Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Abban bíznak, hogy az éhenfagyásnak indult híveik nem őket, hanem a belga fővárost fogják kardélre hányni?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Verőfényt, derűt és jó reggelt kívánok mindenkinek! Közös időszámításunkra való tekintettel mondjunk együtt csütörtököt, és kezdjük rögvest a jó hírekkel. Ami nem nehéz, mert a szélsőjobbra szorult nemzetikonzervatívok által irányított országok ugye köztudottan csak sikeresek lehetnek, ezért kizárólag jó hírek vannak. Ameddig rosszul nem leszünk tőlük.

Igyekszem a populista, szélsőségesen elferdült, bulvárcelebeket alulmúló miniszterelnök-provokátorok magukra aggatott kiegészítőinek közveszélyes ízléstelenségeivel nem foglalkozni. Nem is kell, majd foglalkoznak vele azok, akik mindenféle fenntartásaik és undoruk ellenére ma egy levegőt fognak szívni az érintettel Kassán. Ugyanis ma van a hatalmas nagy napja annak, hogy Szlovákiában összeülnek a V4-eknek egyre kevésbé vagy már egyáltalán nem nevezhető országok kormányfői (a három közjogi méltatlanság közül a bajszossal nem voltak hajlandóak a kollégái) azért, hogy állítólag több kérdésben egyetértésre jussanak.

Ennek az egyetértésnek szerintem annyi esélye van (függetlenül attól, hogy ki mit nyilatkozik majd a találkozó után), mint annak, hogy a Fidesz hangsúlyozottan heteroszexuális frakcióvezetője a mindenki által fenntartott közpénzmédiában Márki-Zay Péter felhívására kiáll a nyilvánosság elé egy demokráciákban elég sűrűn előforduló vitára a Mindenki Magyarországa Mozgalom USA-ból érkezett, mintegy 3 milliárd forintnyi támogatásáról, illetve arról, hogy a tegnap nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentés alapján vajon ez nemzetbiztonsági kockázatot, hazaárulást, tiltott pártfinanszírozást jelent, vagy sem nem. Kocsis Máté eddigi szemforgatása ellenére a nyilvános dokumentumokból egyelőre semmi ilyesmi nem derül ki, de mivel Moszkva szomszédban dúló háborújának árnyékában, az egyre cifrább gazdasági válság dacára kormányozni nem hajlandó állampárt számára úgy kell ez a figyelemelterelési manőver, mint egy falat kenyér, és mivel a titkosszolgálati vizsgálat még nem zárult le (és ugye nekik minden meccs addig tart, ameddig meg nem nyerik), természetesen nem zárható ki, hogy a későbbiekben sem születik majd olyan vizsgálati eredmény, amely kimutatja a külföldi támogatás kapcsán a nemzetbiztonsági kockázatot. De legalább lesz téma a karácsonyi asztalokon, ha már a dühöngő élelmiszerinfláció elleni harcban alulmaradtak a nemzet hergelői.

De visszatérve Kassára (miközben Moszkva kedvenc kifutófiúja Brüsszelben harcol ma Európa ellen). A cseh miniszterelnök szerint az a bizonyos kiegészítő is szóba kerül majd ma Kassán. Kerüljön. Az a durva, hogy ennél a sálnál – amiben sokak szerint semmi rendkívüli nincs, sokan mások szerint van azért vele baj bőven – csak súlyosabb bűnök terhelik őfényessége nem kifejezetten malacrózsaszínű lelkét. És nemcsak arról van szó, hogy világ szégyenére győzködni kell ezeket a szerencsétleneket, hogy esetleg akkor most már tényleg szíveskedjenek ratifikálni a finn és a svéd NATO-csatlakozást (hátha belefér a társadalom legnehezebb helyzetben lévő, gondoskodásra szoruló tagjainak árokba rugdosásával felérő szociális ellátásból való gyalázatos kivonulás és az egészségügyi rendszer javítása helyett a meglévő problémákat tovább mélyítő és újabb problémákat előidéző ámokfutás között), hanem erről az 1956 után 66 évvel egészen szürreális, semmilyen nemzeti érdekkel nem indokolható, Moszkvával kapcsolatos bűnös politikáról.

Fogalmam sincs, hogy nekem lenne-e pofám egyáltalán odamenni Kassára ma, november 24-én, ma, amikor kereken kilenc hónapja dúl Vlagyimirovics semmivel nem magyarázható, Ukrajnát porig romboló, Európát és a világot felforgató háborúja – aki megint Kijevet lövette, aki szülészetet bombáztat és ártatlan csecsemőket gyilkoltat -, úgy, hogy az én legendásan bátor alászolgáim tegnap sunnyogták el az Európai Parlamentben azt a szavazást, ahol terrorizmust támogató államnak minősítették Oroszországot. Fogalmam nincs, lenne-e pofám odamenni – ha csak nem a kezemet tördelve és bocsánatért esedezve -, miután az Európai Unióban egyedüliként nem Moszkva, hanem Brüsszel ellen harcolok és uszítok, mint az összes erkölcsileg árvízkárosult katonám, aki annyira beleőrült ebbe a forgalommal szemben száguldozó nersevista pszichózisba, hogy képtelen tisztán látni: a front Herszonnál húzódik. A kiváló Cserhalmi György a magát állandóan az ideológiai harcok frontvonalába képzelő, a harcaiba beleőrült, pozíciót pozícióra halmozó Vidnyánszky Attilának címzett két mondatos nyílt levelében kábé benne van minden, amit a NER Orbánnal az élen nem ért. Mert abból élnek jól mind, hogy ezt ne értsék, ne vegyenek róla tudomást. Annak, hogy a front Herszonnál húzódik, tágabb értelemben az a jelentése számomra, hogy egy felelős kormány nem teheti azt, amit ezek tesznek. Hogy állandó háborús árkokat ásnak a saját országukban, állandóan valakik ellen hergelik a saját híveiket, hogy a szövetségeseik ellen uszítanak, miközben ráadásul valódi háború dúl a szomszédban, és ők a falon túl sem hajlandóak az erkölcsileg egyetlen elfogadható testtartást felvenni.

