Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hisztis miniszter kikéri magának

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kellemesen szeleses-zimankósos-majdmindjártittatavaszegyszercsak kedd reggelt kívánok mindenkinek! Aki nem kéri, adja vissza a ruhatárban. Semjén Zsolt felavatta Mohácson a busókat, akik így már vidáman űzhetik a telet. Én azért a helyükben nem lennék túlságosan nyugodt, franc tudja, Orbán Viktor legnagyobb rajongója mennyire vonzódik az alkoholtartalmú italokhoz. Hogy a fegyverrel való durrogtatáshoz nagyon, azt már tudjuk. Ha ez a két elem kombinálódik, a legrémesebben vicsorgó is hamar elkezdhet hasonlítani egy fürjhöz vagy zebrához, amit feltétlenül le kell mészárolni, ki kell tömni, aztán meg is van a baj. Mire észbe kapnak, már egy helikopterhez csomózva lógnak a levegőből.

Eltrappoltam az Origóra, mert ameddig nem figyeltem elég éberen, a nyolcaska felszámolta magát, és átköltözött a másik pártplatformra. Azt kellett tapasztalnom, hogy sehol nem lelem az egykori Soros György ellenzékét, pedig figyelmesen bogarásztam Schobert Norbiék bizarr szerelésétől Vasváry Vivien újabb esküvőjéig. Norbiék semmiféle ruhája, kijelentése vagy bármi egyebe nem érdekel, azt sem tudtam, hogy Vasváry Viviennek már volt esküvője, ahogyan azt sem tudom a mai napig, hogy kicsoda Vasváry Vivien. Egy dologra azért rájöttem közben. Kimondottan a fideszes mocsármédia tartja életben ezeket a nulla hozzáadott értékkel ékes celebeket. Már csak azt kellene tudni, hogy mi a fenéért. De legalább a szorgalmam meghozta gyümölcsét, ráleltem a nyolcaskára. Felül a füleknél, a Táfelspicc és az Egyéb között kell őket keresni. Mindjárt mohón rá is kattintottam, az első, ami szembe jött:

A gender tekintetében is nyomás alatt állunk. A pedofília ügye, ami a beszéd végén hangzott el, az azt jelenti, hogy ebben is állást kell foglalnunk és ellen kell állni – mondta a 888 érdeklődésére G. Fodor Gábor, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédére reagálva. (Origo)

Nem a téma érdekes, az hótugyanaz mindig. Hanem hogy interjút adott a 888.-nak a főszerkesztő, vagy ezek szerint volt főszerkesztő. Jó nehéz lehetett összehozni, kétségem sincs. :D:D:D. Közben meg Varga Judit hisztirohamot kapott:

Brüsszeli bohózattal indul a hétfő❗️
➡️ A mai napon érkezik hazánkba az európai baloldal politikai céljait kiszolgáló PEGA-bizottság, akik tőlem is találkozót kértek, azonban uniós ügyekért felelős miniszterként kénytelen vagyok visszautasítani a felkérésüket.
📌 Ugyanis az Európai Unió működéséről szóló szerződés 4. cikkének (2) bekezdésével összhangban a nemzetbiztonság továbbra is kizárólagosan a tagállamok hatáskörébe tartozik. A PEGA-bizottság mandátuma azonban veszélyesen túlterjeszkedik az uniós és az intézményi hatáskörökön, ezt az Európai Bizottság vonatkozó nyilatkozatai is megerősítik.
❌ A magyar kormány ellenzi az ilyen jellegű gyakorlatokat, ezért a jogállamiság védelme érdekében nem járulunk hozzá a PEGA-bizottsággal való együttműködéshez.
❗️Mindezek miatt nem áll módomban a küldöttséggel találkozni. Nem kívánunk asszisztálni a magyar és európai baloldal Soros-dollárokból támogatott performanszához. (Facebook/Varga Judit)

Ez egészen parádés. Az egyik fideszes EP képviselő lehülyézi a képviselőtársait, a magyar miniszter pedig bohózatnak nevezi azt, hogy egy bizottság meg kívánja őt hallgatni. Toppangatás, hajrázás és fejhangon cirkuszolás közben lemaradt a lényeg: nem Soros György kíváncsiskodott itt, hanem az Európai Unió Pegasus-ügy felderítésével megbízott bizottsága. Cipruson és Görögországban fogadták a bizottságot, Juci miniszter azonban nem. A legszebb az egészben, hogy azt a bizonyos kémszoftvert állítólag csak kormányzati szerv vásárolhatta meg – az eladó állította ezt -, nyilván használni sem tudta más. A lehallgatási engedélyeket Varga Juditnak kellett volna aláírnia, de ő ezt a lehetőséget áttestálta arra a Völner Pálra, aki mára az egyik fő gyanúsítottja az ország (eddigi) legdurvább korrupciós botrányában. Hát, ha valamikor indokolt az önérzetes károgás, az nem most van. A legtöbb bűnöző nagyon szeret a törvénnyel takarózni, de azért ez nekik sem mindig jön össze. Abban igaza van Vargának, hogy nagyon súlyos nemzetbiztonsági ügyről van szó. Csak más módon, mint ahogy azt ő igyekszik elhinteni. Szerintem legalábbis a kérdés konkrétan az, hogy a nemzet biztonságban van-e a saját kormányától? Ez a kemény, nem nagyapám sarka.

Ha már uniózunk. Navracsics Tibor megint előkeveredett valahonnan, és mindenkit megnyugtatott. Szerinte még a nyáron talán majd egyszercsak pontot tudnak tenni a magyar-uniós vita végére, és aztán már csak a pénzt kell várni. Ezt a prognózist nagyjából 2-3 havonta szokta ő újragondolni, de az előzőt mindig elfelejti. Tavaly év végére vártuk a dolgot, januárban márciusra, most a nyárra. Gondolom nyáron majd őszre és így a végtelenségig. Mondjuk, ha a birkáiknak ez így megfelel, engem aztán tényleg nem zavar. Azt a pénzt legalább nem tudják ellopni, ami nincs itt. Vagy ha el tudják, az már megtörtént.

Jó ébredezést, nagyon szép napot kívánok mindenkinek! Ilyen kormánnyal a vezetőülésben nem is lehet más.