Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak a csúti legyen boldog, a többi nem számít

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép szombat reggelt kívánok mindenkinek! Ha valaki nem érti, miért ilyen lepusztult ez az ország, bátran nézzen bele bármelyik pártmédián futó bármelyik beszélgetős műsorba. Akiket ott lát, azok a kormány szellemi holdudvarát, annak is a krémjét képviselik. Na, ha ilyen a Fidesz elitje, milyen lehet az átlag? Pont olyan. Nem állítom, hogy kiemelkedik ebből a díszes koszorúból Bencsik András, mert nem, teljesen illik oda, a helyén van. Most az jutott neki az eszébe, hogy kellene csinálni – és mindjárt magára is vállalta a feladatot – egy civil szervezetet a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó embereknek. Mert meg kell védeni magukat a normális, homoszexuális, természetes ösztönű, de a saját nemükhöz vonzódó emberektől. Ugyanis a homoszexualitás éppen annyi ideje létezik, mint a heteroszexualitás, embernél, állatnál egyaránt előfordul, tehát teljesen természetes és normális jelenség. Mindössze az van, hogy nagyságrendekkel több heteroszexuális ember él a bolygón, tehát Bencsik a túlnyomó többséget óhajtja megvédeni egy apró kisebbségtől. És ez még nem is a vége, mert Demeter Szilárd is megszólala – a kultúra apostola, de legalábbis pénztárosa -, aki nagyon humánusan és toleránsan úgy vélekedett, hogy nyugodtan legyen meleg, aki akar, de otthon, a négy fal között. Mert ő nem kíváncsi rá, ő szereti a feleségét, imádja a gyerekét és szeretne további utódokat. Engem pedig egyáltalán nem érdekel Demeter Szilárd nemi élete sem (senki másé sem), szeresse ő nyugodtan a feleségét a négy fal között, és ne ossza meg velem a vágyait. Ha lenne arrafelé egyetlen normális figura, neki elmondanám, hogy az LMBT emberek azért tűnnek túlmozgásosnak a többségi társadalomban, mert szeretnék ugyanazokat a jogokat, amik a többségi társadalom bármelyik tagja számára annyira természetesek, hogy észre sem veszik. Demeter Szilárd házasodhatott? Nevelhet gyereket? Sétálhat kézenfogva a feleségével? Egymásra mosolyoghatnak az utcán? Beülhetnek egy étterembe, nevethetnek egymásra, összebújhatnak egy ölelésre? Mehetnek együtt moziba? Mesélhetnek a munkahelyükön az otthoni dolgokról? Bármelyik ténykedésük közben fenyegeti őket az a veszély, hogy beszólogatnak, beléjük kötnek, verbálisan vagy fizikailag bántalmazzák őket, gúnyosan kiröhögik, megalázzák? Nincsen több kérdésem. Bencsik pedig egészen nyugodtan csináljon olyan civil szervezetet, amilyet csak akar. Saját pénzből és az önkéntes tagok pénzéből. Szigorúan csak abból.