Nem tudom elképzelni se, hogy az elmúlt kilenc hónapban minden egyes napon demonstrált Putyin-barátság és agresszor mosdatás után Orbán milyen pofával megy Kassára, hogy mivel magyarázza a valaha volt legközelebbi EURÓPAI szövetségesei elárulását. Mint ahogy arról sincs fogalmam, pedig nagyon szeretném tudni, hogy ez a Moszkva-barát bomlasztás, ez a moszkovita lovak közé bedobott gyeplőt idéző magatartás azt jelenti-e, hogy a német sajtóban (Spiegel, FAZ) megjelent hírek – amelyek szerint az Európai Bizottság arra jutott, hogy nem veszi be a korrupcióellenes kamuintézkedéseiket, és mintegy 7,5 milliárd eurónyi támogatás befagyasztását javasolja – igazak lehetnek. Azaz már ők is tudják, hogy mintegy 3000 milliárd forintnyi (odaseneki: egy magánnyugdíjpénztárnyi pénz, több is veszett Mohácsnál, amiért így visszamenőleg is a dollárbaloldal a felelős) kárt okoznak az országnak (szívás, de a civilek Brüsszelből érkező támogatását se tudják megakadályozni, és a pénz elosztásába sincs semmilyen beleszólásuk), és abban bíznak, hogy perverz módon belpolitikai értelemben ezt is a saját javukra tudják fordítani? Mégpedig úgy, hogy még nagyobb sebességgel tolják az EU-val frontálisan szembemenő, brüsszelező, brüsszeli szankciós felárazó, szankciós inflációzó, az elcseszett kormányzásuk miatt földbe álló magyar gazdaság földbe állásának felelősségét Brüsszelre rálőcsölni hivatott országpusztítás rozsdás biciklijét a falnak? Addig nem fognak megnyugodni, ameddig nem hallják a hangos csattanást? Abban bíznak, hogy majd az éhenfagyásnak indult híveik nem őket, hanem a belga fővárost fogják kardélre hányni? Ez a terv? Mert ha igen, akkor jó úton haladnak, a forintnak máris lekevert egy büdös nagy sallert ez a jó hír, de gondolom, most már nem érdemes megállni félúton, végig kell csinálni.

Egyelőre nincs más megfejtésem, úgyhogy a végére hadd tegyem ide a tegnapi nap, szerintem a fentieken is durván túlmutató legsötétebb fejleményét. Miközben Novák Katalin független kesztyűbáb államelnök saját orbánista párkatona múltját szemen hányva (a melegek ne fogadhassanak örökbe akcióterv felelőse tavaly még azzal a helytelen magyarsággal előadott meggyőződésével házalt, hogy a homoszexuálisok örökbefogadásának kérdése pillanatnyilag nem szerepel a magyar emberek első száz problémája között) tegnap szóba állt a Háttér Társaság nevű melegjogi szervezettel, hogy azokról a problémákról beszéljen velük, amelyeket ők a legfontosabbnak éreznek, a Varga Zs. András nevű szavakkal minősíthetetlen humanoid által vezetett Kúria kimondta, hogy a pártpropaganda simán pedofilozhatja a Meseország mindenkié című könyvet kiadó Labrisz jogvédő szervezetet. Ha nem világos Európának, hogy ezek minden fillér támogatást megérdemelnek, akkor ez az ítélet majd segít kijózanodni.

Köpedelem, undor, hányinger. Nincsenek szavaim erre az ítéletre. Ha mégis össze kellene foglalni és lefordítani: Varga Zs. humanoid és az általa irányított Kúria azt mondta ki, hogy egy szervezetet, amelyik semmilyen közösséget nem vállal a pedofilokkal, a jövőben pedofil szervezetnek, egy könyv kiadóját pedig, amely könyv éppen azt szolgálná, hogy ez a szellemileg-lelkileg megmérgezett ország egy kicsit elfogadóbb legyen mások mellett az LMBTQ-emberekkel is, nyugodtan pedofilnak lehet nevezni. Nem egyszerűen arról van szó, hogy valakiről simán lehet hazudni, ez sokkal súlyosabb egy egyszerű hazugságnál. A pedofília súlyos bűncselekmény, ráadásul az egyik legocsmányabb bűncselekmény az összes közül, ami mind ocsmány. Vagyis nem simán bűnözőnek lehet kikiáltani bárkit (jelen esetben a melegeket), hanem tetszőleges ismérvek alapján ki lehet jelölni egy csoportot, hogy őket lehet ütni, bazmeg. Mintha azt mondanák, hogy mondjuk aki kancsal vagy csámpás vagy balkezes, az egyben gyilkos is, szabad préda, le lehet vadászni. Gondoljunk bele, hova vezet ez. Gondoljunk bele, ha merünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.