Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


8. nap

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Teremtés Könyvének titkos változata szerint, miután az Úr kipihente magát, a 8. napon megszemlélé vala a teremtett világot, különösen a teremtés koronájának szánt emberi lényeket és látá, hogy ez így még sem lesz igazán jó, hiszen ezek egyfolytában ölik egymást és folyamatosan háborúskodni fognak. Gyorsan el is törölt korán reggel szinte mindent egy jó kis özönvízzel, majd újabb kinyilatkoztatásra szánta el magát legott és mondá: Legyen Béke!

Sajnos, ezt csak nagyon kevesen hallották meg. Az ismert történelem során szinte alig akadt rá példa. Nyilván nem véletlen, hogy az pár ember, aki valamit meghallott ebből, az az Úrnak leginkább kedves és általa kiválasztott népéből származott. Nem, nem a zsidó népre gondolok, azt csak ők hiszik, hogy ők lettek kiválasztva. Az első ember, aki meghallotta a kinyilatkoztatást feltehetően Attila volt, aki mellékállásban Isten ostoraként is szolgált, és miután letarolta a Nyugat-Római Birodalmat, végül megkímélte Róma Püspökét és nem égette fel Rómát, ámde meghagyta neki, hogy most aztán viszont legyen béke.

Feltehetően Álmos fejedelem is hallhatta az Úr szavát, még ha csak álmában is, mert ugyebár egyesítette a civakodó törzseket, ezzel hivatalosan is megalakultunk mimagyarok, és ezzel a mozdulattal gyorsan elfoglaltuk az igazi Szentföldet, azaz a Kárpátok medencéjét, ami egyébként járt nekünk. Sajnos a béke nem jött el rögtön, azt majd csak Szent István hozza el, miután – nyilván a béke nevében – kiirtotta a saját rokonságát.

Négyes számú Bélánk, aki csak a kettes számot kaphatta államalapítóként nyilvánvalóan hallott a békére való felhívásról, hiszen miután hosszú évekig harcolt saját apja ellen, majd végre fejére illeszthette a koronát, rögtön békét akart mindenkivel. Rossz nyelvek szerint Batu Kán levelet írt neki, kedves rokon címzéssel, hogy ő igazán nem akar velünk háborúzni, viszont mennyivel jobb lenne, ha inkább csatlakoznánk és együtt koncolnák fel Európát. Béla nyilván értékelte a békejobbot, de azért biztos, ami tuti, megkérdezte a Pápát, hogy Őszentsége mit gondol minderről, aki persze szintén békét akart, de kénytelen volt megírni Bélának, hogy ezúttal muszáj harcolnia és megállítania a tatárokat, így hát szegény Bélánk kénytelen volt háborúzni, pedig mindent megpróbált, hogy rábeszélje Batut, hogy inkább legyen béke.

Mátyás királyunk szinte biztosan meghallotta az isteni adást, hiszen apjával ellentétben ő nem akart harcolni már a törökkel, ellenben apjától örökölt ambíciója afelé hajtotta, hogy legalább Európában békét teremtsen. Konkrétan ezért küzdött, harcolt és háborúzott egész életében, hogy ezt a célt megvalósítsa, mármint hogy német-római császár lehessen. 

(Itt egy kis kitérőre kényszerülök, mert meg kell kérdeznem, hogy feltűnt-e már valakinek, hogy mennyi párhuzam van OV és Mátyás királyunk között (feltehetően Mátyás OV példaképe, nem véletlenül kerültek OV vonásai az ezresre). Lássuk akkor: mindketten senkiházi jöttmentek, akik pusztán atyai mintáikat követve, óriási ambíció által hajtva törekedtek – az egyik még most is – egyre nagyobb hatalomra, persze teljesen öncélúan. Feltehető, mindez gyerekkori sérelmek kompenzációja, azaz egyiknek sem sikerült a felnőtté válás. Mindkettőnek remek PR-ja volt/van, ezért sokaknak fel se tűnt, hogy uralkodásuk során mindketten teljesen kifosztották és megnyomorították az országot. Mindketten új arisztokráciát teremtettek a saját embereikből. Mátyásnak az is számított, hogy az apja kinyírta az ősi családok sarjait a sok felesleges háborúskodása során, viszont mindkettejüknek ugyanúgy muszáj volt jutalmazniuk a saját támogatóikat és azok családtagjait. Mindketten elérhetetlen illúziókba ringatták magukat, ami Európa leuralását illeti, stb. Ebből egyértelműen következik, hogy Mátyás mintájára, OV távoztával is majd üres államkassza, kizsigerelt ország marad.)

