Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ők így élnek, és ők mutatják a példát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kicsit nyugtalanít (nem!), hogy miközben Magyarországon a legmagasabb az infláció és toronymagasan a világ eme legbiztonságosabb országában nőttek a legjobban az élelmiszerárak az EU-ban, az ország pedig minden régiós összehasonlításban felzárkózás helyett a leszakadás útján menetel, ezért Rogánék csilliárdokat költöttek az EU legmagasabb élelmiszerárait utolérni képtelen bérükből élő magyarok pénzéből arra, hogy a brüsszeli szankciókat tegyék felelőssé a 25 százalék feletti inflációért, úgy tűnik, egyre kevesebben veszik be ezt az kínos valótlanságot. Csodálkozom is rajta egy kicsit, és emiatt nyugtalanít (nem!), hogy egy majdnem friss felmérés szerint míg március elején még a megkérdezettek 63 százaléka hibáztatta az ezer forintos fehér kenyérért a „brüsszeli szankciókat”, vagyis az Ukrajna megtámadása miatt Oroszországra kivetett büntetőintézkedéseket, ez a tekintélyes majdnem kétharmad azonban április elejére 43 százalékra esett vissza. 20 százaléknyi mimagyarnak leesett a nyilvánvaló, nahát.

Ez annál is inkább nyugtalanító, mert a szankciós inflációs rablómese teregetése közben mindenféle egyéb elterelő, szélesvásznú, színes, szagos, véresen ciki ügyekkel igyekeztek elterelni a figyelmet arról, hogy mégiscsak azért van rendeletekkel uralkodó kormánya egy országnak, hogy vállalja a felelősséget azért, hogy elhibázta, elrontotta, elbaltázta, és szándékosan vagy hozzá nem értésből kisiklatta a szerelvényt. Ide tartozik a guruló dollározás, dollárbaloldalazás, Svédország NATO-csatlakozásának egy paródiába illő fedősztorira hivatkozó akadályozása, nem utolsó sorban – valahova ide akarok eljutni – az őshonos magyar szélsőségesek hergelését szolgáló, a magyar életmódot megvédeni hivatott panasztörvényük elfogadása. Amellyel sok egyéb mellett arra bátorítják a 2010 óta gyűlöletre kondicionált polgárokat, hogy ne a korgó gyomruk okait keresgéljék, hanem – bár teljesen értelmetlen – névtelenül és bátran jelentsék fel azokat a meleg párokat, amelyek tudomásuk szerint gyereket nevelnek. Senkinek nem lesz jobb tőle, de legalább lehet uszulni, hát hiszen Szájer József fideszes alaptörvénye szerint családnak csak az a konstrukció minősül ebben az országban, ahol az apa férfi, az anya nő.

Kicsit távolról indítottunk, de máris megérkeztünk a magyar életmód egyik legemblematikusabb példányához és képviselőjéhez, aki 2019-ben Győr fideszes polgármestereként, keresztény, heteroszexuális férjként és családapaként azt követően szerzett magának országos hírnevet az önkormányzati választási kampányban, hogy „az ördög ügyvédje” által közzétett videó tanúsága szerint a pajtásaival egy luxusjachton prostituáltak társaságában áldozott a minden körülmények között megvédendő magyar életmód oltárán. Felesleges bővebben kifejteni a történetet, ennyi év után is túlságosan gyomorforgatónak találom ahhoz, hogy a részleteibe belemenjek. Ugyan Borkai Zsolt már nem Győr polgármestere, egyáltalán nem önszántából, de visszavonult a politikától, és állítólag Simicska Lajoshoz hasonlóan a kecsketartásban talált önmagára, most annyi a lényeg, hogy ezen a héten a 2019-ben nyilvánosságra került keresztény, heteroszexuális szexvideó több főszereplőjével együtt őt is tanúként hallgatták meg „az ördög ügyvédje” elleni bírósági perben, amelynek során többször is levetítették a szóban forgó pornográf műremeket. El tudom képzelni, mekkora élmény lehetett ez a jelenlévőknek, ezzel szerintem csak az vetekszik, hogy mit nyilatkozott a magát áldozatnak tartó Borkai a bulvársajtónak, amely arról is kérdezte, hogy mennyire viselte meg a felvételek megnézése.

Egy ilyen procedúra valóban rendkívül kellemetlen, még akkor is, ha igazából olyan régen volt, hogy már el is felejtettem. Nem örül az ember ennek, de itt nem én vagyok a vádlott, én a sértettje vagyok ennek az ügynek. (…) Már túl vagyok rajta. Talán azt is mondhatom, hogy minden rosszban van valami jó. Nagyon megerősített engem, hiszen ami nem öl meg, az megerősít. Jóval szorosabb lett a kapcsolatunk a feleségemmel és az egész családdal. Az elmúlt három év megpróbáltatásait közösen le tudtuk győzni. Szerintem ez külön példamutató, bár nem volt egyszerű.

