Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Márpedig a sutyerák bunkókat akként is kell kezelni. És ők akként is kezelik őket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, jobb napokat kívánok mindenkinek! Az összes erkölcsileg hajótörött médiaprostituáltnak is, aki egy diáklányban találta meg az ellenséget, akitől a teljhatalmú, az országot a gödörbe taszító gazdáit meg kell védenie. Hősies, bátor. Az ember gyomra felfordul, ahogy többé, de inkább kevésbé tisztességben megvénült nemkommunisták forgatják a szemüket és riherongyoznak egy diáklányt, miközben egyáltalán nem zavarja, pláne nem zavarja össze őket, hogy ők tizenkettedik éve, egyik kétharmadtól a másikig, Orbán Viktor Mészáros Lőrinc egyik 9 milliárdos közbeszerzésétől a másikig Bayer nertárs társaságában kurvaanyáznak mindenkit, aki nem ők. Mondjuk szerintem eddig sem az volt a baj Bayerrel, hogy ahányszor kinyitotta a száját, az epéje ömlött ki rajta. Nem az volt a baj vele, ahogy mondja, hanem az, amit mond.

Mint ahogy – lazán kapcsolódó tartalom, csak másképp brutális – Kocsis Máté fideszes frakcióvezetővel se az lenne a legnagyobb baj, ha esetleg kiderült volna róla, hogy meleg, hanem. Az hogyan értelmezhető olyan jogállamokban, amilyenekről Magyarország vonatkozásában Varga Judit influenszer lamentál, és amely jogállam létezéséről Navracsics emberarcú miniszter győzködi éppen az Európai Uniót, hogy a jogerősen bűnözőnek nevezhető propagandaminiszter által felügyelt titkosszolgálatokat ráuszítják az egyébként harmatgyenge ellenzék egyik harmatgyenge figurájára és annak mozgalmára, a sajtó megírja, az érintettek a sajtóból értesülnek róla, majd jön a Párt parlamenti frakcióvezetője és megerősíti, hogy ja. A rendőrség és a NAV után a Rogán által felügyelt titkosszolgálatok is nyomoznak Márki-Zay és mozgalma röhejes kampánytámogatása ügyében. Ami hallatlan, felháborító, példátlan és jogellenes. De miért Kocsistól kell megtudni a nyilvánvalót? Hogy aszongya: a titkosszolgálati munka elkezdődött a BALOLDAL (így) pártfinanszírozása ügyében. Azon kívül, hogy mi a franc köze van a baloldalisághoz Márki-Zay Péternek, felmerül a kérdés, hogy akkor a Fidesz még mindig nem állampárt, Magyarország még mindig nem pártállam, ugye? Itt nem történhet meg olyasmi, mert most se az történik, hogy A Párt utasítására uszulnak a titkosszolgálatok a nem létező, a választáson megsemmisült ellenzékre? Ugye nem? Hát itt senkinek nem jut eszébe – a NER-ideológussal szólva – az se, hogy a véleménye miatt bármilyen hátrány érhetné, ugye?

Egyszerűen tökéletes a műsor, amit nyomatnak. Miután szerintük tíz év alatt minden válságot irigylésre méltó módon kezeltek, miután több mint egy évtized alatt leépítették a szociális ellátórendszert IS, és most éppen törvénybe írják, hogy ha felelősséget kell vállalni, ha gondoskodni kell a rászorulókról, szegényekről, akkor a fideszes állam mindenki mást maga elé engedve az utolsó a sorban, miután tehát olyan kiemelkedő pályára sikerült állítani a globális nyomorúság tengerében lokális kivételnek hazudott Magyarországot, hogy lassan már nem Ausztriát, hanem Bulgáriát előzzük a hajtűkanyarban, miközben (csak néhány friss példa)

• tucatnyi faluban szűnik meg novemberben az önálló posta,

• „humánerőforrás-hiány miatt a biztonságos betegellátást nem tudják biztosítani”, ezért megszűnik a csecsemő- és gyermekkardiológiai ellátás IS a szolnoki Hetényi Géza Kórházban, mert a csecsemő- és gyermekgyógyászati intenzív ellátás már nyáron megszűnt,

iskolákat vonnak össze az elcseszett brüsszeli szankciókkal öblögetve, mert nem futja a rezsiköltségek kifizetésére, mert a rezsicsökkentést is megvédték,

• azaz idén 210 milliárd forintot húznak ki a lakosság zsebéből a rezsicsökkentésnek hazudott mutatvánnyal, mert ne a zemberek fizessék meg,

