Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Egy lókupec piaci sikertelenségéből gyártanak mércét a sikernek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Minden ország  történelmében voltak idők, amikor rossz volt ott élni. Ez igaz. Mindig változik a világ, ez a kellemesnek hangzó közhely is igaz, bármennyire is semmitmondó.

Emberi értékekkel és erkölcsi alapvetésekkel teljesen szembefordult, jó esetben közöny, rosszabb esetben megvetés tárgyává vált a hazám. Magukat a világ irányítóinak képzelő, mindent mindenkinél jobban tudó bérnyaloncok, gerinc és jellem nélkül vicsorgó üresfejű senkik zombi vidámparkja lett az ország, és elsüllyedni látszik valami megmagyarázhatatlan, átokszülte összeesküvéshalmazban. És az a durva, hogy e nemzetnek nehezen nevezhető nemzet sírját majd nem együttérzők, hanem röhögőgörcsben kitörők veszik majd körül. Mert egy nép úgy döntött, hogy mindenféle külső kényszer és megszálló hatalom hiányában saját agyrémeinek és bizonyos jól adagolt szélsőséges összeesküvés-elméleteknek a szaros vödrébe dugja fejét, és élvezi a szellemi fekáliát, ami körülveszi. Be kell látni, hogy a társadalom jelentős része ebben leli örömét, így él, és semmit sem hajlandó ezen változtatni.

Olyan ez az ország, amelyben a piacnak nevezett ürülékhalmaz – bár elviekben és nyomokban kapitalizmust is tartalmaz – egyszerűen nem reagál piaci folyamatokra. Bérnyalonc huhogók, kormánypárti propagandát szajkózó önkívületi senkik olyan szalagcímeket engednek meg maguknak harmadik és kilencvenhetedik világháborúkról, hogy ha ezekhez csak hasonlókat valaki megjelentetne New Yorkban egy magára valamit is adó médiaorgánumban, már Sanghajban sem élne bróker, mert mind kiugrott volna az irodák 30. emeletének ablakán, sőt. Ember se lenne, aki eltemetné őket, mert már mindennek vége lenne. De huhog tovább a mindent megmagyarázó, a fekáliát aranynak hazudó kormánypárti mocsokhenger, észt, szellemet, erkölcsöt és mindent maga alá gyűr, ami egykor emberek, főleg gondolkodó emberek keze nyomát és tevékenységét jellemezte.

Ha ezt az egészet nem a napi politikai történéseken felülemelkedve nézzük: milyen nép az, amelyik magából egy ilyen hisztérikusan szélsőjobboldali, összeesküvéseket gyártó, a Fideszből és a KDNP-ből álló silány felhozatalt tudott kitermelni, mint sikeres politikai terméket? Ha tükörbe nézünk, ha tükörbe néznénk, akkor ezt látnánk: ez a mérgező, pusztító fekáliaörvény és -kavalkád az egyetlen sikeres politikai termékünk a rendszerváltás óta. Az egyetlen párt(szövetség) amely a leghosszabb ideig volt/van hatalmon, amely zsinórban négyszer kétharmados többséget szerezve került hatalomra, és amely a nép szerint állítólag a legsikeresebb válaszokat volt képes adni a népnek.

Lehet hozzájuk idomulni, lehet imádni őket, lehet rajongani értük és lehet az unortodox agyrémeiknek megfelelő ostobaságokat cselekedni a kottájukból. Mert bizonyos testrészek tisztítására ott a bidé, a kád, a zuhany… Na de fejen állva zuhanyozni? Persze az is egy módszer, ízlés dolga, de valószínűleg de jó ideig azért szaros marad az ember. Pont olyan szaros, mint a párt és a kormány kútmérgezői. Végigolvastam egy listát, amely egyetemi tanárok, televíziós személyiségek, prédikátorok, celebek neveit tartalmazta, akik Putyin zsoldjában állva keverik a szart a világban. Egy magyar név sincs rajta. Ha jól értem, ezek ingyen, elvből, kvázi ingyen nácik.

Ezt a förtelmes háborút is bagatellizálják, minden létező propagandatrükköt bevetnek, nem tudom, meddig kell még a Birnbaum által megálmodott erős Izraelnek erősödnie, és nekünk meddig kell az ő mérgezett propagandakottáját elviselnünk, de az tény, hogy Izraelben egy nemzet él, amelyik nem akar olyan lenni, mint a magyar. Több százezren vannak az utcán minden nap az igazságszolgáltatás politikai gúzsba kötése ellen tiltakozva, miközben olyan elitalakulatok kiváló katonái tagadják meg szolgálatot, sőt, tartalékos tisztek és katonák is (minden tiszteletem a Givati hadosztálynak), amelyekhez tartozni kiváltság. Mindezt a fideszes gógyi szerint el kell ítélni, mert élő embert nem borzaszthat el, hogy a legfelsőbb bíróság ítéleteit felülírhatja, megváltoztathatja Orbán Viktor haverja a korrupcióban, Benjamin Netanjahu. Igen, Izraelben egy nemzet él, ezért is vannak az utcán, és rendőrparancsnokok mennek a munkaügyi központokba segélyért, miután megírták a felmondásukat. Mert egy nemzetnek van álma és karaktere, és abba az Orbánjahu-féle hatalomgyakorlás nem fér bele, nem opció.

