Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Állampapírt ne vegyetek! Atomháború lesz!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
RENDKÍVÜLI!!! ATOMCSAPÁSRA KÉSZÜLHET EGY ÚJABB ORSZÁG!!!

A minap, a szabadnapomon elindultam volna valami értelmeset vásárolni, de helyette jódtablettákat és vörösbort vettem (antialkoholista létemre, mert a cézium okozta sugárzást kissé visszaveti e nedű), meg az 112-öt hívogatom riadtan azóta is. Jó, nem. De ezt kellett volna tennem, ha komolyan veszem a NER-sajtót, márpedig sajnos NER-sajtót olvastam, meg is érdemlem. Nem légből kaptam, nem is a varázsgömbből jött a fenti, nagybetűvel írt baromság, és kivételesen még a propagandista nevét is odaírták a NER-hiszekegyet álmában is mormoló, hazugsággyáros Nógrádi Györggyel készült sajtónyilvános elmekórtani riport elejére. Ilyeneket, amiket ez a figura beszél, szerintem súlyos állapotban lévő emberek beszélnek, ezért ha komolyan venném, Flórát, a propagandistát, megkérdezném tőle, hogy van  még egy hónapom két ingatlantól megszabadulni, meg hogy szerinte mely, még nem tömegzsúfolt karibi ország a nyerő, mert menekülnék innen. Nem tehetek mást, mert jön az atomháború, és közeledik Európa vége. Szólok a barátaimnak is, akiknek van esetleg államkötvényben tartott pénzük, hogy felejtsék el, mert elértéktelenedett az állampapírjuk. Legalábbis, ha elhiszik azt a rengeteg pánikkeltő hazugságot, amit a a kormányoldal terjeszt a rabszolgái által, akik úgy rabok, hogy mások nem is lehetnek. A NER létezésük alfája és omegája, jólétük és ordító gazdagságuk alapja. Ebből is látszik, hogy miért fontos az újságírás, és miért hergel ellene a Fidesz- és NER-maffiahad.

Itt egy egyszerű történet, látszólag semmi köze Nógrádi Györgyhöz és a komplett elmebajhoz. Konrad német állampolgár, felesége és két fia van. Az egyik fia már az USA-ban tanul félig fizetős egyetemen, gazdasági vezetőképzőben. A kisebbik fiú is jó suliba járt, repülőgéptervezőnek tanult és Brazíliába megy, Sao Paulóba (ez itt kedvenc repülőgépgyáram rejtett reklámhelye). Konrad kamionsofőrként kezdte, az apja is az volt, a régi járművet eladták, majd két használt, újabb gépet vettek. Egyéni vállalkozóként egyszer csak arra gondolt, mi lenne, ha nemcsak egy társának tudna munkát adni, és jól megfizetni, hanem – ha már van egy renoméja – banki hitelből vesz két másik kocsit, a feleségével meg fuvarokat szervez, azaz inkább cégvezető lesz. Ebből a bank annyit látott, hogy kell neki kölcsön néhány új gépre. Meglett a bérelt lakásuk, még mindig az a kellemes kis ház, ahol – bár melózni kell érte, de – megvan mindenük, és ha netán valami gebasz van, az embereket el lehet bocsátani, a két használt verda árát félretenni, és ha közepesnél rosszabbul fut a szekér, a maradék lízinget négy másik verdával és melósokkal képes előteremteni. Ha kell, Konrad újra vezetni fog, és meg fognak tudni élni. De a szekér jól futott, a lakás is nagyobb és hetente bejárónő is van. Itt lenne az ideje szintet lépni: vehetnének két speciális vontatót meg három még speciálisabb trailert, mert közelben fellendült egy üzem, ahová ezekkel a járművekkel lehetne rendszeresen beszállítani. Konrad gondolkodik, tárgyal, az üzlet nem jön össze. Azonban eltelik még egy kis idő, a kitartó munkával nagyobb tőkét sikerül felhalmozni, ami az inflációt is felfogja, nem kevés, félmillió euró. Konrad újra tárgyal, négy különleges vontató kiszolgálhatja a beszállítás igényeit, de akkor neki erre kell fókuszálnia, ehhez garanciák is kellenek, meg új emberek, akik csak éjjel vezetik a kamionokat. Megvan a hitel, összejön az üzlet, sajtóhírek szerint az immár medencés házban éldegélő Konrad már azon gondolkodik, hogy a nagyobb házához állandó személyzet is kellene, aki a kertet, medencét, a lovakat karbantartja. Már tíznél több kamionnál tart, a fiainak megvan a magániskola, újabb speciális vontatójárművek kellenek, a sajtó szerint ez a vállalkozás tényleg gyarapodik. Mert miért is? Mert Soros ezt akarja? Meg a francot. Azért, mert az üzem jól működik. És azért működik jól, mert tervezhető az élet, mert kiszámíthatóak a körülmények, mert egy vállalkozó meg tud élni a munkájából, és az alkalmazottai is meg tudnak élni. Mert egy normális országban a politikai és gazdasági szereplők, hatóságok, képviselők, újságírók, szakemberek NEM BESZÉLHETNEK ŐRÜLTSÉGEKET. Egy normális országban az emberi érintkezés alapja nem a hazudozás. Konrad személy szerint sem ilyen ember, annak idején az első beszállítói szerződése a hitel-leasing miatt komoly kockázatot jelentett, de mivel egyenes ember volt, kapott garanciát arra, hogy a jövőjét stabilan kalkulálhassa.