Szijjártó Péter megtalálta az orvosságot a brüsszeli szankciós-vírus ellen. Persze nyilván nem ő, kötve hiszem, hogy felsőbb parancs nélkül akár azt is megtalálná, ami egyidős vele. Most az van, hogy beruházunk. Mármint mi, idióta haszonállatok, akiknek az a mániájuk, hogy félanalfabéta gázszerelőkön és susogós melegítőben csapkodó bányatulajdonosokon keresztül éljük az életünket, zabáljuk a libasültet, fűtjük a medencét. Szóval mi ezennel életünket, vérünket, de főként pénzünket ajánljuk azért, hogy Debrecenben még a tervezettnél is nagyobb BMW gyár épüljön. Mert mi azt szeretjük nagyon, tízmilliárdokért néhány száz munkahelyet venni. Ötszáz munkahelyet, darabonként 27 millió forintért. Ha szerencsénk van – és miért is ne lenne? – munkaerő nem lesz, de nem gond, majd importálunk a világ túlsó feléből. Szar is lenne, ha azt a rengeteg pénzt, amit multik támogatására szór el a kormány, netán hasznosan költenék el. Oktatásra például. Vagy magyar vállalkozások támogatására. Sőt, még csak nem is kellene vissza nem térítendő támogatás, az is nagy segítség lenne, ha mondjuk az első három évben nem adóztatnák rommá a vállalkozásokat, vállalkozókat. Hogy meg tudjanak erősödni. Francokat! Az oktatásból vagy a magyar vállalkozások segítéséből ki osztana vissza, kinek és hogyan? És az a statisztikákban sem mutatna olyan remekül a beruházás rovatban. Jóezígy. Toljuk a lóvét ész nélkül, adózzunk, mint a barom a semmiért cserébe, fizessük ki az adózott jövedelmünk negyedét áfára. A kölkeink elvannak a 18 fokban, ameddig a portás megtartja nekik a fizikaórát, a rendes magyar anya tud szülni az árokparton is, az ovisokat elpesztrálják közmunkások egy hólapáttal, a magatehetetlen betegeket pedig kidobáljuk az utcára, ha nem tudják fizetni az ápolási díjat. Mert mi így szeretjük. Csak a csúti legyen boldog, a többi nem számít.

Remekül illeszkedik a magyar kormány esze járásába a MOL legújabb húzása. Tekintettel arra, hogy nekik kel gondoskodniuk az ország működéséről és energiabiztonságáról. Ezt úgy oldják meg, hogy ötszáz benzinkútra egyáltalán nem szállítanak üzemanyagot. Ha úgy vesszük, igaza van a MOL-nak. Eddig bizonytalan volt, hogy sok településen, ahol a környéken nincs másik benzinkút, sikerül-e tankolni. Mostantól nem bizonytalan, hanem teljesen biztos, hogy nem tud tankolni az autós. Ha szerencséje van az embernek, eljut a legközelebbi benzinkútig, és tud annyit tankolni – mert ott is korlátozva van a kiadható mennyiség -, amennyivel hazajut. Tehát pont ott tart, mintha el sem indult volna otthonról, és még egy csomó pénzébe is került. Hát mi ez, mint jól működő ország, a családok védelme és hasonló csodaságok? Ezzel együtt – bár ettől függetlenül – 130 rendőrőrsöt is bezárnak a településeken. Mivel postahivatalokat is bezártak, orvos sem nagyon van a vidéki kórházakban, háziorvos sincs rengeteg településen, tényleg robbanásszerű fejlődésre számíthatunk. Anyu már nem is az árokparton, hanem egyenesen lóháton fog szülni ezek után. Ezekről az apró-cseprő ügyekről a pártmédiában nem esik szó, mert sokkal fontosabb üzeneteket kell közvetíteniük a híveknek. Dollárbaloldal. Foci helyett szivárvány és térdelve bohóckodás. Dobrev Brüsszelben próbálja legyőzni Orbánt. És az van, hogy Németországban hamarosan elfogy a hús a boltok polcairól. Egymást fogják megenni az emberek a hideg lakásaikban, összebújva a szomszéd lakásban élő migránssal. Gyertyafény mellett. A telexkészülék tetején ülve.

Van ám megoldás! Nem szabad sajtót olvasni, kizárólag propagandamédiát. Néhány órányi nemzeti kúra után már tudni fogjuk, hogy ez minden világ legjobbika, mindenkinek rosszabb, mint nekünk, tehát nekünk tulajdonképpen jó, és ezt Orbán Viktornak és az ő csodálatos kormányának köszönhetjük, mert ők védenek meg minket az élet gonoszságától. De pláne a valóságtól. Köszi, srácok! Jó ébredezést, kellemes pihenést, jó szombatot kívánok mindenkinek.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.