• egy gimnazista gyászos boszorkányüldözésével kenegetik a mocskot, hogy ne arról legyen szó, hogy nem hajlandóak megemelni a tanárok fizetését, holott futná rá, ha lenne rá akarat, és nem saját magukra költenék a mindenki pénzét,

vagyis miközben szépen, lassan, elegánsan (nem!) összeomlik az ország, mint ahogy minden olyan ország szükségszerűen összeomlik, amelynek az alapköveit is ellopták tizenkét év alatt, ők tolják a propagandaműsort. Ahogy egyre rosszabbra fordul a helyzet, úgy durvulnak be a nertársak. Ja, Rogán már a titkosszolgálatokkal hadonászik, mint a bunkósbottal. Nem lehet megállni az aljas agyhalott bombás plakátoknál, kell a tűzijáték és a cirkusz, mert kenyér úgyse lesz. Leuralták a teljes médiát, az ország kasszáját a rezsim családi kasszaként használja, tizenkét év alatt gyakorlatilag fokozhatatlan teljhatalomra tettek szert, rendeletekkel kormányoznak, éjszaka benyújtják másnapra törvény lesz bármiből, ami átfut az agyukon, közpénzből vásárolnak szavazatokat, terjeszkednek, vásárolnak külföldön, derék fasiszták választási kampányait hitelezik, az egész magyar választási rendszert átírták saját magukra, magyar adófizetői, költségvetési pénzek tíz-, száz- és ezermilliárdjait fordították a Fidesz nevű párt kampányaira 2010 után, de az, hogy egy civil összeszedjen szaros 2 milliárd forintot egy tetves országos választási kampányra, hogy a Fidesz nevű párton kívül bárki másnak is legyen pénze egy tetves kampányra, az hallatlan, az döbbenetes, az azonnali titkosszolgálati beavatkozást igényel.

Lehet hergelni a vadhajtásokat, lehet hazaárulózni orrvérzésig, addig sem kell pénzt fordítani olyan valóban nemzetstratégiai célokra, amelyek valóban megtérülnek. Hát ki a fasz nyomatna olyan ágazatokba pénzt, amelyeknek a totális leépítése jelenti a jövőt számukra? Ki nem szarja le az ország jövőjét, amikor a hatalomra jutott erkölcsi hulladékanyag hatalmon maradása a tét? Hol nem szarják le, hogy hosszú távon ezermilliárdokat nyer egy ország, ha prioritásként kezeli az oktatást, ha nekik mindig most van, most kell megkapaszkodni, most kell megtartani a kormányrudat, most nem szabad elveszíteni a kontrollt az ország alakú elmegyógyintézet fölött? Hát hol hiányzik nekik, hogy gondolkodásra képes egyéneket képezzenek ki, akiknek nem veszi be a gyomra az olyan egybites hazugságokat, hogy ne a zemberekkel fizettessék meg, amikor a Holdról is látszik, hogy mindent a zemberekkel fizettetnek meg?

Igen, az összes életvitelszerűen toporzékoló, mártírpózba rándulva önérzeteskedő Szijjártó Péter másfél millió forintos egyetemi kuratóriumi díjazását is. Akik több egyetemi oktató fizetését viszik haza havonta, és ez csak a zsebpénzük. És menetrend szerint ők kérik ki maguknak, hogy némely proli gondolkodású, sutyerák, baloldali, liberális bunkók még ebbe is belekötnek. Hogy olyan élő klasszikusokat idézzek, mint Győr derék, keresztény hazafiak sorába illő fideszes polgármestere, egyidejűleg köztiszteletben álló orvos (még szerencse, hogy nem egy mocskos szájú gimnazista), aki ezekkel a szavakkal rongyolt bele azokba, akik szóvá tették az 5 millió forintos jutalmát. Márpedig a sutyerák bunkókat – akik nemcsak baloldaliak és liberálisok, hanem kereszténynemzetiek is lehetne – akként is kell kezelni. És ők akként is kezelik. Az egész országot. Amelyik nemcsak a Szijjártók öt és fél milliós havi közpénzjövedelmét fizetik ki vidáman, dalolva, ajakukon a hálával, de a Mészáros-klán szállodáit is szívesen pénzelik. Például.

Annyira tökéletesen kerek sztori, ahogy Navracsics ventilál, hogy a kormány lépései önmagukban nem tudják visszaszorítani a korrupciót, ehhez a gazdasági és politikai élet szereplőinek együttműködése is kell, meg hogy jöhetnek újabb uniós követelések, de nem baj, mert jogalkotással könnyen orvosolható Brüsszel kínja, és közben nesze neked jogalkotás: Mészáros Lőrinc balatoni szállodáját Mészáros Lőrinc kölkei újíthatták fel vissza nem térítendő támogatásból. Miért? Mert annyira fasza a fideszes jogalkotás, annyira laza a törvényi szabályozás, hogy annak ellenére nem kellett közbeszerzést kiírni a tehetséges disznószerelő balatonalmádi szállodájának felújítására, hogy az összköltség 35 százalékát az adófizetők állták. És ez csak holnapra már történelemként jegyzett, elfelejtésre ítélt apróság. De mégis ezek után címzetes ökröknek kell lenniük a brüsszeli, a nertársak által sutyerák bunkóknak tartott tárgyalópartnereknek, hogy egy büdös hangot elhiggyenek abból, hogy ezekben bármilyen elköteleződés van a korrupció felszámolása iránt. Itt egyvalami segíthet a piócás emberen kívül: az Európai Ügyészség. Pont.

Aki még mindig nem érti, hogy mire megy ki ez az egész, az nézegessen elborult, hangulatkeltő propagandavideókat az országot évtizedekre elásó felcsúti maffiózó közösségi oldalán, és áltassa magát azzal, hogy a proli, sutyerák bunkók odaát vannak, hogy őt nem nézik hülyének, nem veszik semmibe, nem dobják át a palánkon. Hogy neki majd lesz lágy kenyér, amikor amazoknak nem lesz.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.