Ezek után még mimagyarok is hosszú időre elvesztettük a fonalat. Biztos a Habsburgok miatt. Mostanra azonban kiderült, hogy Petőfi és a 48-asok, sőt az 56-osok is csak békét akartak. Hála Istennek a 20. század második felében megszületett minden idők békeharcosainak legbékébbharcosabbja, a mi Szent Orbán Jézus Viktorunk, aki minden méltatlan támadással és ellenszéllel szemben is, egyre csak küzd a világbékéért. Áldásos tevékenységének hála egyre többen ismerik fel a béke szükségességét, csak a rend kedvéért említek pár nevet: Vlagyimir Putyin, Kim Dzsong Un, Hszi Csin-ping, Donald Trump, stb.

Remélem, hamarosan tényleg eljön a béke, hiszen vélhetőleg a 8. nap végéhez közelítünk. Nyilván vannak olyanok, akiknek elég a hit, illetve vannak olyanok is, akik – mint én – érteni és látni és szeretnék a konkrét tervet, koncepciót. Ezért megkísérlem felvázolni, mi is lehet a mesterterv. Először is nem a legjobban indult az egész, de persze ez Putyin hibája. Orbán nyilvánvalóan megüzente Vlagyimirnak a nagy asztal másik végéről, hogy békét kell csinálni. Valójában ez ösztönözhette Putyint a különleges művelet beindítására, de elcseszte, mert nem sikerült pár nap alatt elfoglalni Ukrajnát. Na ezután kezdte el a háborút a Nyugat. Vagy az már 2014-ben volt? Bocs, ezt mindig keverem. A lényeg, hogy elő kellett venni a B-tervet, azaz … bocs megint, jut eszembe, OV azt mondta nincs B-terv. Szóval akkor újra kellett alkotni a stratégiát. Ezért van az, hogy most ki kell bekkelni a következő másfél-két évet valahogy, hacsak addig Ukrajna fel nem adja a háborúskodást. Még OV is tudja, hogy ez nem lesz könnyű. Nem baj, addig is harcolunk az infláció, a migránsok, a hazaárulók, Brüsszel meg az LMBTQ ellen. De aztán megválasztják Trumpot, aki rögtön békét köt Putyinnal és mindenkivel.

Milyen következmények várhatóak? Nos, Trump lemond Európáról, nem szállít többé se energiát, se semmit, ezzel az Unió gazdaságilag összeomlik. Trump cserébe megkapja Latin-Amerikát, illetve időt kap arra, hogy az USA-ban is berendezze az illiberális demokráciát. Putyin megkapja Ukrajnát, illetve a Baltikumot, akik önként csatlakoznak majd Oroszországhoz, mivel más választásuk nem lesz. Ugyanez vár az összes volt szovjet területre is, beleértve Romániát, Csehországot, Lengyelországot és Kelet-Németországot. Kína megkapja Tajvant és Dél-Kelet-Ázsiát, Korea ismét egyesülhet, megalakul a Muszlim világszövetség, Erdogan vezetésével, elsöprik Izraelt, és területeket kapnak Indiától, aki elszigetelődik, csakúgy, mint Ausztrália, Új-Zéland, Japán, Kanada, Skandinávia és Anglia. Afrika túlnyomórészt már így is Kína gazdasági gyarmata, tehát az is marad.

Hogy velünk mi lesz? Természetesen visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeinket, Európa számára pedig az egyetlen kiút az lesz, hogy elfogadják OV-t az Unió örökös elnökének (a Mátyási álom megvalósulása), és ő majd cserébe megszerzi az olcsó orosz energiát, és akkor Európa ismét működhet, ezúttal már keresztény életberendezkedés szerint.

Hát így fog megvalósulni a világbéke. S lőn 8. nap este, és az Úr látá, hogy ez így jó.

CHF. Scarface

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.