Ezzel szemben van az őrültek országa, ahol az állampárt szolgálatában álló Origo nevű internetes förmedvény ilyen címekkel buzdít tömeges öngyilkosságra: ATOMCSAPÁSRA KÉSZÜLHET EGY ÚJABB ORSZÁG. Tehát ha őket elolvasom, már nem kell a jövő hónappal terveznem, nem kell a jövőmön gondolkodnom, elég azt a maradék kis időt élveznem, ami a körvonalazódó atomcsapásig hátra van, amire egy újabb ország készül. Ennek körülbelül annyi köze van a valósághoz, mint a Moszkva meghökkenését kivívó azon hazug kinyilatkoztatása a NER istenének, miszerint az EU békefenntartókat küldene Ukrajnába. Ez agymosó atomelit, a fideszes horda. Csak tudnám, hogy a sok haszonélvezője ennek a korrupt rezsimnek, azok, akik ezeknek hisznek, miért gyarapítják most is a vagyonukat a harmadik világháború kellős közepén? Az agymosott propagandacselédek értelmezik, szájba rágják az agyrémet. Az elvetemült hisztériakeltő hajlamuk, az ebben tobzódó örömük pusztító, nemzetgyilkos. Ahogy magyarázzák a nettó baromságot, ami egy ilyen Nógrádi-félétől kitelik. Jelige: hülyítünk, hazudunk, és ti élvezitek. Gondoljunk bele egy ilyen újabb ország készül atomcsapásra típusú hírre egy brit vagy francia lapban. Annyira abszurd, hogy elképzelhetetlen.

Nem úgy Orbán országában, amely a NER agymosodájának köszönhetően egy kezelhetetlenné vált, tudatmódosult ország lett. Nem is annyira klinikai eset, mint szimplán a gonosz agyrém országa. Elemezni lehet, de a betegség már aligha gyógyítható. Tehát. Ha a Nógrádi György nevű rezsimszolga tényként beszél arról, hogy már csak egy ukrán támadást tud finanszírozni Európa, akkor kitépem a pénzemet a bankból, és irány a karibi térség! Bár nem iszom, de előtte azért jól hazavágom magam, bemindenezek, akkor hátha hamarabb vége ennek az egésznek. Annak, hogy ezek az erkölcstelen, ki miben lehet hülyébb vetélkedőt túltoló aberráltak és szócsöveik megállás nélkül az undorító becstelenség gödrének legaljáról ordibálnak felénk.

Annak a kormánynak, amely képes ezt a pánikkeltő pszichózist életben tartani, amely közben arra is alkalmatlan, hogy az uniós forrásokat hazahozza, amely uniós források azért nem érkeznek, mert a korrupt önkényuralom ezt így intézte, annak le kell mondania, mert az nem kormány. De semmiképpen nem alkalmas kormány. Már tegnap is késő lett volna. Egyébként pedig a sajtó fegyver. Jelen esetben a hisztériakeltés, a hazudozás, a gerinctelenség, az áltudomány, az összeesküvés meg a rémhír terjesztésének fegyvere, aminek a nemzet halála lesz a vége. Innen nincs nagyon tovább.

Karakó Tamás

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.