Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rapid világvége

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt, virgonc hétfőt kívánok mindenkinek! A keresztény kultúrától és hagyományos magyar családmodelltől terhelt, egyvégtében győztes, a többség által támogatott, kultúrfölénnyel megáldott, hazafiasan napfényes oldalon sem stimmel valami, azt biztos. Tegnap reggel ez fogadta a gyanútlan látogatót a Magyar Nemzeten:

Magyar Nemzet

Az ember azt gondolná, hogy az urakoknak csak van okuk a boldogságra, hiszen ott vannak a győztes oldalon, kaptak ők biztos sámlit a fenekük alá, csilingel a telefonjuk fizetésnapon, gyakorlatilag kötöttség és felelősség nélkül leírhatnak bármit (amire engedélyt kapnak), nem nekik kell állniuk a számlát. Aztán nem, nem boldogok ők semennyire sem. A lovagkeresztes egyenesen világvégét tart, abból az állításából kiindulva (természetesen forrásmegjelölés nélkül, mert miért is kellene egy ilyen nagy újságírónak ilyen pitiségekkel törődnie. Ha az olvasó nem hiszi el hozomra az ő bülbül-szavát, kotorássza végig a világsajtót, hátha rálel a sztori eredetére. Vagy nem), hogy Angliában kirúgtak egy tanárt, amiért lányoknak nevezte a lányokat egy lányiskolában. Néhány kecses tánclépés után ebből az állításból eljut oda, hogy legalább a nácik és a kommunisták ígértek valamit, de ez a „neomarxista–woke–libsi bordély” még csak ígérni sem tud semmit, kizárólag:

ezernyi fajta nemi identitás, szapora idegenség, nem leszel öreg soha, mert majd a botox, tömeges bűn és kábítószer, üresség, nihil, teljes identitásvesztés – a lelki restség (Magyar Nemzet)

Bayer Zsolt az öngyilkosság előtti utolsó percben eljut oda, hogy nincs mese, harcba kell szállni azokkal, akik őt elnyomják. A másik írásművész, Apáti Bence azzal hergeli magát és az olvasóit, hogy az idegenszívű, jelenleg hazánkban táborozó újságírók – akik külföldről kapják a fizetésüket, és az USA magyarországi nagykövete adja nekik a parancsot – mindenáron háborúba akarják sodorni az országot. Ezt ő abból vezeti le, hogy Szijjártó Péter egy BBC interjúban – ahol természetesen lealázta a riportert, valamint felmosta vele a padlót, majd dicsfénytől övezve mennybe lebegett – nem méltóztatott kimondani, hogy az orosz-ukrán konfliktusban ő melyik fél igazát tartja legitimnek. A külügyminiszterek gyöngye természetesen előadta a sablondumát, hogy ő aztán senkinekse szurkol, mert ő a béke pártján áll, mint a cövek. Csak hát ugye a kérdés nem ez volt, de ez semennyire nem zökkentette ki a szerzőt, aki azzal zárja sorait, hogy ő fél az atomháborútól. A harmadik mű Pilhál Tamástól származik. Ő arról mesélget, hogy az Európai Unió szándékosan viszi csődbe az európai gazdákat azzal, hogy a pocsék minőségű, vegyszerrel mérgezett, ám olcsó ukrán gabonát rászabadítja a piacra, de mindez semmi ahhoz képest, hogy mindjárt átoperálják az összes kiskorút ellenkező neművé, mégpedig a szülők akarata ellenére, mert ezt akarja az unió. Ideje harcba szállni.

Namost. Én nem tudom, hogy mi van a fideszesek fejében, milyen világban szeretnének élni, és most hogy érzik, milyenben élnek. Én az ő helyükben meglehetősen szarul érezném magam, ha az a párt, amelyiket én a magam rovására is tökön-babon keresztül támogatok, amelyik 13 éve uralkodik, amelyik egymaga gazdálkodik az ország összes erőforrásával, irányít mindent, a parlamenttől a tollaslabdaszakkörig, mégis vérrel, háborúval, elnyomással és örökös harcolással kínálgat engem. Ha 13 év alatt semmit nem tudtak elérni, ellenben a helyzet egyre szarabb, a világ egyre veszélyesebb hely, az emberiség egyre korcsabb, hovatovább gyereket vállalni felelőtlenség ilyen világba, hiszen ha a migránsok nem is eszik meg a dedet, tuti átoperálják őket az aberráltak, a szüleikre pedig nem számíthatnak, mert azok valamelyik harcban védik éppen a minden irányból fenekedők ellen a hont, akkor jobb kipusztulni. A franc akar ilyen veszélyes, sötét, beteg világban élni. 13 év alatt nem a tejjel-mézzel folyó Kánaánt, hanem a legsötétebb középkort hozta el a Fidesz és Orbán Viktor a híveinek. Állandó veszélyt, ellenséges világot, elkorcsosult emberiséget, barbár hordák fenekedését, belső ellenségeket, vérzivatart, megállás nélküli harcokat. Mindebből a förtelemből egyedül az egyház kínál kiutat, de az sem mostanában, hanem majd a túlvilágon. Ezen a világon az egyház is, a NER-lovagok is bőségesen beérik azzal, ha ők itt és most dúskálhatnak, majd a pórnép meghozza az áldozatot, és majd a pórnép megkapja a jutalmát – természetesen szigorúan halála után -, ők szerényen beérik az evilági vagyonnal.

Mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy neki tetszik. De én azért a hívek helyében csak körülnéznék alaposabban – a saját szememmel, nem a propagandistákéval -, hogy hogyan élnek más országokban az emberek. Már persze ahol még élnek egyáltalán, ha a pártsajtót vesszük alapul. De ha élnek, sőt, jobban élnek, mint ahogy egy átlag fideszes él, akkor csak ideje lenne megkérdezni a szektavezért, hogy ez pontosan hogy is van.

Végezetül – hogy biztosan jól induljon a nap – emlékezzünk meg Bayer Zsolt tegnapi szelíd-szép kéréséről a tévéműsorában. Ez a majdnem szent ember arra kérte a békemenet szokásos résztvevőit, hogy legyenek ott 30-án a Kossuth téren, amikor a pápa ünnepi szentmisét tart, legyen ez egy különleges békemenet, mutassák ők meg, mennyire sokan vannak. Nem mondom, szép kezdeményezés, bár akár meg is hagyhatták volna legalább ezt az egy alkalmat a valódi hívőknek. De hát Bayer szerint egyre gyakrabban kérik a békevágytól fűtött fideszesek a békemenetet, mert már elviselhetetlennek érzik a helyzetet, most egy ilyen rapid pótszert kapnak helyette. Nekem csak annyi ezzel a gondom, hogy a tér befogadóképessége limitált, ha nem is túlságosan sokan, de vannak valódi hívők is az országban, mindenki pedig aligha fér oda. Becsületesebb dolog lett volna egy másik időpontra odacsődíteni a szektát, amikor Orbán Viktor tart misét. Ők úgyis benne hisznek, nem másban. De ha nem, hát nem. Legyen az is a képmutatás nemzeti ünnepe.

Jó ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.