Közben én, a NER alattvaló-jobbágy-gyapotszedő kis fogaskereke megtudhattam a mindent látó Schmidt Máriától, konkrétan a Bayer-showból, hogy a szaúdi király találkozott a kínai császárral. Nem tudtam, hogy ennyire nagy spiritiszta ez a nő, nem tudtam, hogy őfelsége a szaúdi uralkodó elhunyt, és a túlvilágon Ce-hszi kínai császárnéval is összefutott, mert ez csak így lehetséges. De az is csak ebben a szellemileg megnyomorított diktatúrában kifizetődő gyomorforgató gusztustalanság által jöhetett létre, hogy a Terror Háza Múzeumot egy önkényuralmat éltető, mindent látó szempár vezeti. Az se fordulhat elő sehol máshol – az őrültekházát kivéve -, hogy a békéről, a világbékéről szóló nyilatkozatról szavaz a békepárti izomhenger, azaz a parlamentnek nevezett gépezet, miközben az egyik kormánytag egy bármire képes pszichopata vigyorgását produkálja szüntelen. Külügyseft miniszterünk konkrétan ezt teszi. Én úgy tudom, hogy a pszichopata alattomosan, előre megfontoltan, tettének súlyát ismerve örömmel árt, míg a szociopata fejlődési zavara miatt hirtelen dühkitörése miatt árt. Nem szándékosan, hanem dühtől vezérelve. Nekem úgy tűnik, hogy ezek a lények pszichopata tüneteket produkálnak. Csináltak egy országot önmaguknak, rengeteg a pénzük, a hatalmuk töretlen, a mindent némán tűrő nép meg imádja őket. Magyarázzák a tutit, két buzizás között nyomnak egy retkes cigányozást, egy prosti Brüsszelt, kurva Uniót, meg izé ukránokat. Közben egy beszámíthatatlan lókupec piaci sikertelenségéből gyártanak mércét a sikernek. Erasmus nuku, uniós források nuku és közben a NATO-szövetségeseink és az uniós tagtársaink ellen politizálunk. Az ellenségeinket dicsőítjük. Olyan, mintha Jézus orbitális qrva istenezve káromkodna folyton, és a gyilkoljátok le a kisdedeket lenne az egyik szálló igéje.

Igen, szerintem ezzé lett az ország. Egy ocsmány, rongyos hazugsághalmazzá. A svéd királyság (amely pár száz éves semlegességét 2022 óta kész feladni, amelynek hadiipara konkurencia sok országnak, a törökök ettől is tartanak szerintem) valamint a csodálatos, szintén kiváló hadiiparral rendelkező Finnország is kapott már több időpontot arra nézvést, hogy a NATO árulója mikor óhajtja végre megszavazni tagfelvételét. Van egy tippem: szerintem soha. Ahogy a háborús bűnökkel vádolt orosz diktátort elítélő nyilatkozatot is megakadályozták, ahogy az iráni gyerekgyilkos rezsimet is körbenyalták, hát hiszen bármely tetszőleges diktátor csak a kedvencünk lehet, ez így logikus. Ezek a lények az ártás által okozott eufóriáért ártanak, és élvezik. Naná, hogy ettől lesz jobb minden a világon és pláne Magyarországon. A nép pedig, amely gondolkodni és cselekedni nem annyira tud, ám imádja az ártást, a bántást, mi mást tehetne? Élvezi Bogár László és sok más  Kossuth-díjas, lovagkeresztes gyűlölködő összeesküvés-elméleteit, és meg van győződve róla, hogy ettől egyre jobb lesz neki.

Kivárom majd valahol azt, amikor már minden NER-lovagok leglovabbika annyit tud csak mondani, hogy bögyörőőőő. Persze majd azt is elemzik, értelmezik, de senki sem meri elmondani a hatvanpusztai kis családi birtok fénylő csillagának, mekkora egy hülye vagy. Pedig ez a helyzet: gyáva népnek nincs hazája, az csak kutyának kutyája. Mindeközben úgy vagyunk egy katonai szövetség tagjai, hogy annak ellenségeivel szerelmeskedünk, velük csókolózunk szüntelen, örömben és mámorban fetrengve. Szánalomra se méltó egy ország lettünk. Szívesen megkérdezném a norvég, a francia, az olasz, a szlovén, a kanadai, a brit, a francia vagy éppen a román szövetséges katonát: te szeretnél egy téged ellenségként kezelő, áruló nemzetért meghalni egy csatatéren? Sejtem, hogy mi lenne a válaszuk. És sajnos ezt is érdemelnénk. Mást nem.

Karakó Tamás

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.