Mielőtt az a vád érne, hogy már megint rágom a gumicsontot: ez itt sajnos nem valamiféle jelentéktelen bulvárszappanoperás elcsúszás, aminek az az oka, hogy megfeküdte a gyomrunkat a fajsúlyos közéleti mocsok. Ez maga a fajsúlyos közéleti mocsok. Ebben a gusztustalan, jobboldali, morálisan fölényes történetben (náluk ez a jobboldali morális fölény, hogy lassan receptre írják majd fel és a családterápiás kezelések közé is beveszik a prostituáltak igénybevételével zajló luxusjachtos orgiákat, amelyekről mint a fenti ábra mutatja, kiderült, hogy bámulatos módon erősítik a családi kötelékeket) az a durva, hogy nem a prostitúció az ügy, nem a Borkai polgármesterségét és udvartartását körbelengő korrupció az ügy, nincs látnivaló az Audi-földek eladása/felvásárlása ügyében, nem volt bűncselekmény, hogy a Borkai-orgián feltűnő ügyvéd felvásárolta a győri Audi-telket, a hatóságok nem láttak semmi problémát a hivatali visszaélés, vesztegetés, hűtlen kezelés háromszögében Borkaival kapcsolatban, nem ellene emeltek vádat, hanem az ellen, aki szerintük kipattintotta a botrányt. Aki egy fél országot megismertetett a fehér, keresztény, nemzeti, jobboldali, heteroszexuális magyar életmód, nevezetesen az Adrián kurvázás mibenlétével. Az a durva ebben, hogy a Borkai elleni feljelentésekből nem lett vádemelés, a Polt Péter fejétől rothadó ügyészség az ellen indított eljárást, aki az erkölcstelen rothadást nyilvánosságra hozta.

És íme, fent látható a bizonyítéka annak, hogy milyen jól tette. Borkai Coelho Zsolt él, mint hal a vízben, és tulajdonképpen neki áll feljebb, ő van megsértődve, ő tartja magát áldozatnak, és a legtalálóbb kifejezés, ami saját magáról eszébe jut, hogy PÉLDAMUTATÓ. Tény, hogy az elrettentő példa is példa, és ha nem undorodnék tőle ennyire, akár irigyelhetném is, hogy már el is felejtette, ami történt. Nem irigylem, megvetem azért, mert semmit nem értett meg a bukásból, ezért semmit nem is tanult belőle, cserébe ennél tahóbb módon nem is vehette volna semmibe a feleségét. Akivel bizonyára megérdemlik egymást, és különben is egy jó asszony mindent megbocsát, ha megéri neki. Gondolom, anyus egy ideig méltatlankodott, volt egy kis ajtócsapkodás, fogcsikorgatás, de aztán rájött, hogy van az pénz, amiért az ő haja is lazán korpásodásnak indulhat, és ma már ők mutatják a példát a magyar családoknak: közösen legyőzték a megpróbáltatásokat. Aztakurva.

Vagyis Borkai nem kussol legalább utólag, szégyenkezve és a kezét tördelve, hanem bölcselkedik és moralizál. Ha a börtönben senyvedne az elkövetett disznóságai miatt, akkor talán hivatkozhatna három év megpróbáltatásaira, de így, hogy megúszta, vajon milyen megpróbáltatásokról pofázik? Mi a megpróbáltatás abban, hogy egy magát konzervatívnak, kereszténynek definiáló, a heteroszexuális családmodell kizárólagossával, egy férfi és egy nő szent kapcsolatával nyomuló pártvallás képviselője saját elhatározásból kétes erkölcsű honleányokkal közösül, és emiatt a pártja kivonja a forgalomból? Egyáltalán hogy jutottunk el odáig, hogy Borkai ma már szinte erkölcsi világítótoronynak tartja magát? Egy mások magánéletében vájkáló, mások életét politikai érdekből megkeserítő, a heteroszexuális család kizárólagosságát alkotmányba fércelő állampárt házasságtörő, prostituáltakkal hetyegő arca a jó példája az egészséges családnak? Ne bassza már meg.

Az említett Szájer József, aki az egész életét hazugságban élte le, akinek közel 60 évesen egy melegorgiáról menekülve, járványügyi szabályokat megszegve egy ereszcsatornán lecsúszás nyomán ért véget a pályafutása, és aki a minden magyar állampolgár számára kötelező erkölcsi és jogi kereteket meghatározó kirekesztő alaptörvényt megszövegezte, maradék, nem túl sok méltóságát őrizve legalább egy ideje kussol. Borkai azonban pofázik és mutatja a példát, és a lebukása után évekkel is emlékeztet arra, hogy milyen az a francos magyar életmód, amit a buziktól meg kell védeni. Hát igen. Ők így élnek, nekik a hűtlenségtől erősebb lesz a házasságuk, a kurvázás pedig egyenesen szétszakíthatatlanná teszi a kapcsolatukat. Igazi hősök, na. Hogy az ember bele kifordul. Akkor is, ha Varga Judit miniszterasszony válófélben lévő férjének új barátnőjéről posztolt fotóját esetleg nem is látta. Nem is kellett. Bőven elég, hogy Magyar Péter (is) a Jóistenre hivatkozott, aki becsapta a régi ajtót és kinyitott egy új ablakot előtte. Ők így élnek, és ők mutatják a példát. Még jóformán el sem váltak, de már meg is van az új asszonyka. Jól van akkor.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.