elborulásnak az eredményét. Hogy ezt mennyien beszopják, mennyien elalélnék tőle, mennyien istenítik, az egészen hihetetlen. Mondjuk lehet, hogy mégis igaza van ezzel az inkubátoros hasonlattal. 13 éve megszületett a modernkori európai fasizmus mintapéldánya a választások nyomán. Amely akkor még kicsit erőtlen, sárga és borzasztóan koraszülött volt. Ezért bebaszták az inkubátorba. Aztán eltelt 13 év, és kifejlődött a ványadt csecsemő. Olyannyira, hogy én azt javaslom, ne is engedjék ki onnan, mert ha ez elszabadul, akkor fusson ki merre lát.

Mit lehet arra mondani, hogy íme a recept, hogyan legyél sikeres a hülyék között? Mit lehet arra mondani, hogy annyi az egész, hogy választás előtt hatalmas betűkkel, jól láthatóan fel kell írni a zászlóra: „no migration, no gender, no war” (nem a migrációra, nem a genderre, nem a háborúra), és meg is van? Szerintem meg rohadtul nem kéne megfeledkezni az igazi lényegről, ami sajnos nem hangzott el tegnap az inkubátor tulajdonosának szájából. Az tudniillik, hogy ír egy új alaptörvényt, lopd el a közmédiát, a hirdetési felületeket, a bíróságot, az ügyészséget, a köztársasági elnököt, baszd szét a szakszervezeteket, nyírd ki a civileket, fejezd el a törvényhozást, töltsd fel a saját embereiddel az összes valaha független állami hivatalt, üldözd és féknyúzozd a szabad sajtót, amit még nem sikerült eltiporni, nyúld le az uniós pénzeket, csináld ki az oktatást, vágd el az egészségügy torkát, lopjál, lopjál lopjál, hazudj, hazudj, hazudj, stb., stb. Ez az igazi recept. Ezek említése nélkül csak egy lipótmezei szökevénynek fognak nézni bármely normálisabb országban.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.