Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amúgy pedig nem csak az uniónak nem tetszik ez a legalja szemétség, de például nekem sem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt kívánok mindenkinek! Tegnap, azaz hétfőn Orbán Viktor megünnepelte önmagát. Akkor volt a szülinapja az újabb kétharmadnak, amit ezek szerint mostantól – ha még nem is lesz mindjárt nemzeti ünnep, bár ki tudja, mit hoz a jövő – meg fogunk ünnepelni minden esztendőben. Az Origo is felkapta (megkapta) a hírt, Egy éve szavaztak óriási többségben az emberek a Fideszre és mondtak nemet a háborúra címmel. És mennyire igaza lett az óriási többségnek! Van Fidesz? Van hát! Van háború? Az is van, de nem itt, hanem Ukrajnában. Arra mondjuk egy éve sem volt esély, hogy átjön ide, most sincs rá esély – hiszen azzal Oroszország mozgósítaná a NATO teljes haderejét, ezt aligha engedik meg maguknak, de szerintem még Putyinnak sem engedik meg -, de ezt nem kell tudni a híveknek. Elég azt tudni, hogy Orbán Viktor megvédte őket mindentől. Megint. Az Origo cifrázta is egy kicsit, nehogy elfeledjék a hívek, mit köszönhetnek a vallási fundamentalista szélsőjobb oldalnak:

Marakodás és háború, erről szólna a baloldali kormányzás

AZ INFLÁCIÓT GERJESZTŐ KORLÁTOZÓ INTÉZKEDÉSEK HATÁSAIVAL SZEMBEN ÉREZHETŐ SEGÍTSÉGET JELENTETT AZ ÁRSTOPOK RENDSZERE ÉS A REZSIVÉDELEM ÁTLAGFOGYASZTÁSIG TERJEDŐ FENNTARTÁSA, MELYNEK KÖSZÖNHETŐEN A HÁZTARTÁSOK 80 SZÁZALÉKA TELJES MÉRTÉKBEN A CSÖKKENTETT ÁRON JUT GÁZHOZ, 65 SZÁZALÉKUK PEDIG VILLAMOS ENERGIÁHOZ IS.

És egy kis jövőkutatás, mert az mindig kell:

Pellengérre állítaná a hazánkat a Bizottság a magyar emberek gyerekszeretete és békevágya miatt

Egy éve 3,7 millióan álltak ki a gyermekvédelem ügye mellett az erről szóló népszavazáson.

Haladjunk sorban. Nincsen köze az uniós pénzek visszatartásának a mimagyarok mindent elsöprő békevágyához. Ahhoz annál inkább, hogy a kormány sikeresen leépítette a jogállamot, és úgy lopják az uniós forrásokat, mintha nem lenne holnap. A legszebb az egészben, ha rajtuk múlik, és tovább folytatják ezt, valóban nem lesz holnap. Legalábbis nekünk nem lesz. Az Orbán, Matolcsy, Rogán és még pár pereputtynak lesz, nekünk biztosan nem. Ama bizonyos népszavazás pedig eredménytelen és érvénytelen lett, ebből következik, hogy semmihez nem lehet hivatkozási alap. Amúgy pedig nem az a baja senkinek, hogy a gyermekeiket védik a fideszesek, hanem az, hogy következetesen és tudatosan összemossa a pártpropaganda a homoszexualitást a pedofíliával. Ameddig az első egy természetes, bár nem túlságosan gyakori állapot, senkit nem veszélyeztet, semmi baj nincsen vele, pusztán arról van szó, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, így választ párt magának, addig a pedofília súlyos bűncselekmény, melyet beteg emberek követnek el kiskorúak sérelmére. Iszonyúan aljas és kártékony dolog a kettőt összemosni, gyűlöletet kelteni ártalmatlan emberek iránt csak azért, hogy a leghülyébb, beszáradt agyú, csak a gyűlölet nyelvén beszélő, kizárólag a saját kanosságára büszke barom is a Fideszre szavazzon. Ez ellen tiltakozik az unió, erről hazudik a kormány.

Amúgy pedig nem csak az uniónak nem tetszik ez a legalja szemétség, de például nekem sem. Pedig én teljesen magyar vagyok, szeretem az országomat, imádom a magyar nyelvet, a hazámat, az itt élő embereket. Pontosan ezért gyűlölöm azt, amit a kormánypárt tesz vele. Akkor is így van ez, ha Bayer Zsolt felszabadultan veri bele a … az ellenzéki pártokba, és harsányan csapkodja a gacsos térdeit, mert már háromnegyeddel nyernének, az ellenzéket pedig elviszi az ördög, hozzá nem szagolhatnak a hatalomhoz, bele nem ugathatnak semmibe. Győzelmi jelentés ez, annak kihirdetése, hogy senki nem szegülhet szembe az ő akaratukkal, mert övék a hatalom, a dicsőség, és persze a pénz. Az ország felének tudatos, nyílt eltaposása, az ország másik felének szándékos elbutítása és becsapása a büdös életben nem fog sem fejlődést, sem boldog országot szülni. Amikor valaki elnyom valakit, az diktatúra. Diktatúrában pedig csak az érzi jól magát, akinek eleve torz a lelke, aki szeret mások kárára jól járni, aki élvezi, ha belerúghat a másikba, aki szánalmas szar saját erejéből, ezért kapaszkodik a hatalomba, hogy valakinek tűnjön. Bayer és harcostársai soha nem dőlhetnek hátra, nem élvezhetik szolgálatuk gyümölcsét, mert valahol bent, szolgalelkük legmélyén maguk is tudják, hogy nincsen mivel dicsekedni, és egyszer el kell majd számolni a szajréval és a rombolással. Ahogy a cápának úsznia kell az életbenmaradásért, mert máshogyan megfullad, úgy a diktatúra kiszolgálóinak is harcolniuk kell, soha nem nyughatnak, nem pihenhetnek meg. Nem ébredhetnek mosolyogva, nem mehetnek ki a tavaszi napfénybe. Ahogy Orbán is csak külföldön mer sétálni az asszonnyal, étterembe menni ezer testőr nélkül, úgy a többi is testőrrel, ajtótól autóig, autótól repülőgépig kísérgetett rab a saját hazájában. Nem tudom, Bayer hogy éli a napjait, de alig hiszem, hogy biztonságban érzi magát, hogy végig mer sétálni az utcán, be mer ülni egy moziba, cukrászdába, étterembe, ha az nem valamelyik NER-lovagé, ahová a saját fajtája járkál. Nem azért gondolom, hogy retteg, mert valóban bármi veszély fenyegetné, hanem azért, mert valahol mélyen, legbelül tudja ő is, hogy szar ez az egész, amit az országgal és annak lakóival tettek, és ennek következményei lesznek, amit nem kerülhet el ő sem, más sem. Mordor nem az ő értelmezése szerinti ellenzéki térfélen van, Mordor az ő és elvtársai lelkében van. Hurcolják magukkal, nem szabadulhatnak tőle, ezért látják folyvást. Hozzájuk tartozik, lényük része. Pocsék egy élet lehet.

Végezetül nézegessünk – és hallgassunk – nyuggereket. Konkrétan a most 75 éves Brian Johnson és a 73 éves Billy Joel produkcióján ámuljunk egy kicsit. Aztamindenit neki. Még akkor is, ha a felvétel idején mindössze 66 és 64 évesek voltak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.